Новите ни козметични похождения 37

• 51 072
  • 720
  •   1
Отговори
# 345
Момичета, това дали сте го виждали по магазините? Изобщо, внася ли се в България?   Heart Eyes   Heart Eyes   Heart Eyes

# 346
  • Стара Загора
Няма го тук май. Една съфорумка го има, но си го е купила от Сащ. Скоро се оглеждах на щанда на Ревлон, но не видях такова нещо, а и на мен ужасно ми хареса.  Tired

# 347
Ох, така се надявах...   Confused
Наистина е прекрасен. Снощи съфорумка ми пусна мухата и не съм спала направо. Много, МНОГО го искам!    newsm76

# 348
Най-новото ми козметично похождение е че си направих грим урок в магазина на MAC в The Mall.
Много съм доволна, исках т.нар no make up make up.
Гримира ме Георги Асенов`с новата колекция Apres chic и се справи чудесно,  Heart Eyes Heart Eyes.

Писна ми от грубиянките в Прити Шоп и затова свърнах към MAC.
Очарована съм от любезното им отношение.

# 349
Е това е новина. Честито!  bouquet
Форума е сила щом успя да накара най-ревностния отрицател на Мас да "свърне" в техния магазин.
Сега кажи, че си купила и цялата колекция и ..... Похвали се какво си взе?

Консултанта на Мас е истинска съкровище в грима. В един беден на мъже свят, този е глътка свеж въздух, с познанията си, умнията за грим и тихите си, ненетрапчиви говор и поведение.

# 350
Най-новото ми козметично похождение е че си направих грим урок в магазина на MAC в The Mall.
Много съм доволна, исках т.нар no make up make up.
Гримира ме Георги Асенов`с новата колекция Apres chic и се справи чудесно,  Heart Eyes Heart Eyes.

Какъв е този грим урок?

Този мъж е такъв сърцетуп  Heart Eyes - прекалено мил и карсив, за да е реален Simple Smile

Да кажа, че и аз никъде не го намирам това малко чудо за 2лв. за нокти.

# 351
  • София
И в ДМ? Фантастико? Кажи им какво търсиш, може просто да не е изложено. Wink

# 352
  • Отвъд алеята зад шкафа
Момичета, това дали сте го виждали по магазините? Изобщо, внася ли се в България?   Heart Eyes   Heart Eyes   Heart Eyes

Има го в ebay  Peace

# 353
Не бих казала, че съм била най-ревностния им отрицател, по-скоро не виждах необходимост да преоткривам нов играч.
Аз имам по-практично отношение към грима и предпочитам сигурното качество, с което съм свикнала.
Но комбинацията добри отзиви за МАС  тук, във форума и изключителното невъзпитано отношение  на консултантките в Прити шоп ме доведоха до неизбежно желание за промяна.
Първо разгледах магазина и ми хареса любезното и отзивчиво поведение на момичетата.
Хареса ми това, че имат грим уроци.
Гримираха ме над два часа и ми обясниха всичко.След това всичко ми записаха и нарисуваха ( имат специална бланка за това).През цялото време ми чуруликаха. Общо взето си взех целия грим Heart Eyes Heart EyesРеших , че си заслужава.
Ще напиша после подробно.

Като сравних всичко това с отношението в Прити шоп - съскащи продавачка, забрана да се докосват тестерите, липса на проби...Ееее, писна ми от тях.

# 354
Браво супер. Peace Кога беше там Уикенда или през седмицата, когато е много по-спокойно?

Хубаво ли е маслото за нокти, което показвате? Hug

# 355
И в ДМ? Фантастико? Кажи им какво търсиш, може просто да не е изложено. Wink
Питах в два ДМ - нямат. Във Фантастико не съм се сетила - ще попитам.
Питах и в Лили.

# 356
  • Отвъд алеята зад шкафа
Току що ми доставиха хайлайтъра на Катрис в черната опаковка, определено ми харесва - много е нежен.

# 357
  • София
PASTEL 17
Скрит текст:

# 358
  • София
В събота си взех маслото за кожички на Рубела. В ДМ Сухата река, останаха още 3 броя.
Ползвам го от тогава всяка вечер когато вече съм в леглото. Изчаквам малко, после втривам добре.
Засега съм доволна.
Но мен ме блазни мисълта, че ще подхранва и самите нокти.

# 359

Общи условия

Активация на акаунт