Новите ни козметични похождения 37

• 51 157
  • 720
  •   1
Отговори
# 195
Mac пигмент в Melon

Mac Aquadisiac 

Червило от пролетната колекция на Smashbox, Love me lipstick, реален цвят http://coquelicotta.com/?p=2913

Избелваща паста,която ми похвалиха, Rembrandt

# 196
Ако не си пробвала лакове от тази серия на ГР, задължително го направи. Мнооого са хубави  Crazy

Като цветове има страхотни, но при мен ужасно бързо се лющят. И база и топ лак не ги спасяват.

# 197
  • София
При мен са много трайни и в ниския клас са ми любими. Но аз пък точно от избора на цветове не съм доволна. Повечето са твърде стандартни  Tired

# 198
  • В свой си свят :))))
Ако не си пробвала лакове от тази серия на ГР, задължително го направи. Мнооого са хубави  Crazy

Като цветове има страхотни, но при мен ужасно бързо се лющят. И база и топ лак не ги спасяват.

И при мен така, на вторият ден и вече половината са пообелени  Sad

# 199
  • в 1001-та нощ

обмислях пигмент, сподели отзиви  Peace

# 200
Страхотен пигмент, един от най-добрите на Мас. Ще пробваш моя. Hug

# 201
При мен са много трайни и в ниския клас са ми любими. Но аз пък точно от избора на цветове не съм доволна. Повечето са твърде стандартни  Tired

От ниския клас на Перфект са ми най-трайни. Но като говориш за цветове днес си загубих ума, а за малко и 33 лв. от портфейла за един убийствен лак на YSL - синьо-зелен.

# 202
Maybelline Colorama 15

За съжаление не откривам в нета реален цвят - лакът е ярко червен, прилича на долното червило. За моя изненада, защото нямах големи очаквания към този бранд, се оказа изключително траен. Запази се 4 дни при активно готвене, миене, пране на ръка, стоене във вана. На четвъртия ден му нямаше нищо, но за повече блясък просто нанесох още един слой. И сега е като сложен току-що. По-траен е на моите ръце от лаковете на ОПИ и други по-скъпи лакове.

Golden rose ultra rich color lipstick 49

Също много хубаво ярко червено червило. Много наситено и го омекотявам с друг, по-светъл кафяв нюанс. Но има достатъчна трайност, а когато интензитетът на цвета намалее, пак стои хубаво.

Последна редакция: нд, 20 яну 2013, 22:32 от kopche

# 203
  • в 1001-та нощ
Страхотен пигмент, един от най-добрите на Мас. Ще пробваш моя. Hug

newsm03 newsm51

# 204
  • София
Скрит текст:

# 205
# 206

Разкошен цвят, гледам го няколко пъти Blush има ли по-евтин аналог?  bouquet

# 207
  • в 1001-та нощ

Честито  bowuu тази ли ти мирише  Shocked

# 208
Не, аз писах че точно на нищо не мирише. А четох, че на някои хора им миришела на коза. Може би като се намокри ще видим Grinning

# 209
  • в 1001-та нощ
 Mr. Green  Joy hahaha

Общи условия

Активация на акаунт