Четки за грим 2

• 62 671
  • 751
  •   1
Отговори
# 660
Тази четка на Саманта и на мен ми харесва много, но не искам другите от комплекта. Има някакви подобни, но ги водят по-скоро за коректор  Thinking Мисля да си поръчам една такава от Зоева 142, да видя каква ще е.

# 661
  • София, Лагера
anbibian, бих я ползвала за преливане. Нещо не се кефя на блендинг четките  Wink

Весе, ще поръчаш ли тази на Зоева? (да се присламча ли и аз  Blush)

# 662
Аз на Саманта я ползвам и за коректор и за сенки  Peace

# 663
Весе, ще поръчаш ли тази на Зоева? (да се присламча ли и аз  Blush)

Ще поръчвам, но другият месец, че този вече фалирах покрай намаленията в моловете  Crazy

# 664
  • София, Лагера
Супер!  Hug

# 665
  • София
Здравейте момичета, благодаря Ви за темата много е полезна за мене:)

След като я изчетох цялата реших да си купя четките на Real Techniques by Samantha Chapman, но се оказа че доста от сайтовете не работа с PayPal™, пак аз само с такава карта разполагам в момента, за това мисля да се спря на четките на ZOEVA, чета че доста от вас ги харесват, това избрах - BAMBOO PINSEL SET  https://www.zoeva-shop.de/en/brushes-accessories/bamboo-set/a-8000259/

има ги и в някакъв бг сайт, ето тук:
http://www.beautypro-online.com/product_info.php?cPath=139_177&a … ce3ed57d6a81d74f8  (мисля че някой си беше поръчвал от него)

Според вас за едни и същи четки ли става въпрос, би ми било по удобно да ги поръчам от тук но се притеснявам да не би да се някаква имитация, знам ли?

Или пак да се опитам да намеря кредитна карта и направо да поръчам четките на Real Techniques, в голяма дилема изпаднах  Thinking

# 666
Четките на Сам ги има и в HQhair, а там се плаща с ПейПал  Peace Има ги и в iHerb, но това е в САЩ и се минава митница, за по-голяма пратка.

# 667
Интересува ме, някой дали видя вече наживо новите четки на Инглот? Thinking

kopche, тази четка на Инглот е толкова твърда, че не знам за какво става. За пилинг може би, а предвид размера й може и за почистване на дрехи да става.  Crazy Сравняват я тук с четката за пудра на Елф, но тя доколкото знам е със синтетичен косъм, а тази не е. Космите са същите като на 4 и 6SS и явно се роши точно като тях. Мострата приличаше на таралеж.
Според мене стиплинг четката на РТ много се доближава до Ф80 на Сигма.

# 668
Според мене стиплинг четката на РТ много се доближава до Ф80 на Сигма.

О, не, много е далече дори  Wink Доста по-рехава е и космите са съвсем различни, усещат се различно и имат различен ефект с ФДТ.

# 669
  • София
Разбира се, че нямат нищо общо Ф80 и четката на Саманта. Нито 16BJF е твърда  Naughty Мека е точно клкото елфската, ако не и идея повече...

# 670
Някой може ли да препоръча някакви ибейски четки?

# 671
  • София
Четките на Сам ги има и в HQhair, а там се плаща с ПейПал  Peace Има ги и в iHerb, но това е в САЩ и се минава митница, за по-голяма пратка.

Благодаря за сайта Веси, бях гледала толкова много но HQhair съм го подминала, ще ги поръчам от него, гледам че има и отстъпки което е много хубаво:)

# 672
МОМИЧЕТА!Трябва ми спешно мнение за четките от Джъмбо!!Качествени ли са?Падат ли им косми?Цените им са мн добри-по 1-2-3лв и се чудя...

# 673
  • София
МОМИЧЕТА!Трябва ми спешно мнение за четките от Джъмбо!!Качествени ли са?Падат ли им косми?Цените им са мн добри-по 1-2-3лв и се чудя...

Зависи кои от Джъмбо. Повечето са нооого зле, но има едни изцяло черни, които са много хубави. Още си имам такава за очна линия и за поставяне на сенки и мога само добри неща да напиша за тях. Утре на светло ще ги снимам  Peace

# 674
  • София
И аз имам една за руж и не е мръднала вече години. От серията Professional е.

Общи условия

Активация на акаунт