Търся електронна книга

• 185 224
  • 738
  •   1
Отговори
# 660
Здравейте. Търся 'Чест', 'Копелето на Истанбул' и 'Дворецът на бълхите' от Елиф  Шафак и 'Скитница' от  Стефани Майер. ще съм много благодарен, ако някой има някоя от тях! Благодаря Ви предварително!!! Simple Smile email: allexiss955@hotmail.com

# 661
Здравейте отново!   bouquet
 Търся "Родена съм в харем" част 1 и 2.

Скрит текст:
Изглежда интересна. Ако някой я има и аз я искам.

# 662
  • Пловдив
На Катрин само първата книга ли я има в ел. формат? Или е цялата трилогия?

# 663
На Катрин само първата книга ли я има в ел. формат? Или е цялата трилогия?
Трилогията - пращам.

# 664
  • Варна
Aз пък моля за една смислена и интересна книга, каквато и да е че след "нюансите" имам нужда от нещо стойностно за почивните дни Praynig
ilianam@mail.bg

# 665
  • Пловдив
Мерси много  bouquet Аз съм чела първите две на хартия,но пък е хубаво да си ги имам.Сега ще си играя да ги правя в друг формат Mr. Green

# 666
Здравейте, може ли и аз да помоля за трилогията на Катрин Панкол
miroslava75@abv.bg

# 667
Ще помоля за 'Създадена от дим и кост' и 'Дни на кръв и звездна светлина' от Лейни Тейлър. Здравейте. Търся 'Чест', 'Копелето на Истанбул' и 'Дворецът на бълхите' от Елиф  Шафак. Ще съм много благодарен, ако някой има някоя от тях! Благодаря Ви предварително!!!  email: allexiss955@hotmail.com Дано не става много досадно, но тъй като никой не ми писа, си рекох да напиша пак. Simple Smile

# 668
Ще помоля за 'Създадена от дим и кост' и 'Дни на кръв и звездна светлина' от Лейни Тейлър. Здравейте. Търся 'Чест', 'Копелето на Истанбул' и 'Дворецът на бълхите' от Елиф  Шафак и 'Скитница' от  Стефани Майер. ще съм много благодарен, ако някой има някоя от тях! Благодаря Ви предварително!!!  email: allexiss955@hotmail.com Дано не става много досадно, но тъй като никой не ми писа, си рекох да напиша пак. Simple Smile

Allexiss , щом никой не ти е писал значи ги нямат Peace Момичетата са много отзивчиви ,но не са вълшебници Simple Smile

# 669
Е да, но мисля, че книгите , които съм написал на Шафак да доста известни, защото тя е най-четената писателка в България за 2012 г. , а тези на Тейлър също са доста нашумели фентъзи романи. Но както и да е. Благодаря Ви много за 'Скитница' и 'Нюансите'!!! Simple Smile

# 670
  • Варна
Благодаря много Katrine  bouquet

На Шафак съм чела само Любов и ми хареса, другите също ли са интересни?

# 671
Не просто интересни,великолепни са! Дано някой ги има, за да ги прочета Simple Smile

# 672
Gabinova,mimosina3-поща!

# 673
  • София - Бургас
Здравейте любители на книгите Simple Smile
от известно време много ми помагате с линковете на книги който исках да прочета.

Сега търся Слугинята/Южнячката незнам как са я превели на БГ - The Help - на Катрин Стокет .Ако някой я има или знае от къде да я сваля ще съм Ви много благодарна.

Също търся цялата книга на "Тайната" на Ронда Бърн, намерих  само 33 стр. от 216 стр., ако може линк Simple Smile

Предварително Благодаря

# 674

Също търся цялата книга на "Тайната" на Ронда Бърн, намерих  само 33 стр. от 216 стр., ако може линк Simple Smile

Предварително Благодаря

Тайната

Общи условия

Активация на акаунт