Четки за грим 2

• 62 682
  • 751
  •   1
Отговори
# 615
  • Стара Загора
RuMoni, честито. Hug
Сподели моля те за Petit Crease, 228, скосената за очна линия и 227.
В голяма чуденка съм дали да взема 228, но съм решила да избера една от двете сега - нея или 231.
Кажи според теб коя е по-необходима за един грим и коя ти се струва по-хубава от тях двете?  bouquet
227 вече съм я решила и много много няма да му мисля. Но за сметка на това още не мога да реша коя за лице да взема за проба първо? Mr. Green ooooh!

anbibian, снощи след мнението на Жаки за бъфинг четките реших да извадя ей тази
http://www.buyincoins.com/item/12661.html
и да я пробвам с "течен" продукт. Честно казано досега само с пудра я ползвах, но къде съм спала не знам. Нанесе ми ББ крема перфектно, без да пипам с пръсти - супер естествен завършек, без черти и прочие.
И мислех, че ще "гълта" много продукт, но не би. Дори ми се стори, че отиде по-малко отколкото с пръсти. 2 пъти стиснах по малко от тубичката на ръката и 2 пъти си "затопих". Толкова бързо и лесно стана, кой луд ме накара да я ползвам за пудра и да не ми харесва резултата?
Последно - хич не се наби продукт навътре, само най-отпред и почти нищо не падна при прането след това.
Понеже твоята ми се видя със същата форма, реших да споделя.

# 616
iv4enceto_91 Супер! Тя тази четка си е без пари направо. Аз и по-напред в темата съм казвала, че пък на мен любимата четка за нанасяне на фон-дьо-тен ми е плоската за пудра на Елф и вече имам бъфинга и експерта и пак след тях минавам с тази на Елф без продукт да загладя и разнеса, където не се е получило добре, а  пък и тя си е без пари - 3,75 паунда и редовно има намаления, кофтито е, че вечно е липсваща и не мога да си поръчам още бройки, много си я харесвам.
А сега с новия слънцезащитен, който взех ми е още по-трудно с всички други четки, матира добре кожата, но трудно нанасям фон-дьо-тена и само четката на Елф се справя със задачата.
Утре ще пробвам и тази на Блак канвас дали ще нанесе добре над този крем.
Минусът на любимата ми четка - гълта продукт, трудно се мие и явно лесно се чупи, защото не съм я ползвала кой знае колко, а й се откачи дръжката, но пък космите са си там и си я ползвам като кабуки сега  Mr. Green

# 617
  • Стара Загора
Да, 4 лв е и е много удобна. Космите са хубави, мекички.
Плоската за пудра на Елф и на мен ми е любима, ползвам я почти всеки всеки ден, a последните дни и кабукитo им. И това, което също е страхотно - от всички четки в колекцията ми, тази е най-меката.
http://www.bornprettystore.com/pink-cosmetic-makeup-brush-minera … -powder-p-42.html
Нанасям пудра с него, особено сега на цяло лице от бронзиращата на Флормар и ефекта е страхотен. Няма петна и всичко е 6. Космите са подредени перфектно и не е паднал нито 1, докато от тази на Елф вече няколко пъти видях стърчащи, вкл. и днес и ги махнах. А и не толкова мека, но става.  Laughing

# 618
На мен експерта на Риъл техник ми дойде с един досадно стърчащ косъм  Crossing Arms Аз дърпах, дърпах не падна и накрая извадих ножицата и му видях сметката от раз  Mr. Green

# 619
  • Стара Загора
На мен експерта на Риъл техник ми дойде с един досадно стърчащ косъм  Crossing Arms Аз дърпах, дърпах не падна и накрая извадих ножицата и му видях сметката от раз  Mr. Green

А, то и аз бих направила така. Но от Кабукито на Елф направо си падат, нямат нужда от рязане. Peace

# 620
 Sad Лоша работа - да не си го намокрила много при миенето? Аз има две, имам ги повече от 2 години и редовно ги пера, никога не са губили косми.

# 621
  • Стара Загора
Sad Лоша работа - да не си го намокрила много при миенето? Аз има две, имам ги повече от 2 години и редовно ги пера, никога не са губили косми.

Почти не съм я прала, защото наскоро започнах да я ползвам по-често.
Още като пристигна беше такава една "опърпана".

# 622

А, то и аз бих направила така. Но от Кабукито на Елф направо си падат, нямат нужда от рязане. Peace

Наистина ли ти падат косми  Rolling Eyes Аз от моето съм страшно доволна - ползвам го всеки ден и не е мръднало

# 623
  • Стара Загора

Наистина ли ти падат косми  Rolling Eyes Аз от моето съм страшно доволна - ползвам го всеки ден и не е мръднало

Да, защо да лъжа. Дори вчера издърпах един от средата, беше се "щръкнал".

# 624
Въобще не съм си и помисляла, че лъжеш  Crazy Беше по-скоро реторичен въпрос и ми стана чудно, явно си зависи от партидата  Thinking

# 625
  • Стара Загора
Въобще не съм си и помисляла, че лъжеш  Crazy Беше по-скоро реторичен въпрос и ми стана чудно, явно си зависи от партидата  Thinking

Ами не знам. Такава е моята, но не ми е проблем. Не капе колкото фалшивата Метеоритна, така че е поносимо. Със или без няколко косъма е все едно. Laughing
Също отстрани като пипам космите не са толкова меки, отколкото отгоре. При допир с лицето е ок, но не е като китайчето ми от Борн Прити Стор. Heart Eyes

# 626
Накрая ще излезе, че китайските китайчета са по-хубави от американските китайчета  Laughing
Аз продължавам да съм много доволна от четката на Блак канвас, разнесе ми добре фон-дьо-тена върху слънцезащитния - никакви оплаквания нямам  Party

# 627
  • София
Ивче, имам същата китайска четка (даже май аз я рекламирах из форума  Laughing ), но за мен е твърде мека за ФДТ. С по-течни формули се справя чудесно, но с кремообразни е мъка. Предпочитам по-жилави косми, като на Ф80. За пудра обаче ужасно я харесвам. Ползвам я с прахообразната на Бен Най, като я нанасям с потупване и с Беж на Шанел, която слагам с въртеливи движения и буквално набивам в кожата. На теб защо не ти допадна за пудра?
Всъщност, хич няма да се учудя, ако са ни различни четките. Китайците нали много обичат да правят партиди, които една с една четка да няма еднаква  Laughing

# 628
  • Има много детски смях.

Наистина ли ти падат косми  Rolling Eyes Аз от моето съм страшно доволна - ползвам го всеки ден и не е мръднало

На мен пък от кабукито на ЕЛФ и един косъм не е паднал, изключително доволна съм.
Но кабукито на Сигма редовно ми оставя сумай- ти косми по лицето. За мен именно то е голямо разочарование  Confused
И аз ще помоля за малко по- подробна инфо за тази силиконова ръкавица от Джъмбо. Поне в кой сектор от магазина да я търся... Praynig

# 629
  • Стара Загора
Ивче, имам същата китайска четка (даже май аз я рекламирах из форума  Laughing ), но за мен е твърде мека за ФДТ. С по-течни формули се справя чудесно, но с кремообразни е мъка. Предпочитам по-жилави косми, като на Ф80. За пудра обаче ужасно я харесвам. Ползвам я с прахообразната на Бен Най, като я нанасям с потупване и с Беж на Шанел, която слагам с въртеливи движения и буквално набивам в кожата. На теб защо не ти допадна за пудра?
Всъщност, хич няма да се учудя, ако са ни различни четките. Китайците нали много обичат да правят партиди, които една с една четка да няма еднаква  Laughing

Ами явно съм пропуснала рекламите, аз за първи път я видях от furcholetka - беше я пуснала за размяна. И след това я поръчах.
С фдт-ен не съм я пробвала, само с ББ-то на Гарниер и един компактен фдт на Флормар, който е в кутийка (не знам кремообразен ли се води). Той е по-гъст и след него си личи, че имаш малко повече продукт и не стои така естествено, както с бб. Но то и с неговата гъбичка стои така, може би е за мазна кожа повече. Моята е суха и затова изглежда по този начин.
За пудра не ми допада, понеже е по-набита и космите са по-жилави (меки са иначе при допир с лицето, но не знам как иначе да го обясня), както си казала трябва потупване, така пък се набива продукт в кожата и изглежда по-неестествено. Иска много играчка и е по-пипкаво. Ставам и на петна, ако не разнеса добре. Защото всеки участък иска добро блендиране, абе отнема ми повече време и внимание. С кабукито или на Елф четката от Студио за пудра за момент съм готова, а с тази не става така бързо и "ефирно".
Иначе си е перфектна от към изработка, но на всеки му е удобно с различна форма - един с кабуки, друг с buffing, трети с обла и т.н. Laughing

Оххх, направо тези моите размишления за това коя четка да взема от Зоева за проба за фдт първо, станаха пословични. Mr. Green ooooh!
Коя би препоръчала ти, като имаш предвид, че не съм много опитна в тази част Laughing

https://www.zoeva-shop.de/en/brushes-accessories/face-brushes/

Все още се колебая - 102, 104 или 125. Стиплинг пък съм решила на Саманта да взема, та... ooooh! искам да е по-различна, за да имам за експерименти.
От това, което четох из блоговете разбрах, че със 102 се работи малко по-бавно, но е по-удобна за зоната около очите и носа. Но ефекта след нея и Бъфинга бил еднакво красив. newsm78

Общи условия

Активация на акаунт