Новите ни козметични похождения 37

• 50 265
  • 720
  •   1
Отговори
# 495
Момичета , някой от вас пробвал ли е вече The Rocket на Maybelline?

много красиво изглежда!

Последна редакция: пт, 25 яну 2013, 08:14 от bubanka

# 496

На живо е още по-красива. Не знам как ще я ползвам без да я разваля  Mr. Green
Пристигнаха ли вече в България или ти си в чужбина?  Simple Smile

Последна редакция: пт, 25 яну 2013, 08:29 от bubanka

# 497
  • Vienna
В чужбина съм, но мисля, че вече я има и в доста сайтове, ако не ти се чака.  Simple Smile

# 498
Нямам търпение вече, но не ми се дават над 100лв без да съм видяла нещо на живо  Grinning

# 499
B&C, дълго време използвах почти всички вариации на Dior show, но последните няколко пъти нещо не ми харесаха, не знам защо така стана и ги подарих на майка ми  Rolling Eyes В момента изпозлвам на Ланком Star  и съм много доволна  Heart Eyes  Също така мнооогоо харесвам на Хелена Рубенщайн спиралите, но в Бг не ги намирам  Rolling Eyes Като цяло харесвам и спиралите 3D Lash architect , от по-евтините.

# 500
  • Vienna
Нямам търпение вече, но не ми се дават над 100лв без да съм видяла нещо на живо  Grinning

Ако искаш мога да направя снимка. И аз не обичам да взимам неща, без да съм имала възможността да ги видя на живо. Особено скъпи  Mr. Green

# 501
  • София
ванила на МАС? мога да взема моя рефил, ако не си ги гледала  Peace
Да, непременно го вземи! Hug

От тази сутрин от промоцията на ДМ Heart Eyes-

Апропо Sexy-то на ГР започна да се държи неприлично и се рони доста напоследък. Та реших да я сменям. Naughty

# 502
  • София

На живо е още по-красива. Не знам как ще я ползвам без да я разваля  Mr. Green

Оххх, това толкова го искам, че чак го сънувах ония ден  Mr. Green

NoBaby ще чакам снимки и ако може да я покажеш нанесена на кожата как е. Мерси предварително   bouquet

# 503
Очарована съм и от отношението на една консултантка в Дъглас слушах я в захлас толкова сладкодумна беше:)/може би e около или над 45+/, с която заедно избрахме червило на Shiseido Iced rose
Скрит текст:
/снимката е от нета/,

Мда, тя е много готина. Умее да продава. Ианче си е консултант на ЕЛ продуктите.

копче, ти сега ме размисли с този бял шоколад  Rolling Eyes - аз не съм светла - не съм и много тъмна, но си го нося. Сега да тествам и черния - но той не е ли бронзант?

Сънувате нали?  Mr. Green И аз сънувам как купувам шампоани и после ги поствам в темата, моят мъж ме обави за тотално Луда Crazy не ги разбира той тези "боички" както им казва на милите ми гримове

# 504

Catrice Black or White Swan?
Maybelline Master Khol Charcoal Grey
L'Oreal Colour Riche Le Smokey Mystic Grey

# 505
  • Бургас
Червилото на Shiseido е страхотно, но цвета Iron Maiden просто меее зашемети с имее, трябва да го видя  Crazy

# 506
Червилото на Shiseido е страхотно, но цвета Iron Maiden просто меее зашемети с имее, трябва да го видя  Crazy

Ха-ха  и мен.Това е нещо като сенките на Kat von D - Slayer,Ace of spades,Dimebag  Joy
мицеларна на Боржуа  Whistling

# 507
  • Бургас
Супер имена  Heart Eyes.*Migleto*  мицеларната вода на Буржоа хубава ли е, че моята на Биодерма е на привършване и не мисля че ме е спечелила особено. И да не е само празни приказки, тези неща пристигнаха от преди малко:
Today Avon Pink Pucker цвят, второ си взимам за мен са най- добрите им гланцове

# 508
Не съм Migleto, но да кажа, че съм доволна от Мицеларната на Буржоа. Моята е на привършване и мислех да пробвам с Биодерма, но щом не си възхитена, може би ще си взема пак Буржоа. Peace

# 509
vesi,като я пробвам,ще ти пиша отзив Hug

Общи условия

Активация на акаунт