Гримиране - идеи, продукти  и предизвикателства - 27

• 36 510
  • 753
  •   1
Отговори
# 120
  • София
Аз имам 3 китайски реплики на Бюти блендер и вършат чудна работа. Имах оригиналния и котката го изяде  ooooh! Реших повече да не давам пари за нов

# 121
  • София/Горна Оряховица
Значи животните имат афинитет към блендърите - аз имах 2 и единия кучето го направи баш на блендър  ooooh! .

# 122
  • В една слънчева къща...
Здравейте момичета в новата темичка   bouquet
Като прочетох за новото предизвикателство и веднага се сетих за Силвето - че съм я вижадала в блога и - направо е страхотна Simple Smile

# 123
Добре, де, каква е точно разликата в резултата от нанасянето със стиплинг четка и тези блендъри  newsm78
Адри, ти примерно каква разлика виждаш дали ще си сложиш ВВ крема със Сигма Ф80 или блендер  Rolling Eyes
На мен много пипкава работа ми изглежда.

# 124
  • София
Веси, нищо не нанасям с блендър. Ползвам го само да туширам прекалено пудрения вид ако сложа плътен ФДТ... ноо това напоследък мнооого рядко ми се случва и почти не го ползвам. Иначе е ужасно забавен как от малко твърдо яйце става мееекинко и голямо като се намокри. Имах и едно от тези крушовидните - то беше от много гаден материал и изобщо не се доближава до оригиналния. Тези, които са като яйчице са доста по-близки. Стават много по-големи като се напоят и мноого по-меки  Peace

# 125
  • София/Горна Оряховица
Според мен е просто до навик - аз винаги съм си нанасяла фдт с гъбичка, триъгълна, просто това беше някакъв различен начин. Никога не съм нанасяла с пръсти, само с разни гъби, яйца, триъгълници и такива екстри.
Сега съм навита да видя дали ще ми е по-лесно с четка.
Общо взето обаче си мисля, че няма универсален начин за нанасяне на фдт - на един му е удобно с блендър, на друг с пръсти, на трети с четка, важно е човек да си намери най-удобния начин за него.

# 126
Копче, в темата за четкте може ли да постнеш снимки на твоите четки на Есенс  Peace  Praynig
Уф, то аз съм един фотограф! ooooh!
Но, ако това ще е интересно на някой, защо пък не! Peace

Може да не са тоите лични, а снимки от нета  Grinning - не ми се дата в момента пари за скъпи четки, ама все пак да не купя някоя, която не става за нищо. Имам три на Сефора, но не мисля, че са много добри.

Благодаря за блендера, ще потърся  Peace

Жаки, къде се загуби?

# 127

Момичета, като поръчвате от cherryculture.com, има ли кодове за намаление на доставката? Харесах няколко нещица на NYX, сега са и намалени. Но доставката ми стъпва почти колкото общата сума на продуктите  newsm78

За международна доставка няма кодове обикновено. По принцип кодове излизат не  по всяко време, а циклично - напролет е традиционно 40% оф на НИКС, за Деня на Благодарността, и после Коледа и други празници 20-25% офф, такива неща.

# 128
  • Отвъд алеята зад шкафа
Страхотен цвят, gadamer, и много красив грим! Би ли суочнала rockstar-a, отдавна си търся такъв черно-лилав молив.  Praynig
СилваЗоун, ти спомена гелчето на Севънтийн. На каква цена и къде го намери? Супер са им продуктите!
От моята четка Есенс нищо не е падало, чистила съм я с мицеларната вода на Виши и след това - със сапун. Защо така пада боя при някои еднакви продукти?  Thinking

Моливът е ето този - Лилавият оттенък се вижда при вглеждане на светлина, като слива или патладжан е.

Момичета, пак благодаря за комплиментите. Много харесвам новото предизвикателство и се чудя дали да се включа  Embarassed Иначе синьо в светлите тоналности никога не бих сложила, като бита съм, на моите очи изобщо не отива.

# 129
Аз се отказах от експериментите с Moda  Blush
Не се отказвай. Моя грим днес с тях не помръдна точно 12 часа. Току що го изтрих непокътнат, а за събиране и дума не може да става. Не знам защо ви се събират сенките. Аз ще си взема още цветове. Може би от базата да има значение.

# 130
  • София
И при мен не мърда Мода по 12+ часа. Ползвам базата на NYX. Денси, ти си с Пейнт Пот, нали?

# 131
  • В центъра на Вселената...
Адри, ти като  си имала оригинален блендър и китайски, някаква разлика открила ли си?
Моите също са от ибей и се замислям да си взема още един , ама друга форма.

# 132
  • МАРС
Аз пък искам да я питам коя база на NYX ползва.
Ходих да видя сенката на Флормар номер 14, хареса ми, но това на Ъмбрела ми седи много розово на лицето, все едно някой ме е шамаросал Grinning

# 133
  • Отвъд алеята зад шкафа
Аз слагам ФДТ с четката на Екотулс - http://www.ecotools.com/recycled-retractable-foundation-brush  и съм доволна от резултата.

# 134
  • София
Силве, има разлика, но не като за 30лв  Laughing Ако ползвах ежедневно бютиблендер бих се прежалила за нов оригинален, ама така за веднъж месечно... истинският е супер мек, някак по-особено еластичен, но и ментетата си вършат работата идеално.

Сиско, ползвам тази с апликатора в черната опаковка. Тези в бурканчетата май не струват  Thinking

Общи условия

Активация на акаунт