Новите ни козметични похождения 37

• 50 998
  • 720
  •   1
Отговори
# 480
  • Бургас
Мерси Алена   bouquet , да с това замених, желанието ми за лилавото Ланкомско червило, макар и да не си приличат си беше любов от пръв поглед.
И от еуфорията забравих да добавя лосион за махане на грим на Биотен за втори път го взимам и зеления лакочистител на ЛиЛи

# 481
  • Бургас
И аз искам да запитам за серията на Дита от Артдеко,къде я продават,попитах в Дъглас и Бюти Зоун преди Нова Година,но нямаха представа

# 482
  • в 1001-та нощ
да си почистиш пощенската кутия, моля  bowuu

# 483

Розовото и синьото. Много наситени цветове.  Heart Eyes

# 484

Доволно се възползвах от 30-те% на Лакме в ЗР онзи ден   Mr. Green

# 485
  • София
Днес се сдобих с един сет на Мавала, но не намирам снимчица... Съдържа база, топ и изсушител  Heart Eyes Досега ползвах само топ на Мавала, другите неща ми бяха на Перфект.  Да видим колко ще трае сега маникюрът...

# 486
  • Бургас
mariqivanova799  виждам че си от Бургас и на Дита серията ,я има в магазин за козметика Стил до Бизистена т.е. те там са 2 парфюмерийки , гледаш втората откъм Сладко и солено пекарната. Мината седмица минах от там и видях че имат новата и старата колекция, само не знам какво налично е останало.

# 487
Boy  Mr. Green Blush Rolling Eyes Heart Eyes Crazy ooooh! Laughing
Amber Glow

Бях сигурно, че ще си купя Porcelain Pink, но като го видях и не ми хареса  Confused А Stereo Rose дори не успях да я видя  Rolling Eyes

Много исках да си купя In Extreme Dimension Lash, но беше свършила и затова си взех тази:

Имам чувството, че сгреших, че си купих тази спирала  Rolling Eyes Следващият път ще пробвам или In Extreme Dimension Lash или Opulash  Simple Smile

Купих си и едно парфюмче, но него ще го запазя за следващата тема - то ще ми служи за запис Mr. Green

# 488
запис   bouquet

п.п. аз не съм фен на спиралите на МАС  Rolling Eyes

# 489
Тази спилара на Мас е разкошна! Heart Eyes
 Да не говорим за Boy! Heart Eyes И ружа го бива.

От мен глитъри 3 бр. на Голдън Роуз син, зелен и розов и 103 лилаво от перлената серия в бурканче.

Лилавото червило на YSL e дъхоспиращо. Веднага го потърсих, но в БЗ го няма.

# 490
  • София

Имам чувството, че сгреших, че си купих тази спирала  Rolling Eyes Следващият път ще пробвам или In Extreme Dimension Lash или Opulash  Simple Smile
На мен тази която си си взела много ми я хвалиха в МАС преди време,беше нова.
А Extreme Dimension Lash  какъв ефект придава?
Към Opulash обаче съм пристрастена! Heart Eyes

# 491
За In Extreme Dimension Lash ми казаха, че придавала обем. Мен много ме впечатли четката - огромна е!  Mr. Green В страницата на МАС пише, че придавала обем и издължавала миглите, но дали наистина е така - не знам. Аз много исках да я пробвам.  Rolling Eyes Казаха ми, че не е лимитирана и пак ще я получат.  Grinning
Аз нямам никакъв опит със спиралите на МАС и тази, която си я купих ми я препоръча консултантката....всъщност тя ми препоръча Haute & Naughty Lash, а аз реших да взема Haute & Naughty Too Black Lash. Имам чувството, че между двете спирали има разлика и Haute & Naughty Lash е по-хубавата  newsm78
Погледнах и Opulash и ми се видя хубава, но понеже помолих консултантката да ми помогне при избора на спирала и ми беше неудобно да си взема Opulash, а да не взема Haute & Naughty Lash  Rolling Eyes Може да ви се струва тъпо, но за мен е тъпо да кажеш, че не знаеш какво да си купиш и след като ти кажат, ти да кажеш - не, ще си взема другата  Laughing , а две спирали не ми се купуваха.

Норе, ти кои спирали харесваш? 

# 492
Белият шоколад е по-скоро за лятото. За светли кожи. Подчертано светли. Wink
За тъми кожи е ...тъмният шоколад.
Аз съм пробвала и като сенки да го ползвам и все още издирвам сенки в точно този цвят.
Аз го носех на цялото лице лятото върху слънцезашитен крем. Peace
А защо да е за през лятото?  newsm78 Предполагам, че лекия брокат блести на слънцето, нали.. та затова да е за през лятото.  Whistling

# 493
  • София
 Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 494
  • Vienna

На живо е още по-красива. Не знам как ще я ползвам без да я разваля  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт