Новите ни козметични похождения 37

• 51 098
  • 720
  •   1
Отговори
# 405
Е поне на хубаво място е отишла, не в храна примерно!  Whistling
Честити нови придобивки момичета, Метеорити, Шанели. Да споделите отзиви веднага! Hug  bouquet

# 406
  • София
Ето и къде отиде половината заплата.. ooooh!

Еее,ама пък си имаш хубави неща  Simple Smile

# 407
  • Перник
Nicimici ,моля те сподели от къде се сдоби с тази серия на Вела?  Praynig ПОлзвах маската Moisture и беше невероятна!!!!ама абсолютно има маски от повисок клас,които даже не могат да се сравняват с нея  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Да кажа още,че днес взех на Аленка гелчето на Импала  Peace
И много искам и аз да се похваля,че с една страхотна съфорумка също очакваме пролетните метеорити  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 408
# 409
Ето и къде отиде половината заплата.. ooooh!

кои са сенките?

Последна редакция: чт, 24 яну 2013, 08:41 от bubanka

# 410
YSL Spring 2012 Voile de Blush 03 Voile Rose (това не го броя за покупка,защото ce връща) http://coquelicotta.com/?p=3099
(третото)

Guerlain Terracotta Healthy Glow Foundation 01 blondes http://coquelicotta.com/?p=3073

Estee Lauder Idealist duo action treatment

към тях получих козметична чантичка c 30-на мостри(броих ги) Grinning

# 411
  • Бургас
Аз днес скромно се сдобих с новото ББ на Буржоа и два лака на Флор Мар в бежова гама

Последна редакция: чт, 24 яну 2013, 01:47 от mariqivanova799

# 412
  • USA, Steak State
Тази оферта на UD я видях преди няколко дни, но самите палитри не ме блазнят и я отминах.

# 413
  • в 1001-та нощ
Nicimici ,моля те сподели от къде се сдоби с тази серия на Вела?  Praynig ПОлзвах маската Moisture и беше невероятна!!!!ама абсолютно има маски от повисок клас,които даже не могат да се сравняват с нея  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Да кажа още,че днес взех на Аленка гелчето на Импала  Peace
И много искам и аз да се похваля,че с една страхотна съфорумка също очакваме пролетните метеорити  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

много благодаря, Малви, имам още една молба  Rolling Eyes , писах ти  Embarassed

# 414
  • Бургас
Аз съм фен на Дългас, но там от няколко години не предлагат Шанел, не знам за Прити шоп, но тук в Бургас има една чудесия наречена Парадокс. Там марката я има, но всеки път като посетя това място ме избива на насилие от обслужването, а по принцип не съм такъв човек.

Изпреварил подарък за рождения ден!Откакто се помня майка ми повтаря - червено червило на Ланком, червен лак на Ланком... като мантра Simple Smile

# 415
Слаб ми е ангела.   Blush
Вече чакам и:

Heart Eyes

# 416
  • в 1001-та нощ
rajnaа, страхотно  Hug сподели отзиви, аз загледах тази колекция в harrods, обаче се фиксирах на лилавите и по-нехарактерни нюанси (тъмно шоколадово и т.н.) и доста се замислих  Peace

# 417
  • Бургас
a.l.e.n.a, изпрати ми ги приятелката на брат ми от бостънската Сефора, там имаше само червеният вариант, аз и такъв исках - кармазъ Simple Smile Лакът стои чудесно, червилото още не съм го пробвала, гледам си го като писано яйце, като взема батерии на фотоапарата може да направя снимки.

Последна редакция: чт, 24 яну 2013, 03:18 от rajnaa

# 418
Аз искам да се похваля с моят фон дъо тен - страхотен е!На Аvene e. Кожата ми не се омазнява както преди и ми стои естоествено на лицето, а не като маска. Купувам си и на Debora, но скоро не съм ползвала.

# 419
Мерси мерси
Ara_bella сенките са Chanel Les 4 Ombres Eye Makeup - No. 16 Murano
densi  Сенките са мнооого трайни, изпробвах ги без база за сенки. Бронзиращата пудра- честно казано нищо впечатляващо  Thinking макар, че с червилото са от новите им продукти и то определено си струва всеки лев Grinning
Фон дьо тена НЕ  Naughty подлъгах се, защото имам доста продукти на YSL и са разкошни, но този не е за мен.

Общи условия

Активация на акаунт