Гримиране - идеи, продукти  и предизвикателства - 27

• 36 515
  • 753
  •   1
Отговори
# 45
Благодаря за новата тема   bouquet
На мен очната линия все още ми е доста трудна. Дано скоро се науча да я правя Simple Smile

# 46
  • Пловдив
 veselina_s_p  Угоди на мъжът ти Mr. Green Фотографа си знае работата,от теб се иска само да си спокойна,като видиш след това резултата ще черпиш Mr. Green

# 47
  • София
Бих искала да помоля Мис Нели или прекрасните ни модераторки да коригират адреса на блога ми в първия пост - вече е http://www.dropsofrainbow.com/ .
Мерси предварително   bouquet
Направено е! Hug

# 48
  • София
Златната пудра на Есенс не я търсете в Арена Младост. Миналата седмица питах на касата къде е стелажът и ми казаха, че е спечелен. Даже, ако не се лъжа, placholina се беше похвалила, че е спечелила един.  Laughing

# 49
Еха, супер! Благодаря Hug Тъкмо се чудех дали да не го хвърлям в размените, понеже все не успявам да изкарам хубав ефект ooooh! Ще я потърся, макар да не ми се иска да взимам целия сет. Мисля да поръчвам стиплинг четката вече, от 100 години й се каня, тя също трябва да е подходяща.

Аз си нанасям кремообразния руж на NYX с stippling четката на РТ и също става страхотно  Peace
  Peace

А иначе с пръсти не се ли получава? При мен става добре и с потупване с пръсти.

В този ред на мисли, понеже много обичам кремообразен руж, някой има ли опит с тези на МАC? Ladyblush изглежда фантастично  Heart Eyes

И последно колко струваше 217? Знам, че има много фенки, но още се опъвам. Айде убеждвайте ме колко е невероятна, че ми трябва малко побутване  Mr. Green

# 50
Само се записвам, чакам с нетърпение гримовете ви  Hug

# 51
Обожавам Pin up стила! Нямам търпение да видя какво ще сътворите!   bouquet
Аз също. Heart Eyes

Ставаме три  Heart Eyes .

Четири!  Heart Eyes

Pin-up ли е темата на новото предизвикателство? Защото аз от първия постинг не разбрах такова нещо, нито анкета виждам.  Thinking Освен да съм недочела.

Последна редакция: чт, 17 яну 2013, 12:27 от Анонимен

# 52
Зайче, не става добре с пръсти - твърде матови са тези на ЕЛФ и ефектът при мен е на ужасно изсушена кожа ooooh! Ще пробвам с четката на Сам, може да сложа и малко хайлайтър отгоре и, ако пак не се харесам, отива в размените.

За пин-ъп ще се пробвам и аз - напоследък не се справям с очната линия и тъкмо имам нужда от тренировки с различни техники Flutter

# 53
Аз се отказах от експериментите с Moda  Blush

Скрит текст:
Не ми гледайте очната линия и миглите - знам, че са много зле, но в момента се налага да използвам старите си продукти, а те са доста изсъхнали и се нанасят много трудно Rolling Eyes

# 54

Pin-up ли е темата на новото предизвикателство? Защото аз от първия постинг не разбрах такова нещо, нито анкета виждам.  Thinking Освен да съм недочела.

Да, темата е  Pin-up за новото предизвикателство, срок до 31ви. Обявих в края на предната тема. Няма анкета този път, защото в  предишната имаше много близък резултат със спечелилия грим.

# 55
Понеже стана дума за зелено червило в предишната тема, Лайм крайм имат такова.
http://www.limecrimemakeup.com/products/SERPENTINA.html
Серпентина, от октомври 2012 г. Много готин зелен цвят е.  Heart Eyes
Има и по-светли, минт нюанси.
Вероятно все още биха могли да се намерят в други сайтове.
Illamasqua имат зелено червило също. http://www.debenhams.com/webapp/wcs/stores/servlet/prod_10001_10 … 956f64e698ae0ecc0  Това като че ли е мат, как мислите?
  На мен синьото на Инглот, което Ноеми показа, много ми допада. Стои супер!
Също и сините сенки, които Алена е сложила вместо червило - ами, красота. Ще излезе накрая, че синьото е най-готиния цвят за устни  Mr. Green Чакаме включване и със зелено!
И да попитам - момичета, при полагане на коректор в зоната под очите, потупвате или размазвате с четката? И какъв продукт ви е по-приятен: течен или стик? Защото с тази черна очна линия за пин ъп-а, предполагам , че трябва да си перфектна в панда-зоната.

# 56
  • София
Запис и от мен да следя темата  Crazy

PIN-up е прекрасен стил, с удоволствие ще разгледам идеите ви после. Виждам, че сте показали и някои "лолитски" снимки, но за мен това са много различни неща- лолитките имат невинно, макар и секси излъчване, а pin up-ките- те са уверени, прелъстителни Heart Eyes Simple Smile

# 57
  • София/Горна Оряховица
Запис и от мен да следя темата  Crazy

PIN-up е прекрасен стил, с удоволствие ще разгледам идеите ви после. Виждам, че сте показали и някои "лолитски" снимки, но за мен това са много различни неща- лолитките имат невинно, макар и секси излъчване, а pin up-ките- те са уверени, прелъстителни Heart Eyes Simple Smile

Показани са и някой доста по-рок момичета, но пак е pin up  Wink .

# 58

Да, темата е  Pin-up за новото предизвикателство, срок до 31ви. Обявих в края на предната тема. Няма анкета този път, защото в  предишната имаше много близък резултат със спечелилия грим.

Благодаря, MissNellie. Не съм чела края на предишната тема.

# 59
  • София
Boryana, поради тази причина съм уточнила, че това е моето мнение. Не се чувствай длъжна да обясняваш след всяко мнение твоето виждане за нещата. Peace Нормално е всеки да разбира различно нещата. ( не го приемай като заяждане   bouquet)

И нещо готино:

Общи условия

Активация на акаунт