Търся електронна книга

• 185 512
  • 738
  •   2
Отговори
# 510
  • В две мънички очи...
http://zamunda.se/details.php?id=355401&hit=1

Игрите на глада - и трите книги

# 511
Уф, кой пък сега е истинският сайт: DMCA-removal-from-Google или zamunda.se?

# 512
  • София
Уф, кой пък сега е истинският сайт: DMCA-removal-from-Google или zamunda.se?
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=715850.0

# 513
Абе я и аз да се пробвам отново да питам...някъде така случайно да се е появило нещо на Карлос Руис Сафон на български? newsm78

# 514
  • В две мънички очи...
Не е ясно кой е - и двата са с почти еднакво съдържание като последните дни вече качваните торенти се различават. В .se има все още малко пиъри повечето ъплоудъри не са си подновили ключовете на торентитв и затова водят към .net.
Жалко за сайта, както се казва хубава работа ама българска.

# 515
Благодаря ви момичета! Получих книгата. Направо сте страхотни!

# 516
Здравейте момичета. Търся книгата Рай в Тексас на С.Е.Филипс в PDF формат на БГ език. Ако някой я има, моля да ми я изпрати. Може на iv2@mail.bg. Благодаря предварително!
Имаш поща newsm53

Благодаря!

# 517
Здравейте момичета. Търся книгата Рай в Тексас на С.Е.Филипс в PDF формат на БГ език. Ако някой я има, моля да ми я изпрати. Може на iv2@mail.bg. Благодаря предварително!
Имаш поща newsm53
Здравей! Много, много моля, дали ще може да пратиш книгата и на evanescence33@abv.bg  Praynig

# 518
Някой случайно да има поредицата Безсмъртните на Алисън Ноел или поне първата част - Вечна. Благодаря предварително Simple Smile

# 519
evanescence, и ти имаш поща Hug...днес май пощальон го играя  Joy

# 520
Здравейте Simple Smile Някой да има в електронен формат "Открита пред теб" и другите 2 книги от трилогията (във формат моби, пдф, каквото и да е). Благодаря предварително Simple Smile

Имаш поща. Третата книга до колкото знам още не е излязла - юни месец е премиерата, ако не съм объркала нещо.

Може ли и на мен molq  Praynig ivelina.mihaylova@gmail.com 

На предната страница някой се чудеше за големия размер на .Mobi на 50-те нюанса. Теглете смело. Този файл съм го правила аз. Нещо не се получи както трябва като го обръщах от пдф към моби, но това беше най-добро което успях да направя. ПДФ файла като го обърнах в моби с калибрето, се виждаше огледално на киндъла. За това ги преформатирах с Абби фай рийдър от там с калибрето пак в моби и това е резултата. Но се чете все пак.

# 521
evanescence, и ти имаш поща Hug...днес май пощальон го играя  Joy
Благодаря много, така обичам тази авторка. Отивам да чета   bouquet

# 522
Прочтох на Силвия Дей, Кросфайър -1 и 2 книга. Третата дали може да се намери някъде?
Излишно ми е питането Simple Smile)

# 523
Здравейте, ще съм много благодарна ако някой може да ми изпрати 2 и 3 книга от трилогията "50 нюанса", както и 1 и 2 книга от поредицата Кросфайър - p0l4e@abv.bg  Благодаря предварително!

Последна редакция: сб, 20 апр 2013, 21:17 от p0l4e

# 524
Третата книга от Кросфайър се очаква да излезе на 4 юни в САЩ. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт