Четки за грим 2

• 63 508
  • 751
  •   1
Отговори
# 360
  • Torino,IT
Момичета, тези които поръчаха китайските четки някъде средата на март пристигнаха ли ви?

# 361

Аз поръчах имитацията на Нарс на 13-ти март и още я няма никаква, тракинг номерът също не показва нищо. Днес писах на продавача за някакво инфо по въпроса.
Преди нея бях поръчала една китайска ветрилообразна (гигантска), дойде за по-малко от седмица, но пък беше от друг продавач.

Тъкмо го написах това и тя взе, че пристигна. Леко ме изненада с вида си - изглежда много невзрачно и дръжката на моята не е идеално права, но за $5 - толкова. Безкрайно лека е, което ми е малко странно - свикнала съм четката да стои по-стабилно в ръката ми, но това е просто навик. Главата е добре оформена, стегната, не падат косми засега, ще видим като я изпера по-късно.

Пробвах я набързо с един руж - загребва точното количество продукт и се нанася много естествено с нея. Неугледният вид лъже, изпълнява си функцията отлично. Първоначални впечатления - положителни, подлежи на по-обстойна експлоатация.

Последна редакция: пт, 05 апр 2013, 02:25 от Fiama

# 362
Момичета, търся си четка за пудра, която се прибира. Ще ми препоръчате ли някоя? Видях само на GOSH. Някой има ли впечатления?

# 363
  • София
Момичета, не следя темата и не разбирам хич от четки, затова искам да ви питам какво мислите за тази оферта, заслужава ли си? http://www.dalavera.bg/profesionalen-set-ot-32-chetki-s-estestve … utm_campaign=5136

Знам, че си поръчвате онлайн на доста ниски цени, може би излиза по-евтино от тази оферта. Чудя се дали да се възползвам.  Rolling Eyes

# 364
  • на последния етаж
Триумя се коя от тези четки за руж да взема: 1, 2 или 3(бялата)? Какво ще ме посъветвате?

# 365

Триумя се коя от тези четки за руж да взема: 1, 2 или 3(бялата)? Какво ще ме посъветвате?

Имам 2 и 3 (но черната), и от двете съм доволна. Тази на Екотулс ми беше любимата четка за руж доскоро - ползвах я ежедневно. При нужда става и за пудра, бронзър, прахообразен ФДТ - като пътувам за ден-два и не ми се носят един куп четки, взимах само нея за лице. Но откакто получих китайската "японка" посягам основно към нея за руж - наистина загребва много точно количество дори от силно пигментирани такива и се нанася много прецизно с нея. Та моят глас е за №3, но пък бялата е с различна форма и не знам дали е със същите качества.

# 366
Аз имам двете четки за руж на Мак, но откакто получих китайската имитация на Нарс, черната от 3та снимка, ползвам най-вече нея. Четките на Реал техникс са много хубави, но специално тази за руж е доста голяма.

# 367

За жалост бялата е изчерпана и в BIC и в Ebay Sad Толкова исках да си я купя, накрая си взех само черната. Някой ако знае друго място откъдето да може да се поръча?

ПП. Ако се търси като Yachiyo Brush ми излиза, но на тройно по-голяма цена.

# 368
Момичета, моля за мнения и впечатления за тези две четки на Dior.

Скрит текст:

# 369
  • Пловдив
Получих си репликата на Японката... Simple Smile много и падат космите.... дано с второто пране да падне каквото ще пада и да започне да нанася продукт без косми, направо е стряскащо както си слагаш хайлайтър и изведнъж да видиш голям черен косъм на лицето си  Joy .

За четките на Диор съм чувала само хубави неща , но не съм ги използвала. На допир са страхотни, особено скосената, а първата мисля че беше с по-твърд косъм. Ако не бях толкова доволна от бюти блендера и трябваше да купувам четка за фдт, бих избрала точно скосената.  Heart Eyes

# 370

Скрит текст:

Изключително добри и двете. Цената им обаче също. Малката за фон до тен е любимата ми. Имам доста четки, но тази нанася просто великолепно. За мен си струва всяка стотинка.

# 371

Скрит текст:

Изключително добри и двете. Цената им обаче също. Малката за фон до тен е любимата ми. Имам доста четки, но тази нанася просто великолепно. За мен си струва всяка стотинка.
Благодаря ви, малко ми трябваше Blush, ще се купуват.

# 372

Скрит текст:

Изключително добри и двете. Цената им обаче също.

Много са хубави и двете. И цената им в Бг е много по добра отколкото в чужбина. Мисля, че бяха 62 лв в Дъглас. Тук са 74 евро.

# 373
Не са 62 лв. за съжаление. Малката е 96 лв. или нещо такова и то не в Сефора, там е доста над 100 лв. Голямата за пудра е повече навсякъде.

# 374
Коя четка на Саманта ми препоръчвате за контуриране и хайлайт - експерта, тази за руж или никоя от двете?

Общи условия

Активация на акаунт