Търся електронна книга

• 185 384
  • 738
  •   1
Отговори
# 615
Търся "Жълтите очи на крокодилите" на Катрин Панкол на Български
dessislavayovcheva@abv.bg
много благодаря предварително

# 616
Здравейте. Страхотна тема.

Може ли някой да ми изпрати Братството на черния кинжал след книга 5 на български език и поредицата на Джанин Фрост-Среднощен  ловец  Praynig
Е-mail dreamy_angel@abv.bg

# 617
Здравейте. Страхотна тема.

Може ли някой да ми изпрати Братството на черния кинжал след книга 5 на български език

Имаш поща.

# 618
Момичета, търся "Тайната на Ботичели"от Марина Фиорато и трите части на "Хотелът"
от Нора Робъртс. E-mail  zveti_kab@abv.bg
Предварително благодаря.

# 619
Здравейте! Търся поредицата Лукс и Аз преди теб на Джоджо Мойс. Благодаря предварително! имейлът ми е mima_stefanova_@abv.bg

Момичета, търся "Тайната на Ботичели"от Марина Фиорато и трите части на "Хотелът"
от Нора Робъртс. E-mail  zveti_kab@abv.bg
Предварително благодаря.
Имаш поща!

Последна редакция: пн, 29 апр 2013, 20:48 от fen4e22

# 620
Здравейте! Търся Дебора Харкнес "Нощна сянка", Лена Валенти "Книгата на Хаде", Линда Хауърд "Ловен сезон", поредицата на Даринда Джоунс, 3 и 4 книга на поредицата на Лайза Клейпас Хатауей, Дънкан и приятели на Айрис Йохансън, "Съблазън" на Кристина Дод, поредицата на Шерилин Кениън "Нощни ловци" и на Джанин Фрост "Среднощен ловец". Благодаря предварително! имейлът ми е mima_stefanova_@abv.bg

Джанин Фрост, Лена Валенти, Даринда Джоунс, Лайза Клейпас, Кристина Дод, Шерилин Кениън-пратени

Последна редакция: пн, 29 апр 2013, 20:23 от katia89

# 621
  • Варна
Търся "Жълтите очи на крокодилите" на Катрин Панкол на Български
dessislavayovcheva@abv.bg
много благодаря предварително
Присъединявам се и аз, може и на английски. Благодаря
krassimirast@abv.bg

# 622
  • София
ахх мерси   bouquet  bouquet  bouquet

# 623
Здравейте! Търся 'Чест', 'Копелето на Истанбул' и 'Дворецът на бълхите' от Елиф  Шафак. Също търся 'Петдесет нюанса сиво',  'Петдесет нюанса по-тъмно' и 'Петдесет нюанса освободени' от Е. Л. Джеймс . Ако някой има някое от заглавията ще се радвам да ми я прати, но дано да не става прекалено нахално! Simple Smile email: allexiss955@hotmail.com

# 624
Здравейте! Търся 'Чест', 'Копелето на Истанбул' и 'Дворецът на бълхите' от Елиф  Шафак. Също търся 'Петдесет нюанса сиво',  'Петдесет нюанса по-тъмно' и 'Петдесет нюанса освободени' от Е. Л. Джеймс . Ако някой има някое от заглавията ще се радвам да ми я прати, но дано да не става прекалено нахално! Simple Smile email: allexiss955@hotmail.com
С Нюансите си ок,но за останалите не мога да помогна  Simple Smile

# 625
Момичета,може ли и аз да помоля за за втората и третата част от трилогията за нюансите               angelinakalina@gmail.com

# 626
Ако някой има поредицата "Паднали ангели" - Лорън Кейт може ли да ми я прати?

# 627
Здравейте! Търся 'Чест', 'Копелето на Истанбул' и 'Дворецът на бълхите' от Елиф  Шафак. Също търся 'Петдесет нюанса сиво',  'Петдесет нюанса по-тъмно' и 'Петдесет нюанса освободени' от Е. Л. Джеймс . Ако някой има някое от заглавията ще се радвам да ми я прати, но дано да не става прекалено нахално! Simple Smile email: allexiss955@hotmail.com
С Нюансите си ок,но за останалите не мога да помогна  Simple Smile
Благодаря ти много!!! Дано някой друг да има поне някоя книга на Елиф Шафак! Simple Smile

# 628
Момичета,може ли и аз да помоля за за втората и третата част от трилогията за нюансите               angelinakalina@gmail.com
Имаш поща Simple Smile

# 629
  • Плевен / София
Да помоля и аз за "Нощни ловци" - 4-та на Кениън- tcveta68@abv.bg Благодаря .

Общи условия

Активация на акаунт