Гримиране - идеи, продукти  и предизвикателства - 27

• 36 520
  • 753
  •   1
Отговори
# 30
  • София
Мис Нели,благодаря за новата тема!  bouquet Снимката в ляво е уникална Heart Eyes
Момичета, страхотно сте се справили с предизвикателството! Hug Браво!
Аленка, аз най-много те харесах с лилавия грим! Hug
Малви, и аз имам същия проблем с моите вежди, не искат и не искат да растат.  Cry
Пух, открих страхотен начин за нанасяне на кремообразните ружчета, които си взехме от Елф - с buffing четката на Саманта. Много хубаво се нанася, равномерно и красиво и издържа цял ден. Wink

# 31
Пух, открих страхотен начин за нанасяне на кремообразните ружчета, които си взехме от Елф - с buffing четката на Саманта. Много хубаво се нанася, равномерно и красиво и издържа цял ден. Wink

Аз си нанасям кремообразния руж на NYX с stippling четката на РТ и също става страхотно  Peace

# 32
  • София/Горна Оряховица
Обожавам Pin up стила! Нямам търпение да видя какво ще сътворите!   bouquet
Аз също. Heart Eyes

Ставаме три  Heart Eyes .

Впрочем, за мен не е задължително точно червеното червило, нали това е идеята на предизвикателството - как всяка от нас вижда тази "идея" или насока.

А аз, за разлика от densi все повече се влюбвам във зимата и студените нюанси  Heart Eyes .

# 33
  • София
Май се очертаваме като фенки на четките на Саманта Simple Smile

beliz, добра представа си си изградила  Hug

Веси, и моите снимки на лице не се получават. Много са смешни  Mr. Green Някаква огромна уста на първо място и след нея изкривено лице  hahaha

# 34
  • София
Ето и от мен едно предложение с червено червило,което ми харесва,като се замисля аз всичките си тъмни червила ги нося с нещо много леко на очите,много често дори само спирала слагам.

Скрит текст:
Снимките ми на лице са ок,но тръгна ли да снимам само очи изобщо не хващам реалните цветове и самия грим,винаги е голям провал!

# 35
Бройте ме и мен сред фенките на Pin up  стила.

Elle-même, и аз не искам да си показвам цялото лице, но за участието може да се включим с по едно-две очета, смятам няма да ни върнат.

# 36
Еха, супер! Благодаря Hug Тъкмо се чудех дали да не го хвърлям в размените, понеже все не успявам да изкарам хубав ефект ooooh! Ще я потърся, макар да не ми се иска да взимам целия сет. Мисля да поръчвам стиплинг четката вече, от 100 години й се каня, тя също трябва да е подходяща.

Бих искала да помоля Мис Нели или прекрасните ни модераторки да коригират адреса на блога ми в първия пост - вече е http://www.dropsofrainbow.com/ .
Мерси предварително   bouquet

# 37
Малко очни линии за вдъхновение  Grinning

# 38
  • Пловдив
Ох,човек да не отиде на рожден ден,връщам се и заварвам нова тема Mr. Green

Pin up стилът е нещо което ме вълнува от години.Тъй като все още не мога да се гримирам - дори не мога да се престраша да пробвам,но ще следя с удоволствие Hug

Благодаря за нова тема  bouquet

Има ли вече уточнено място и час за срещата?

# 39
Веси - да те снима някой друг, не отдалеч, но не и много отблизо  Peace

При мен по-нормалните снимки стават, ако ръката, която държи апарата е максимално надалеч  Peace иначе става мравояд с огромен нос и т.н. Mr. Green

Ох, как ли не пробвах  Tired И от далеч пак не става добре. А да ме снима друг е ужас за мене  Crazy Мъж ми един път предложи да ми направи снимките за едно от предизвикателствата. Тотално му отказах. Мразя да се снимам и едвам се навивам сама да се захвана с това, а на друг да позволя е още по-трудно. Не знам, получавам "уплах" пред фотото  Mr. Green И това май си личи на снимките, защото излизат много странни  Rolling Eyes Просто това не съм аз...Мъж ми все ме навива да ми подари една професионална фотосесия...Може пък да се пречупя по някое време  Mr. Green

# 40
  • Велико Търново
Благодаря за новата тема  bouquet
Аз съм на "тема-контуриране" Wink много ми се иска да се науча,и гледам постоянно урока на мис Нели,но нямам подходящи продукти,четка... ooooh! чудя се дали ще стане с едни матови сенки на Флормар Thinking преди имах бронзираща пудра на Лореал,но не ми харесваше изобщо,пък и има леки частици,с ФДТ ми би било по-трудно Confused

# 41
  • Пловдив
veselina_s_p ,ще се пречупиш,ще се пречупиш Mr. Green Аз бях като теб и след една фото сесия всичко ми мина... ела сега да ме видиш - първа кипра съм Mr. Green

# 42
Тези дни ще ходя за златната пудра на Здрач. Дано е останала някъде, че и аз след форумната вълна се зарибих. Mr. Green
Ulenceto виж в кино Арена, бубанка беше писала, мисля, че ги е виждала в Арена в Младост. Аз не съм проверявала, обаче, хем, са ми под носа. Thinking Може там да намериш нещо. Peace

когато пуснаха филма имаше стелаж на есенс, но сега не знам дали още се предлагат в Арена

# 43
veselina_s_p ,ще се пречупиш,ще се пречупиш Mr. Green Аз бях като теб и след една фото сесия всичко ми мина... ела сега да ме видиш - първа кипра съм Mr. Green

Наистина ли  Crazy Да взема да се навивам по-бързо тогава. Но и фотографа е важен, да те предразположи...На мен ми е много странно как ще се кълча пред фотото  Laughing

Аз май измислих нещо за Пин-ъп Предизвикателството и може и да се пробвам  Wink

Днес съм с грим, който не бях правила от много време - сиво-син. Малко пасва на миналото предизвикателство  Laughing Ще видим довечера що за снимки ще се получат.

# 44
Мерси за новата тема   bouquet
И аз много харесвам pin up грим,пробвала съм няколко пъти долу горе ми се получава  Simple Smile С интерес ще гледам снимки от предизвикателството  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт