Търся електронна книга

• 185 332
  • 738
  •   1
Отговори
# 135
Аз преди теб Джоджо Мойс, намира ли се някъде Wink

# 136
   mery_strovila, имам я на английски, в epub формат. Напиши ми мейл, ако искаш да ти я изпратя.   bouquet

# 137
Привет. Търся "Битието" на Владимир Зарев, както и останалите две книги от трилогията Изходът и Законът.

# 138
Търся на български   1Q84  - Харуки Мураками

# 139

Имам я на английски  Peace
Ако я искаш, дай мейл  Simple Smile

# 140
Момичета,някъде мога ли да намеря на български "Рекетьорът" на Гришам? Rolling Eyes

# 141
A някоя от тези, някой знае ли дали мога да намеря на бг?
"Какво те чака, когато чакаш дете" - Санди Хатауей, Хайди Мъркоф, Арлийн Айзенберг
"Какво те чака през първата година на детето" - Санди Хатауей, Хайди Мъркоф, Арлийн Айзенберг
"Първата година на бебето - седмица след седмица" - Глейд Къртис, Джудит Шулър

# 142
Търся трилогията на Исабел Алиенде Praynig

# 143
Търся "Ва банк" на Анри Шариер

# 144
Здравейте момичета,темата е страхотна и реших и аз да се включа.Търся поредицата на Лорън Кейт- Паднал (Fallen): книга 2-  Torment, книга 3- Passion, книга 4- Rapture,ако може на български.Също така търся от доста време книгата Marnie от Winston Graham,може и на английски,търсих я къде ли не и не мога да я намеря,може би защото е старичка(от 1961г.). Rolling Eyes

# 145
Здравейте!
Търся книгата -  "Живей бързо - книга 3: Време за разстрели" на Надя Чолакова.

# 146
Здравейте момичета,темата е страхотна и реших и аз да се включа.Търся поредицата на Лорън Кейт- Паднал (Fallen): книга 2-  Torment, книга 3- Passion, книга 4- Rapture,ако може на български.Също така търся от доста време книгата Marnie от Winston Graham,може и на английски,търсих я къде ли не и не мога да я намеря,може би защото е старичка(от 1961г.). Rolling Eyes

Тук я има първата  http://escape-bg.net/torrents-details.php?id=3826  в пдф. Ако си с Киндъл можеш да я минеш през Abby FineReader.

# 147
Здравейте момичета,темата е страхотна и реших и аз да се включа.Търся поредицата на Лорън Кейт- Паднал (Fallen): книга 2-  Torment, книга 3- Passion, книга 4- Rapture,ако може на български.Също така търся от доста време книгата Marnie от Winston Graham,може и на английски,търсих я къде ли не и не мога да я намеря,може би защото е старичка(от 1961г.). Rolling Eyes

Заповядай:

http://libgen.org/foreignfiction/?s=Winston+Graham+Marnie&f_ … mp;f_columns[]=Author&f_columns[]=Title&f_columns[]=Series&group=1

# 148
  • Германия
Здравейте, момичета!
Търся на български цялата книга "Клетниците" от Виктор Юго. В "Читанка" и още поне един сайт има само съкратена версия, а на мен ми се иска да прочета пълното издание. Няма значение форматът на книгата, единствената ми молба е да е на български.
Благодаря предварително!   bouquet

# 149

Заповядай:

http://libgen.org/foreignfiction/?s=Winston+Graham+Marnie&f_ … mp;f_columns[]=Author&f_columns[]=Title&f_columns[]=Series&group=1

Благодаря много,но немския не ми е силен  Simple Smile,ако не е много нахално,може ли на английски?

Общи условия

Активация на акаунт