Гримиране - идеи, продукти  и предизвикателства - 27

• 36 510
  • 753
  •   1
Отговори
# 105
Силви, страхотна, много  Heart Eyes

Благодаря на момичетата за потупването и коректора, но ако ме светнете какво е " бюти блендер"  Blush?

Копче, в темата за четкте може ли да постнеш снимки на твоите четки на Есенс  Peace  Praynig

# 106
  • София, Лагера
Аз ще се опитам да направя нещо по предизвикателството (снимките на Силва ме зарибиха, много готини!), но не обещавам. Като тийн много ходех с очна линия, но с годинките и клепачите промениха формата си...  Whistling Tired

Аз също имам четката на Есенс и никога, дори и при първото пране, не ми е пускала цвят  Rolling Eyes

gadamer, тези очи истински ли са?  Shocked Heart Eyes Дето се вика: с такива грим ти не требе  Peace
Аз пък си те представям гримирана в същото синьо.  Wink

# 107
  • В центъра на Вселената...
Благодаря ви, момичета  Embarassed . Нямам търпение да видя вашите предизвикателства  Peace

Самсара, ей това е бюти блендер. Това нещо е страхотно  Peace

# 108
  • София
Копче, в темата за четкте може ли да постнеш снимки на твоите четки на Есенс  Peace  Praynig
Уф, то аз съм един фотограф! ooooh!
Но, ако това ще е интересно на някой, защо пък не! Peace

# 109
Присъединявам се към вас, красиви момичета!
Отдавна ви чета и се уча от вас.
Решила съм да взема едната от Naked палитрите, но не спирам да се чудя коя да е.  Thinking Thinking
Аз имам само първото издание и без да имам второто пак бих избрала първото, защото цветовете на втората са по-..."сивкави", убити като цветове, докато в първата някак по-топли, а аз предпочитам такива.. Така, че първата  Peace. Имай обаче предвид, че повечето цветовете са блестящи...

Силва, спрямо повечето гримчета твоя изглежда много по-професионален и изпитан  Peace, но много ми прави впечатление по-дебелата бяла линия около червилото като увелича снимката - може би, ако не бие на очи толкова ще е по-добре.

# 110
Елхичка, няма бяла линия около устните ми  Rolling Eyes Просто имам силно изразен устен контур  Peace

# 111

Самсара, ей това е бюти блендер. Това нещо е страхотно  Peace

+1

Аз си поръчах и няколко такива, след което забравих за четките за ФДТ.

# 112
моми4ета,
подбрах си към 15 цвята пигменти на мак за проба от thebodyneeds и про4етох, 4е не били препоръ4вани за о4и. а имах намерение и като о4на линия да ги ползвам... останала съм с впе4атление, 4е вие ги ползвате на о4ите, някакви проблеми правят ли ви?

благодаря, 4е споделяте подробни отзиви за продуктите, които имате!

# 113
Още един глас за бюти блендърите - ФДТ вече нанасям само с пръсти, после няколко пъти минавам с влажен блендър по цялото лице, като го търкалям с леко притискане, без никакво триене. Резултатът е абсолютно естествено покритие, много съм доволна Heart Eyes

# 114
  • Пловдив
Тези блендери са само за ФДТ или стават и за нещо друго? къде мога да прочета инфо за тях?

# 115
  • София, Лагера
http://www.youtube.com/watch?v=n0ab3pVfU8w

Shocked За пръв път чувам за такова нещо. Продава ли се в БГ?

# 116
http://www.youtube.com/watch?v=n0ab3pVfU8w

Shocked За пръв път чувам за такова нещо. Продава ли се в БГ?

В Сефора съм виждала.  Peace

# 117
  • София
Аз се чудих много за оригиналния  Thinking Обаче още се дърпан да платя 25 долара + доставка за някаква гъба Simple Smile

# 118
  • София/Горна Оряховица
моми4ета,
подбрах си към 15 цвята пигменти на мак за проба от thebodyneeds и про4етох, 4е не били препоръ4вани за о4и. а имах намерение и като о4на линия да ги ползвам... останала съм с впе4атление, 4е вие ги ползвате на о4ите, някакви проблеми правят ли ви?

Да, така е, от МАС казват, че пигментите не са подходящи за ползване на очи, но хиляди хора по цеиля свят ги ползват като сенки за очи и какво ли още не по лицето на своя собствена отговорност.
Евентуално би било проблем това, че се разпрашват и могат да предизвикат дразнене в очите.

# 119
Моят е от ибей, за $2-3 го взех Peace Определено $20+ не давам за гъбичка, ако ще да ми направи фотошопски ефект на лицето Naughty

Общи условия

Активация на акаунт