Новите ни козметични похождения 37

• 50 996
  • 720
  •   1
Отговори
# 690
Денси, тъкмо беше написала в другата тема, в която те поздравих за пудрата - "Да ти се връща", и на вратата ми се почука. Две пратки - едната дългоочаквана и много, много желана, а другата също толкова желана, но пък неочаквана  bouquet Hug

Изненадващо бързо пристигна Smoked на UD. Днес ни е ден на козметични изненади май Crazy

Та новата ми придобивка е:

Влюбих се в опаковката - ама че сладък цип Laughing

# 691
  • София-Младост

Една уникална разкошия (solid cleanser) от Лъш, която бяха спрели, а сега я има само в Ретро секцията на английския сайт. https://www.lush.co.uk/product/6274/Sweet-Japanese-Girl

densi, Noir, IL., големи красоти, с кеф да си ги ползвате  Hug
А как се ползва? В смисъл под формата на сапун ли е?

# 692
  • Пловдив
Ох ,след три дни чакам и аз нещо и потривам ръце доволно Mr. Green От много мислене поръчах два еднакви  продукта с различен цвят,голяма съм нахалница Mr. Green
И пудрата на Шанел чакам Heart Eyes

# 693

Една уникална разкошия (solid cleanser) от Лъш, която бяха спрели, а сега я има само в Ретро секцията на английския сайт. https://www.lush.co.uk/product/6274/Sweet-Japanese-Girl

densi, Noir, IL., големи красоти, с кеф да си ги ползвате  Hug
А как се ползва? В смисъл под формата на сапун ли е?

Изглежда като сапун и е твърдо, но е направено основно от масла и от топлината на тялото се разтапя. Минавам със самото блокче лицето, след това разтривам хубаво и после махам остатъците с мокро тампонче. Изключително нежно е за зимата  Heart Eyes

# 694
  • Стара Загора

# 695
Подаръци:

# 696

получих пратка от канадско - спасение за мен  newsm44 - винаги съм страдала от факта, че ми се размазва грима около очите, но с това бурканче ми се получава много добре Simple Smile)))

# 697
  • София
Kiehl's -  Purely Potent Overnight Repair L'occitane- creme radieuse

# 698
Тонии,  Heart Eyes Heart Eyes Hug

Момичета, имате страхотни нови придобивки.
Чакам още хора с хвалби от Шанел, Диор и всички други желани от вас марки. Hug  bouquet

# 699
# 700
  • Перник
Eye Primer+Brightener (от размяна са ми)

Ииии.....   Heart Eyes

# 701
# 702
  • Отвъд алеята зад шкафа
malvinka88  как са метеоритите? Можеш ли да пуснеш снимки?

# 703
  • Перник
gadamer ,днес ги взех и не съм ги пробвала на лице още,но още утре ще ги тествам  Heart Eyes
Ухаят просто мега силно на виолетки,като отворих кутийката и в цялата стая за секунди се понесе страхотен виолетков облак  Simple Smile Леко се озарих на ръката за проба,не ми се видяха силно розови,но утре ще имам по-точна преценка  Peace

# 704
Суупер, Малви, честити топчета  Flutter

Общи условия

Активация на акаунт