Гримиране - идеи, продукти  и предизвикателства - 27

• 37 667
  • 753
  •   1
Отговори
# 285
Елфи, къде се губиш?  Hug Hug Heart Eyes
Как 5,80 за единична сянка? Тези са луди. Тук е 4 лв и пак е много, при положение че в София момичетата я купуваха и по 3,60.
Двойния руж за колко го взе?

Hug Тук съм,тук съм,но нещо съм в творческа апатия  Laughing
5.20 е ружа  Peace Но за сянката и на мен множо ми се стори  Thinking

# 286
  • Стара Загора
Благодаря ти, Cesari.  Hug

Момичета, сега коментираме с 2 съфорумки пролетните Метеорити и се чудя моите дали ще ги посвърша до пролетта. Вижте на какъв хал съм  Mr. Green
http://img507.imageshack.us/img507/8436/1801201321091.jpg
Аз имам чувство че моите цял живот ще ги ползвам  Joy Твоите също,дълъг живот им предвещавам,а  защо ти е толкова празна кутийката,така ли си беше?От коя серия са?
 Обаче винаги си имам прахче от тях,не знам как успявам винаги да разтроша и добре си се ометеоритвам и с меката четка,която си мислих че няма да стане  Laughing

И моите винаги пускат прах в кутийката и се старая да взимам от него с пухчето, което е към тях.
В такава кутийка са ми и на 3 години и кусур, да не искаш да са пълни?  Mr. Green

Аз искам да свършват, та да взема от новите. Как я мислите вие да карам още 2 години с тях?  Mr. Green

# 287
Елфи, къде се губиш?  Hug Hug Heart Eyes
Как 5,80 за единична сянка? Тези са луди. Тук е 4 лв и пак е много, при положение че в София момичетата я купуваха и по 3,60.
Двойния руж за колко го взе?

Новите дизайни май са по-скъпи. Аз не помня моята в бялата кутийка за колко я купих, но тези в черната бяха към 4,60лв  Wink

# 288
Видях, че сте коментирали очните линии  Simple Smile
Аз първо си купих очна линия на Еssence - в началото ми хареса, но само за няколко седмици толкова много се промени, че стана неизползваема. Изхвърлих я може би след месец.  Rolling Eyes
След това си купих тази на МАС - на МАС черната очна линия за мен е страхотна и я ползвах с голямо удоволствие, а аз не съм голям любител на очните линии, но тази ме спечели и се влюбих в нея  Heart Eyes Преди време, когато пак обсъждахме очните линии, аз обещах да споделя ако забележа някаква промяна при МАС и когато очната ми линия се сгъсти, аз ви информирах. Вие също може да видите колко зле съм си сложила очната линия на последните снимки. Нагряването на очната линия НЕ е решение. Когато се нагрее се оправя, но е за много кратко време и след това отново става гъста и не може да бъде нанесена добре. От очната ми линия е останало по-малко от половината. Купих я миналата година през лятото, като съм я ползвала почти всеки ден  и докато съм я нанасяла е стояла отворена, а аз не съм бързала при нанасянето. По същото време си купих и лилава - нея почти не съм я ползвала и тя не се е сгъстила и изглежда като чисто нова. С нея не се харесвам, но открих, че може да се ползва и като сенки за очи. Нанесена като кремообразни сенки за очи ми харесва, а и е супер трайна.  Mr. Green От коледната колекция си купих още една и нея също я ползвам вместо сенки или като основа за сенки  Grinning
Очната линия на МАС е доста по-скъпа в сравнение с тази на Еssence, но разликата в цената е напълно оправдана защото тази на МАС е доста по-добра. На МАС е трайна, но за разлика от евтината се маха много по-лесно, а и не се сгъстява толкова бързо. В ДМ съм виждала с очите си как се отварят очните линии, разглеждат се и след това се връщат, а това е невъзможно да се случи при МАС.
Не се заблуждавайте, че няма разлика и всички са еднакви. Очната линия на Essence в никакъв случай не е по-добра и ако имате финансова възможност е много по-добре да си купите тази на МАС.
Аз при първа възможност ще си купя отново на МАС   Heart Eyes

# 289
  • София
А с лилавата някой пробвал ли е? Как е резултата в цялата визия накрая? Thinking
Ето малко снимки Peace Не е с цялостен грим, но се вижда как стои на окото. Много я харесвах и я носех доста често, докато не се затрупах с очни линии и моливи. Като постоя известно време неползвана, реших да я разменя, за да се ползва все пак.
O, благодаря ти Пух! Не съм го виждала това ревю!
Хм, като гледам, откривам общ цвят с линията, която прави лилавият ми джъмбо молив. Thinking Та може да се въздържа, ама пусто любопитство, мира ми не дава! Mr. Green
Много хубав блога така! Hug Peace

# 290
  • София
14-ката я тествах вчера в един магазин,но нещо ми се досвидяха 5.80 за нея.
Моляяяяяяяя?!!!!!!! Shocked
Е, толкова ли и се вдигнаха акциите на тая 14ка, да му се не види! Thinking

# 291
Радвам се, че ти харесва Hug Доскоро и сняг валеше в него, но му спрях кранчето, че бавеше зареждането Blush

# 292
Сетих се, че снощи, докато четох темата, се коментираше нещо 217 на МАС.
Не, че нещо, хубава четка е, много даже, но аз все още не мога да схвана къде точно за мен е удобството й. Не съжалявам, че я имам, но мога и без нея да мина.
На моменти съжалявам, че я имам, защото за тези пари можех да си взема нещо, което наистина ще ползвам правилно. Mr. Green
Блендвам много по-добре с пухкавата част на четката от Naked2.
Може и аз да не правя нещо като хората.

Загледах сега пролетните Метеорити... Тц, не знам какво искам, искам ли ги и т.н. Mr. Green

# 293
  • София/Горна Оряховица
Аз днес съм пак със синият грим на Ел-Меме! Обожавам го! Hug Crazy Синьо на есенс и кафяво от Нейкид-а, в ъгъла Джъмбо молива на Сефора и на водната линия също от тоупа. Ей, разкошотия са тези моливи! Crazy Heart Eyes

И аз, три пъти го правих откакто го е постнала и трите пъти получих страхотни комплименти  Heart Eyes .

# 294
  • Отвъд алеята зад шкафа
Имате ли представа Метеоритите Travel Touch за колко време ще стигнат - сравними ли са с перлите като икономичност?

# 295
Moмичета помагайте - да сте виждали такова червило, но каквото е на снимката, не мат  Praynig

Скрит текст:

какви мигли вади мацката  Flutter

# 296
  • Пловдив
Да се оплача от момичетата в Бюти зоун Пловдив  #2gunfire  Отидох да си купя метеорити,но ми казаха че не можело да ги пробвам,защото децата постоянно минавали и разбърквали топчетата?Ама и какво има да им пробвам като трите цвята били толкова близки и еднакви,че направо нямало значение кои ще взема  newsm78
Аз се възмутих и си излязох!
Обаче все пак искам да си ги купя,та се чудя да поръчам ли някой цвят на сляпо от ФЮ или да отида все пак някъде да ги пробвам?  Embarassed
Иначе си купих от новите серии на Ингло-едни такива тройни и брокатенки  Heart Eyes
След малко ще ги пробвам  Peace

# 297
mucko, аз преди няколко дни носих №2 на половин лице и №3 на другата половина и разлика просто нямаше - на дневна и изкуствена светлина, на слънце, на сянка, на пряка, в гръб - никаква. Предполагам, че и между №1 и №2 е същото, ако си с по-светла кожа. Аз не посмях да си сложа единичка, за да не стана като призрак, но сега си мисля, че едва ли щеше да има друг ефект. Иначе продавачката ме убеждаваше, че нямат нищо общо помежду си и, че съм щяла без усилия да отлича коя страна с кой номер е.. Но или аз съм сляпа, или тия приказки са си чист маркетинг - и силно клоня към второто. Без да съм специалист смятам, че можеш да вземеш тези, които те радват най-много като визия, и едва ли ще сбъркаш.

# 298
Между 1 и 3 от метеоритите определено има разлика  Peace

# 299
B & C, помня, че с теб бяхме говорили по едно време за очните линии на Есенс Simple Smile Трикът, който помага да не се сгъстяват или изсъхват, е да ги съхраняваш с капачките надолу. Моята на Есенс беше започнала да се сгъстява, обърнах я и сега е в перфектно състояние, а имам от половин година Simple Smile Особено, ако дадеш повече пари за Mac - така ще я запазиш Wink

Преди няколко дни носих лилавото червило на Ники и от някои хора получих суперлативи, а други изобщо не ме възприеха. Flutter Радвам се, че го купих, но определено не може да се носи самостоятелно при мен, а и гримът трябва много добре да е съчетан - почти изцяло в студената гама. И все пак мисля, че определено е интересен цвят bowuu
А най-щастлива съм, че взех Amber glow, това дотук май е най-добрият ми руж. Така ми светва лицето с него, че даже и да съм спала 2 часа вечерта, изглеждам супер свежа Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт