Гримиране - идеи, продукти  и предизвикателства - 27

• 37 629
  • 753
  •   1
Отговори
# 615
  • София/Горна Оряховица
A кой е другия  Thinking ?

# 616
Много пъти в темата съм препоръчвала супер бюджетния еквивалент на Оргазма - Sleek Rose Gold . Уникално красив цвят, който може да се намери в много сайтове Peace

# 617
E.l.f Candid coral също е подобен на NARS Orgasm Peace

# 618
  • София
Аз имам такъв цвят руж на Радиант на няколко години, но не виждам номера, защото се е изтрил. Страхотен е, но му се вижда дъното, за жалост.

Rimmel Peach blush  Simple Smile

# 619
Сетих се да попитам някой дали е поръчвал нещо на Kevyn Aucoin. Трябва ми изпитан сайт с меджународна доставка. Не мога да намеря нищо в УК.  ooooh!

# 620
Благодаря за линковете  Hug Но ако не съм прекалено нахална  - UD от къде може да се поръчва. Знам, че има в БГ в Сефора, ама тук в Германия май ги няма. А съм метнала очо на една палитричка от US сайта, ама международния шипинг нещо много сложен ми се струва....

# 621
# 622
a.l.e.n.a,
Много красив грим с този глитър   bouquet

# 623
# 624
Хора, родих се с тая четка за Метеорити Heart Eyes Който я няма да си я вземе, за пореден път се гледам и не мога да повярвам колко много се виждат. Нямам грам хайлайтер, а лицето свети от милиарди микроскопични кристалчета. Като се ползва с лека тъка и бързо се минава по лицето нито дере, нито маха фдт.

Намаление на Ревлон. Ей тия хора да не вземат да ги махнат от бг пазара
И какви са тези тъмни цветове Crossing Arms

# 625
Жаки, къде е това намаление? Blush

# 626
Това намаление на Revlon е от преди Нова Година още.Сега са добавили намаление и на спирали. / В  мола на бул."България"/

Последна редакция: вт, 22 яну 2013, 13:08 от LOSHKA

# 627
  • София
Хора, родих се с тая четка за Метеорити Heart Eyes Който я няма да си я вземе, за пореден път се гледам и не мога да повярвам колко много се виждат. Нямам грам хайлайтер, а лицето свети от милиарди микроскопични кристалчета. Като се ползва с лека тъка и бързо се минава по лицето нито дере, нито маха фдт.

И аз ползвам същата четка, но не я намирам за чак толкова впечатляваща. Взема добре продукта, защото е балансирано мека според мен  Grinning За мен гъбичката продължава да е супер вариант за нанасяне. Crazy

# 628
  • София
Някой има ли тъмно син джъмбо молив?
Пробвал ли е синият грим на Ел с него досега? Thinking

# 629
  • В центъра на Вселената...
Да не се повторя, но дупликат на ружа Оргазуъм на Нарс е този от двойката руж и бронзър на Елф.

Както и ружът Pinched na NYX.

Общи условия

Активация на акаунт