Търся електронна книга

• 185 190
  • 738
  •   1
Отговори
# 45
Момичета, дали някой е попадал на Елиф Шафак - “Любов”. Отдавна се каня да прочета нещо от нея, може и нещо друго нейно, ако ви е попадало... с Киндъл съм Simple Smile
Предпочитам да е с превод на БГ, че свалих доста неща на английски от амазона и имам за четене Simple Smile

# 46
Момичета, дали някой е попадал на Елиф Шафак - “Любов”. Отдавна се каня да прочета нещо от нея, може и нещо друго нейно, ако ви е попадало... с Киндъл съм Simple Smile
Предпочитам да е с превод на БГ, че свалих доста неща на английски от амазона и имам за четене Simple Smile

Заповядай:

# 47
Здравейте!

Търся Сафон на английски  Praynig

Това дали ще ти свърши работа: ПДФ е?
И тук :
Скрит текст:
Аз се нареждам на опашката с молба за:
"Оризовата майка" и
"Искрица живот" на Ремарк
Благодаря!

Последна редакция: чт, 24 яну 2013, 14:21 от FreakOnALeash

# 48
Търся книгите на Томас Харди, освен тези които са в Читанка - "Кметът на Кастърбридж" и "Тес ...."
Особено ме интересува "Далеч от безумната тълпа", но всяка друга ще е от полза.
Предпочитам на български, но може и на английски.
Ето http://www.gutenberg.org/files/107/107-h/107-h.htm
http://www.gutenberg.org/ebooks/author/23 повече , но е на английски.

# 49
Здравейте,
Търся на български "Ефективен Пъблик рилейшънс" на Скот Кътлип, Ален Сентър, Глен Бруум.

# 50

Заповядай:

Много, много ти благодаря Simple Smile Не се държах и я почнах веднага... Simple Smile Чак ме е яд, че трябва да я оставя за да пиша разни писмени бележки Simple Smile

# 51
  • Китна Тракия
Страхотна тема!  bouquet
 Търся 2-ра и 3-та част на Петдесет нюанса сиво

# 52
Страхотна тема!  bouquet

В Замунда ги има  Peace

# 53
  • Китна Тракия
Страхотна тема!  bouquet

В Замунда ги има  Peace
  bouquet

# 54
Здравейте момичета, търся "Сянката на вятъра"и " Играта на ангела"от Карлос Руис Сафон на български във формат Epub или mobi. В Читанка ги няма, в библиотеката от която вземам книги също. Четох много добри отзиви за книгите и доста отдавна ги търся.

# 55
  • Пловдив
Аз да си потърся още една книга:
Иван Хаджийски - Бит и душевност на нашия народ

# 56
# 57
Търся Jane Green - Тhe patchwork marriage/ Another piece of my heart. Къде ли не рових...

# 58
  • Den Haag
Търся "Цветният воал" Съмърсет Моъм, формат Epub  Grinning

# 59
  • Враца
Търся Jane Green - Тhe patchwork marriage/ Another piece of my heart. Къде ли не рових...
Само втората можеш да свалиш от ТУК.  Прегледай има и други книги, но първата я няма там.

Общи условия

Активация на акаунт