5ТИ ТОРТЕН СЕМИНАР НА ДАМИТЕ ОТ ТОРТЕНАТА ТЕМА

• 17 131
  • 437
  •   1
Отговори
# 345
Аз май писах назад, че също съм "ЗА", ама да се повторя.....   Grinning

# 346
  • Пловдив
Момичета, аз отпадам. Пропуснах, че на 25-ти на приятелка детето има РД, а на 26-ти детето на кръстницата на Любчо.... не можем да ги пропуснем- Любчо ще ми се разсърди Sad

# 347
А, че ние ще ти се разсърдим повече, не е ли по-важно??? Ааааааа????  Twisted Evil

# 348
  • у дома
Ами оставяш Любчо с баща му да ходят на рождени дни, какъв е проблема?  Mr. Green Mr. Green

# 349
  • варненка от София
И то кво стана сега пак? Мазало, м? Какво ще плащаме, доплащаме, егати клизмената история. Викам да си ходим на разходка и да не се ангажираме да мъкнем тортени истории, щото мъката е голяма... Честно казано ако не им беше кеф на децата на ЦЧ - да блъскаме този път, нямаше да си го причиня, ама от кога говорят за малките къщички.

# 350
Марулич, и аз това щях да предложа.
На кой му дреме за кривите торти в крайна сметка. само ще се мъчим.
Натоварвайте само готови за ядене неща и да ходим да се забавляваме. питки, баници, торти, кексове.... и това е.  Ще си спретнем седянка, ще си бъбрим и ще си ръкомахаме. Торти изобщо нямам намерения да правя, нито пък фигурки. Така че, семинара май си стана Тим билдинг. Тия пари дето сме ги събрали, ще отидем у някоя кръчма и ще се напапкаме юнашки. Или ще ви ги върна на място.
То се е видяло че работата се разсъхна. Никой не пише, никой не коментира. Аз тотално изпуснах нещата.  Мисля че имам още пари да прибирам, ама вече и това не почня. Не ми остава време, да седна да си разгледам извлеченията и да сравня списъка.    #Crazy #Crazy #Crazy

# 351
  • Пловдив
Уффффффффффф.... знаех си, че ще има сърдити. Ама ако дойда на семинара другите ще ми се разсърдят.
Като гледам тази година всичко е страшно дезорганизирано (и то защото Ванчето няма възможност, а всички чакат тя да каже нещо). Няма го този семинарен дух като преди. Никой не е надъхан и ентусиазиран. Така че с мен или без- все тая.

# 352
  • варненка от София
Ами аз лично се отказвам да мъкна торти и блатове от края на земята, щото просто ми спихна меракът. А парите лесно ще оправим. Който иска да си носи материали да си правим това онова, да си споделяме опит, техники и без ангажимент.

# 353
  • у дома
В живота си никога не съм била на Тим билдинг, ето един добър шанс това да се случи   Mr. Green

Мисля си, че след Великден темата ще се размърда, но не ми се вярва много.  Thinking
Все пак ще си нося инструментариума, както и тортата за хапване, пък каквото, такова.

# 354
Ами аз лично се отказвам да мъкна торти и блатове от края на земята, щото просто ми спихна меракът. А парите лесно ще оправим. Който иска да си носи материали да си правим това онова, да си споделяме опит, техники и без ангажимент.

Напълно подкрепям.Нека всеки си носи по нещо и ще си купонясваме,които го интересува нещо ще си питаме ще споделяме и така.
Ако знаех че така ще стане щях да си остана за офроуда поне да се състезавам и да начешам крастата.Всъщност започнах да се замислям ама племенницата ще е много разочарована,тя чака със нетърпение играта със дечицата.
Хейй,разбрахте ли че Албенка си има внуче.

# 355

Мисля си, че след Великден темата ще се размърда, но не ми се вярва много.  Thinking

Нека мърда колкото си иска. От 3 месеца се моля да се случи, но не се получава. Щом е така, ще си направим екскурзия. Що да чакаме Великден??? Отсега може да предложа програма.
24 Май - пристигане, кой кога завари. По традиция, около 12 се събираме в кръчмата на мегдана и посрещаме останалите. Тоест, следва един продължителен обяд до към 4-5 следобед.
Около 18 часа, вече починали от обяда, напудрени и накипрени, се събираме някъде по двора ако не вали или в механата ако  вали. Следват приветствени речи, коктейли, и т.н. Хапваме, пийваме и кой до кога изкара.
25 Май - Ставане, кой кога успее. Едни кафета и сладки приказки до по някое време. Ако времето позволява, предлагам едно групово посещение до пещера Снежанка. 4 години вече, не мога да стигна дотам, тъй като все пак се събираме да бъркаме торти. Връщаме се от пещерата и отново по традиция се сбираме в някоя кръчма да похапнем и обсъдим впечатленията. Докато се приберем, то станало време за следобедни кафета, коктейли и бира. Ако има желаещи, може да побъбрим за торти и да похапнем - кой какво донесъл. После, то се знае, пак ще се пие и яде.
26 Май - волна програма с повторения от предните дни. По някое време, товарим партакешите и кой откъде е.
Ще гласувате ли дневния ред или по дефолт го приемате за перфектен???

Пепи, много грешиш. Колкото и да ми беше трудно и тежко, каквото можах направих за организацията. Което е зависело от мене, го свърших. Но, ми омръзна всяка година да съм падарин и аз да решавам всичко. Писна ми от глезотии и лигавщини. Искам, не искам. Мога, не мога. Ще дойда, няма да дойда. Боли ме, сърби ме....  Молих се достатъчно, почти никой не си мръдна пръста. Щом е така, сменяме тактиката. От догодина, организираме НЕ семинар, а екскурзия. Няма какво да се лъжем повече.  Всяка година се моля, всичко да се казва в темата. Обаче, не! По-добре е да ми се напише ЛС, или Скайп, или телефон,  за да не се злепоставим или изложим, и аз да го препредам в темата, щото така и така съм лоша, та, що да не изкажа и чуждите мнения като мои. По-лошо няма да стане. Всички са кротки, мили и сговорчиви, само аз зяя и крещя. Сефте! Излагам се по телефона като идиот, ама на кой му пука? Искам цялата база... не, не искам цялата.... без една къща... не, искам къщата, ама връщам бунгалото.... не, взимам си пак бунгалото, ама оставям една къща празна.. не, не, и последната къща взимам, не бееееееее, няма да я взимам...........................            Е, кво толкова, нали? Всяка година едно и също..... Нищо ново под слънцето........... И, да не си  помисли някой че съм ядосана? Не, не съм! Толкова ми е все едно, че просто няма накъде повече. Чакам да видя сега, кой още ще се откаже и ще си прежали парите, защото пари назад няма как да върна. Превела съм ги и това е! Край! Който иска, да заповяда, който не иска, да си стои вкъщи.

Това е положението.

Хейй,разбрахте ли че Албенка си има внуче.
Shocked Не!!! Сега ще я събудя маймуната! Как така си трае!

# 356
  • Пловдив
Каквото се реши аз съм ЗА. Тимбилдинг, тимбилдинг. Така или иначе аз квото искам да питам ще си питам и се радвам, че ще ви видя на живо и ще се запознаем.  Мога и някое личице да изнудя Марулич да ми спретне показно отново  Mr. Green

Само Ванче в такъв случай с тези 30 лв за Овалетето какво да правя? Ще ги нося пък каквото се реши там.

# 357
Е това е то, тъкмо и аз се наканих на семинар да ходя и то семинар няма да има. Убавиня. Е добре де, айде криви торти няма да има, ама поне някоя фигурка да се понаправи, а? Моля ви се бре момичета. Laughing

# 358
Който каквото го интересува ще пита,който може ще покаже.Затова казах че ще си нося нещата.
А за Снежанка аз съм пас,толкова километри във тоя баир вече никога.Правих го веднъж зашото ме подлъгаха,ама втори път не се минавам.
Аз апликации съм обещала,който има интерес ще показвам.

# 359
Много моля за извинение  PraynigВанче ,не си трая мила а съм много тревожна за малкото ни момченце на име Георги Роди се много мъничък 1,850 на 19 и е в кувиоз .Все още се бори с живота не иска да приема храната и кара само на системи.Не пиша заради грижите които имам.Ако всичко се развива добре ще дойда дори и за раздумка ,но нали ме разбираш мила.Когато мога пак ще пиша.

Общи условия

Активация на акаунт