Търся електронна книга

• 185 646
  • 738
  •   1
Отговори
# 360
  • Buffyworld
Да попитам и аз - поредицата Среднощен ловец има ли я на български? Аз намерих само от 1-4та книга но мисля че са фен превод.Някаква информация за останалите - мисля, че общо са 9 книжки.

До момента издадените книги са общо 6. Ще бъдат 7, но седма още не е издадена.  Поредицата е страхотна. Чела съм  ги до пета книга, включително на английски само. Бъргарският превод изключително ме дразни и не показва същността на вампира Bones, който си говори със специфични британски изрази, който няма как да се преведат буквално на български.

Мога да кажа, че първите четири книги ги прочетох на един дъх. Пета е  по- слаба в сравнение с тях . Шеста още не съм я намерила. Но аз я търся само на английски. 

# 361
Шеста още не съм я намерила. Но аз я търся само на английски. 
http://www.rulit.net/author/frost-dzhanin/one-grave-at-a-time-do … -free-212214.html

# 362
Търся на български:

1. С.Е.К.Р.Е.Т. на Л.Мари Аделин
2. Аз преди теб - Джоджо Мойс
3. Мемоарите на една кучка: Истината според Елена от Троя - Франческа Петрицо
4. Влюбени ангели - Лорънс Кейт
5. Обещай ми - Ричард Пол Еванс

Да добавя още една книга
6. Ухание на мрак - Марго Бъруин

# 363
Здравейте! Търся книгите на Нора Робъртс от поредицата Хотелът, а също и Уиски бийч.Няма значение на български или на английски (не знам дали на български ги има в ел.вариант, защото са издадени скоро)

# 364
Здравейте! Търся книгите на Нора Робъртс от поредицата Хотелът, а също и Уиски бийч.Няма значение на български или на английски (не знам дали на български ги има в ел.вариант, защото са издадени скоро)

Хотелът, ако е The InnBoonsBoro, ето  ги:
http://www.rulit.net/author/roberts-nora/the-next-always-downloa … -free-217636.html
http://www.rulit.net/author/roberts-nora/the-last-boyfriend-down … -free-236274.html
http://www.rulit.net/author/roberts-nora/the-perfect-hope-downlo … -free-264298.html

Уиски Бийч сигурно ще я качат, когато излезе.

# 365
  • Buffyworld

Много благодаря   bouquet

# 366
Прочетох и аз за "Хотелът" ,и ми се струва че ще е интересна книжка(фен на Нора Робъртс съм  Laughing).Ако някой има тази поредица на български обаче,ще съм много благодарна да я сподели с мен.  Praynig  Идея дали е издадена последната книга от поредицата "Проклятието на Маклийн" ?

# 367
Прочетох и аз за "Хотелът" ,и ми се струва че ще е интересна книжка(фен на Нора Робъртс съм  Laughing).Ако някой има тази поредица на български обаче,ще съм много благодарна да я сподели с мен.  Praynig  Идея дали е издадена последната книга от поредицата "Проклятието на Маклийн" ?
Тя е фен превод на момичетата от Калдата. Не са превели последната, има я на руски и английски, ако искаш мога да ти я намеря.

# 368
Ако няма да те затрудни,бих била много благодарна.

# 369
Здравейте! Търся Среднощен танц на Джулия Куин, и Господар на желанието на Кинли Макгрегър.

# 370
Здравейте! Търся Среднощен танц на Джулия Куин, и Господар на желанието на Кинли Макгрегър.
имаш поща Wink

# 371
поща Simple Smile

# 372
Благодаря!   bouquet

# 373
поща Simple Smile

Благодаря,благодаря!!!!  newsm47 newsm47

# 374
Само при мен ли mobilism не работи от няколко дни?

Общи условия

Активация на акаунт