Новите ни козметични похождения 37

• 51 115
  • 720
  •   1
Отговори
# 210
  • София
Балсамче
Балсамчето за устни и крема за ръце

# 211
  • София

Имам въпрос към ползвалите Антиак - как го ползвате, както пише на опаковката (пръскане, бърсане и пак пръскане) или само веднъж?  Thinking

# 212
Няколко неща, които взех през уикенда  Heart Eyes

хидратираща маска за лице с кленова захар

почистваща пяна за лице

Bourjois Bio Detox Organic фон дьо тен

# 213
  • Стара Загора
с шеа опаковка от 700 мл обаче  Laughing (Violet) моята е с различен етикет

# 214
  • Бургас
YSL Opium Make-up Studio сенки Green Galaxy  Heart Eyes на живо са още по- зелени
Базата за очи на Ейвън

# 215
Имам въпрос към ползвалите Антиак - как го ползвате, както пише на опаковката (пръскане, бърсане и пак пръскане) или само веднъж?  Thinking

Аз не го ползвах така. Етапът с бърсането ми се стори странен и неприемлив. На чисто лице пръсках от спрея и втривах по цялото лице. Действието, особено в началото, се усеща силно, има нещо парещо, ментолово, но това са масла и на мен лично не ми изсуши кожата. Но понякога върху спрея слагах и крем. Ползвам го вечер.

# 216
  • в Кошера

# 217
  • София
Не, аз писах че точно на нищо не мирише. А четох, че на някои хора им миришела на коза. Може би като се намокри ще видим Grinning

И моята не мирише на коза, а на топчетата вече  Joy Това не го бях чувала досега  Laughing Laughing Laughing

# 218
  • София

Аз не го ползвах така. Етапът с бърсането ми се стори странен и неприемлив. На чисто лице пръсках от спрея и втривах по цялото лице. Действието, особено в началото, се усеща силно, има нещо парещо, ментолово, но това са масла и на мен лично не ми изсуши кожата. Но понякога върху спрея слагах и крем. Ползвам го вечер.
Мерси!   bouquet

# 219
# 220
# 221
# 222
  • София
Ивче, хубав ли е ружа Simple Smile И аз го поръчах след като гледах едно клипче за контуриране на pixiwoo  Heart Eyes

# 223
  • София
Много е хубав!  Heart Eyes Може ли линк към клипчето?

# 224
  • София
Много е хубав!  Heart Eyes Може ли линк към клипчето?

Заповядай Heart Eyes

http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=MPnDirntxwc

Общи условия

Активация на акаунт