Търся електронна книга

• 185 269
  • 738
  •   1
Отговори
# 645
И аз се включвам в искане на трилогията на Катрин Панкол. Simple Smile email: allexiss955@hotmail.com

# 646
# 647
няма ли да е по-удобно наистина нюансите и  Катрин Панкол да бъдат качени някъде за известно време, тъй като  последните страници се изписват лавинообразно само с мейли на желаещи..... Rolling Eyes

# 648
# 649
  • Варна
Благодаря за Катрин Панкол Heart Eyes

Последна редакция: вт, 30 апр 2013, 15:43 от Красе

# 650
Може ли и на мен книгите на Катрин Панкол. Благодаря! p0l4e@abv.bg

# 651
Може ли и на мен книгите на Катрин Панкол. Благодаря! p0l4e@abv.bg

Готово

# 652
  • Поморие
И аз се нареждам на опашката за книгите на Катрин Пакол. Предварително  благодаря! galya_2003@abv.bg

# 653
няма ли да е по-удобно наистина нюансите и  Катрин Панкол да бъдат качени някъде за известно време, тъй като  последните страници се изписват лавинообразно само с мейли на желаещи.....

Това няма да е законно. Ще нарушим авторското право, ако ги пуснем в интернет. И ще се свържат с теб от един отдел в министерството на културата. На мен вече ми се случи, заради едни книги на Тиара Букс. Може само да си разменяме книги. Хартиен носител. За електронните не стана много ясно. Малко сива зона. Grinning

Последна редакция: вт, 30 апр 2013, 16:59 от viki_kati

# 654
Благодаря от сърце на fen4e22.Супер е!

# 655
Четох анонс -може ли и на мен трилогията на Катрин Панкол на български - E-mail-zveti_kab@abv.bg

Благодаря предварително

# 656
  • Велико Търново
Знам, че е досадно, но и аз с молба за трилогиятя на Картин Панкол - scryem@gmai.com

Редактирам се, благодаря на всички, получих книгите Simple Smile

Последна редакция: вт, 30 апр 2013, 16:34 от scrye

# 657
Здравейте!

Търса книгите от поредицата Хрониките на чародейците на Ками Гарсия и Тайният кръг на Л. Дж. Смит
Може ли някой ако ги има да ми ги изпрати на dreamy_angel@abv.bg
Благодаря предварително.  Simple Smile

# 658
  • На морето!
Здравейте отново!   bouquet
 Търся "Родена съм в харем" част 1 и 2.

Скрит текст:

# 659
Моля някоя добра душа да ми прати и на мен трилогията на Катрин Панкол.  gabolena@abv.bg
 Благодаря ви предварително.

Общи условия

Активация на акаунт