Гримиране - идеи, продукти  и предизвикателства - 27

• 36 513
  • 753
  •   1
Отговори
# 90
kopchebouquet  Blush

За четките на Essence - и аз съм от тези, дето изтеглиха късата клечка. Моите след месеци ползване и почистване (често със спрея на ЕЛФ и от време на време с бебешки шампоан) си пускат лилаво като за световно. Но си ги ползвам, понеже са ми удобни, макар че няма да повторя покупката. Досега на клепачите не съм видяла промяна в цвета, а и съм им зачислила конкретни сенки, с които се справят чудесно - бронзово тату за опушващата и минерални за плоската.

# 91
# 92
  • Перник
Момичетааааа...готова съм със снимките за предизвикателството  newsm44  Мислех,че хич няма да ми се прави такъв грим,но се събудих с други мисли  Simple Smile Даже и фотото този път беше на "моя страна"  Party Довечера ще ги пусна на Мис Нели,а днес ще си ходя pin-up-ка  Simple Smile
gadamer , направо ченето щеше да ми падне като видях страхотните ти очи  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 93
Страхотен цвят, gadamer, и много красив грим! Би ли суочнала rockstar-a, отдавна си търся такъв черно-лилав молив.  Praynig
СилваЗоун, ти спомена гелчето на Севънтийн. На каква цена и къде го намери? Супер са им продуктите!
От моята четка Есенс нищо не е падало, чистила съм я с мицеларната вода на Виши и след това - със сапун. Защо така пада боя при някои еднакви продукти?  Thinking

# 94
  • София
Сенките  Shocked

# 95
  • на последния етаж
Присъединявам се към вас, красиви момичета!
Отдавна ви чета и се уча от вас.
Решила съм да взема едната от Naked палитрите, но не спирам да се чудя коя да е.  Thinking Thinking

# 96
Леле, какво правите - 8 страници за половин ден?!

Записвам се с няколко снимки, защото иначе няма намиране и изчитане  Crazy

# 97
е то нямате изчитане
Мерси за темата Hug

# 98
  • в 1001-та нощ
Момичетааааа...готова съм със снимките за предизвикателството  newsm44  Мислех,че хич няма да ми се прави такъв грим,но се събудих с други мисли  Simple Smile Даже и фотото този път беше на "моя страна"  Party Довечера ще ги пусна на Мис Нели,а днес ще си ходя pin-up-ка  Simple Smile
gadamer , направо ченето щеше да ми падне като видях страхотните ти очи  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

ауууу  Rolling Eyes имаме си и спринтьорка  Hug

# 99
  • В центъра на Вселената...
Страхотен цвят, gadamer, и много красив грим! Би ли суочнала rockstar-a, отдавна си търся такъв черно-лилав молив.  Praynig
СилваЗоун, ти спомена гелчето на Севънтийн. На каква цена и къде го намери? Супер са им продуктите!
От моята четка Есенс нищо не е падало, чистила съм я с мицеларната вода на Виши и след това - със сапун. Защо така пада боя при някои еднакви продукти?  Thinking

Аз не съм от София и не бих могла да ти помогна с точно посочване на магазин. Но навсякъде, където има дисплеи на Севънтийн го има и гелчето. Цената е някъде около 10 лв.
Аз съм правила грим pin up. Ако ви е интересно мога да ви покажа  Mr. Green

# 100
  • в 1001-та нощ
давай го  newsm03 newsm03 newsm51

# 101
  • В центъра на Вселената...
Скрит текст:

За повече снимки и Мерилин Монро може да разгледате тук: http://www.makeupzonesilva.com/2012/07/blog-post_07.html

Нядавам се да ви хареса  Peace

# 102
  • Велико Търново
Страхотни са,SilvaZone    bouquet

# 103
Да, и на мен много ми харесват  Grinning

# 104
  • в 1001-та нощ
Силве, браво, добре, че сподели  newsm03 newsm51 и винаги подбираш и аксесоарите и прическа и т.н. за снимките  Flutter Flutter Flutter

Общи условия

Активация на акаунт