Търся електронна книга

• 185 536
  • 738
  •   2
Отговори
# 480
vardgy, благодаря ти много за помощта! За същаление, обаче, навсякъде са само откъси, а не цели книги... Sad Явно няма да се намерят безплатно...

# 481
vardgy, благодаря ти много за помощта! За същаление, обаче, навсякъде са само откъси, а не цели книги... Sad Явно няма да се намерят безплатно...
Съжалявам мила, не погледнах само видях че ги има.Ако ги срещна някъде ще ти пиша Simple Smile

# 482
Благодаря ти още веднъж!  Hug

# 483
Джинджи,виж тук как е,като гледам чете се онлайн и пише,че е 300 и няколко страници.

http://www.scribd.com/doc/96226098/Secrets-of-the-Baby-Whisperer … lers#.UXBQGErcAbI

# 484
romanti4ka, права си - преди малко като ровех в scribd гледах само за Карп. Тези на The Baby Whisperer също не са целите, но поне има достатъчно дълги откъси, за да предценя дали ще ми паснат и има ли смисъл да се купуват Simple Smile Мерси отново  Hug

# 485
  • Варна
Търся Битието  на Владимир Зарев. Ще бъда много благодарна ако ми помогнете да я намеря в онлайн вариант.

# 486
  • Варна
Здравейте! Търся книгата The Power of Now: A Guide to Spiritual Enlightenment. Формат - всякакъв. Благодаря Simple Smile

# 487
Здравейте! Търся книгата The Power of Now: A Guide to Spiritual Enlightenment. Формат - всякакъв. Благодаря Simple Smile

Заповядай:

Скрит текст:

# 488
  • Варна
Благодаря ти много, романти4ка! Simple Smile

# 489
Здравейте! Търся книгите: "Моят път към теб” и „Пристан за двама” от Никълъс Спаркс (може и други книги от същият автор ако ви се намират). Ако някои ги има и ми ги изпрати на alex_90pm@abv.bg ще съм му много благодарна.  Grinning  Търся ги на български език, няма значение какъв е формата.

# 490
Здравейте! Търся книгите: "Моят път към теб” и „Пристан за двама” от Никълъс Спаркс (може и други книги от същият автор ако ви се намират). Ако някои ги има и ми ги изпрати на alex_90pm@abv.bg ще съм му много благодарна.  Grinning  Търся ги на български език, няма значение какъв е формата.
Тук и тук има негови книги, за жалост без тези, които търсиш.

# 491
Тук и тук има негови книги, за жалост без тези, които търсиш.
Благодаря ти!   bouquet

# 492
За нищо, надявам се да намериш и останалите. Hug

# 493
Здравейте Simple Smile Някой да има в електронен формат "Открита пред теб" и другите 2 книги от трилогията (във формат моби, пдф, каквото и да е). Благодаря предварително Simple Smile

Имаш поща. Третата книга до колкото знам още не е излязла - юни месец е премиерата, ако не съм объркала нещо.

# 494
Здравейте!
Търся наскоро изчезналата от Замунда- "50 нюанса сиво". Ще съм ви изключително благодарна, ако ми я изпратите на електронната поща- monicaspasova@gmail.com Ще я чета на Kindle-ът затова ще съм благодарна,ако не е pdf , но дори да е ще оправя формата. Ако някой се интересува имам биографията на Стив Джобс на mobi и epub, може да ми пише на пощата и ще я изпратя Simple Smile
Благодаря предварително Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт