Търся електронна книга

• 185 384
  • 738
  •   1
Отговори
# 600
Да помоля и аз за "Нощни ловци" - 4-та на Кениън...  Някой има ли идея дали "Хрониките на Ник" на същата авторка има български превод,освен първата част?! Че аз само нея съм прочела ,де... Simple Smile Както и да е,Ник се "разхожда" и из ловците,та затова питам...

luckythebest@abv.bg

Имаш поща.

# 601
  • world wide
здравейте и от мен   bouquet .Темата е страхотна  Hug .Търся всичи книги за Братството на черния кинжал и Реликвите на смъртните....Абе изобщо книги на такава тематика  Praynig hristovarosi@hotmail.com

# 602
dark angel
Имаш поща.

# 603
Може ли и на мен Реликвите на смъртните?

Търся и книгита на Луиз Бегшоу- Съдба

E-mail ми е:katiaivanova89@abv.bg

Последна редакция: нд, 28 апр 2013, 10:22 от katia89

# 604
  • София
търся ben bova - return to mars (на англ) и Строители на Съвременна България в mobi формат  Praynig

denitsat@abv.bg

Последна редакция: нд, 28 апр 2013, 08:15 от дъщерята на Мистрал

# 605
Здравейте, някой може ли да ми изпрати "Открита пред теб" и "Отразена в теб" на Силвия Дей. darinkata123@gmail.com Много благодаря   bouquet
Имаш поща!

Монго ти благодаря  newsm51

# 606
Може ли и на мен Реликвите на смъртните?

E-mail ми е:katiaivanova89@abv.bg

Готово.

# 607
  • world wide

БЛАГОДАРЯ малее от кога ги търся.... супер сте момичета  Hug

# 608
Да помоля и аз за "Нощни ловци" - 4-та на Кениън...  Някой има ли идея дали "Хрониките на Ник" на същата авторка има български превод,освен първата част?! Че аз само нея съм прочела ,де... Simple Smile Както и да е,Ник се "разхожда" и из ловците,та затова питам...

luckythebest@abv.bg

Имаш поща.

Благодаря!   bouquet

# 609
търся ben bova - return to mars (на англ) и Строители на Съвременна България в mobi формат  Praynig
Ето: http://dox.bg/files/dw?a=59ba372257

Строители на Съвременна България том 1
Строители на Съвременна България том 2
също и тук, но не са в моби формат.

Последна редакция: нд, 28 апр 2013, 13:34 от Katrine

# 610
Ако може някой да ми пусне "Петдесет нюанса по-тъмно" и  “С.Е.К.Р.Е.Т.” ще съм много благодарна   Simple Smile
valeria_83@abv.bg

# 611
Ако може някой да ми пусне "Петдесет нюанса по-тъмно" и  “С.Е.К.Р.Е.Т.” ще съм много благодарна   Simple Smile
valeria_83@abv.bg

Изпратих нюансите, но  “С.Е.К.Р.Е.Т.” я нямам. Да те помоля ако ти я пратят да ми я препратиш.  Grinning

# 612
Здравейте, търся книгата Академия за вампири: Последна саможертва от Ришел Мийд на български език.
Ще съм ви много благодарна ако ми пратите линк.  Simple Smile

Търся книгата от много време и ще съм ви много благодарна, ако някой ми я прати.  bouquet

# 613
Много благодаря  Simple Smile Ще ти я пратя веднага щом някой ми я пусне  Simple Smile

# 614
Момичета, на някой намира ли му се или срещал ли е "Z-та световна война" от Макс Брукс, на бг?!

Общи условия

Активация на акаунт