Гримиране - идеи, продукти  и предизвикателства - 27

• 37 822
  • 753
  •   1
Отговори
# 465
Еееееее друго си е с четка за Метеорити Разликата е ОГРОМНА!
Te хората са си го измислили. Пробвах над 10 четки от различен тип и с различни косми и нито една не ги поставя толкова добре като тази.
Перфектно влиза в кутийката, разбърква абсолютно всички топчета (а не само горният слой) и лицето става наистина видимо озарено без да се търси ефекта с лупа.

# 466
А, така! Сега набиваш чувии още повече, м?  Hug Майтапа настрана- да ти е честита четката!  bowuu

# 467
  • Sofia
Моите метеоритни четки също не са твърди.
Розовата не се скубе, но от синята паднаха 3-4 косъма.

Ивче, тази девойка прилича много на теб!  Grinning
Ще пробвам да си напрвя грима от втората снимка с
Скрит текст:

Честит празник, Ел!

# 468
Тенк ю Grinning Ами така трябва, хубавото трябва да се похвали yes

Алена, за пигмента на Инглот ли питаш? Той е лилаво-златен. Не знам Денси как го носи самостоятелно, но при мен няма шанс за такова нещо. Става с вода, но след няколко часа буквално се напуква и изчезва. А с другите мазила е нещо страшно.

# 469
Моята четка на Пучи е читава, без нито един паднал косъм, но е твърда и ме дере. Така си виси в шкафа.

# 470
  • Стара Загора
Еееееее друго си е с четка за Метеорити Разликата е ОГРОМНА!
Te хората са си го измислили. Пробвах над 10 четки от различен тип и с различни косми и нито една не ги поставя толкова добре като тази.
Перфектно влиза в кутийката, разбърква абсолютно всички топчета (а не само горният слой) и лицето става наистина видимо озарено без да се търси ефекта с лупа.

Еееее стига си зарибявала.  Joy

Карен, тази девойка е по-хубава от мен.  Grinning Очи, устни, кожа - цялото и лице.  Laughing

# 471
Напротив, ти си много по-хубава от нея! А и аз прилика не виждам Blush

Моята четка учудващо не дере изобщо. Твърдичка е в сравнение с останалите ми, но не ми е неприятно на лицето. Примерно тази за пудра на Гош (пак от коза) е много по-гадна. Усеща се боцкане и след това лицето ми е като разранено. С герленската не е така.

# 472
  • в 1001-та нощ
и на мен моята не ми дере  Rolling Eyes радвам се, че се престраши все пак  newsm03

# 473
  • на последния етаж
Ел, честит празник и от мен!   bouquet
Бъди винаги влюбена и все така красива!

# 474
Aз от отчаяние се престраших така да се каже. Просто ме вбесяваше, че не мога да докарам правилният ефект с останалите ми четки.

И сега искам да споделя следната добра новина Grinning Не знам дали не е нещо единично и случайно, но Колърстей отново си е същият. Гъст и покривен. Някой, който го е купувал скоро да има същите наблюдения?

# 475
Eл, честит ден ден  Tada Само прекраснотии да ти се случват  Hug
Момичета, наистина нямате изчитане, не е добре човек да няма интернет толкова време хихи Уви, не мога да намеря предизвикателствата да видя, а толкова ми е интереснооооо  Crazy
Една питанка имам - някоя от вас ползвала ли е четка от Bobbi Brown? Почти съм сигурна, че си поръчах менте от ибей (първата ми поръчка евър), но поне да мога да направя някакво сравнение, като пристигнат.
И питанка към Жаки (понеже знам, че е шетала из Германия  Blush ), къде мога да намеря Кiko (мисля, че ти беше взимала сенки, ако не се лъжа...) Извинявам се за питанките, дано не досаждам  Tired

# 476
  • София
Ще пробвам да си напрвя грима от втората снимка с
Скрит текст:
Aх, ах, Карен! Що го показа сега това?! Как искам такова  тъмно синьо от палитрата, като синьото на Ел! ooooh!
Къде да го намеря точно такова! Имате ли идея? Ама да е еденичка, че палитри вече избягвам? Naughty
Ох, напоследък съм на тъмно синя вълна Crazy. Не, че имам нещо синьо, ама само си мисля за синя рокля, сини боти, синя чанта.... А никога преди не съм го харесвала този цвят! ooooh!

# 477
Kiko имаче почти във всички големи търговски центрове (те нали не им викат молове Grinning )
Аз моите ги купих от Arkaden на Potsdamer Platz. Гледах ги и в Алексата.

ето адресите http://www.kikocosmetics.com/eshop/de/verkaufsstellen#

# 478
  • Стара Загора
И питанка към Жаки (понеже знам, че е шетала из Германия  Blush ), къде мога да намеря Кiko (мисля, че ти беше взимала сенки, ако не се лъжа...) Извинявам се за питанките, дано не досаждам  Tired

http://www.kikocosmetics.com/eshop/de/verkaufsstellen# Peace

# 479
  • София/Горна Оряховица

И сега искам да споделя следната добра новина Grinning Не знам дали не е нещо единично и случайно, но Колърстей отново си е същият. Гъст и покривен. Някой, който го е купувал скоро да има същите наблюдения?

Shocked А дано!

Ел, честит празник  Heart Eyes ! Пожелавам ти красота не само в грима, но и във веки аспект на живота ти! Също така много здраве, любов, щастие и късмет  Hug !

Общи условия

Активация на акаунт