Търся електронна книга

• 185 222
  • 738
  •   1
Отговори
# 675
  • София - Бургас

Също търся цялата книга на "Тайната" на Ронда Бърн, намерих  само 33 стр. от 216 стр., ако може линк Simple Smile

Предварително Благодаря

Тайната
Благодаря, тази не мога да я сваля от два дни Sad

# 676

Също търся цялата книга на "Тайната" на Ронда Бърн, намерих  само 33 стр. от 216 стр., ако може линк Simple Smile

Предварително Благодаря

Тайната
Благодаря, тази не мога да я сваля от два дни Sad

Имаш поща

# 677
  • София - Бургас
Мерси Simple Smile
Качих я на Киндъла , но тези pdf-и как ги четете Sad то е някаква мъка, на всяка страница трябва да увеличавам за мога да чета . Sad

# 678
  • Варна
Здравейте момичета, бих искала и аз да помоля за последната част от трилогията на Катрин Панкол -Катеричките от Сентръл Парк са тъжни в понеделник ...Имам и трите книги на хартия, но третата част я заляха децата със сок, та поне на лаптопа да мога да си я довърша  Praynig
tonimirka@abv.bg
Благодаря

# 679
Здравейте, може ли и на мен някой да ми прати трилогията на Катрин Панкол.
Пощата ми е poli8009@abv.bg
Благодаря.

# 680
Имате поща: Г-ца Димитрова, poli8009 и Am'eli.

# 681
Здравейте.
Присъединявам се към искането за Катрин Панкол. Благодаря предварително.
elikoleva@hotmail.com

# 682
Здравейте.
Присъединявам се към искането за Катрин Панкол. Благодаря предварително.
elikoleva@hotmail.com

Готово. Simple Smile

# 683
Здравейте!
Търся "Вярната принцеса" на Филипа Грегъри на български

# 684
Е да, но мисля, че книгите , които съм написал на Шафак да доста известни, защото тя е най-четената писателка в България за 2012 г. , а тези на Тейлър също са доста нашумели фентъзи романи. Но както и да е. Благодаря Ви много за 'Скитница' и 'Нюансите'!!! Simple Smile

Allexiss, книгите на Елиф Шафак наистина са много известни, всички знаем за какво става въпрос, но поне няколко пъти е било коментирано, че за момента ги няма на български в електронен вариант. Сигурна съм, че щом се появяват някъде веднага ще бъде разгласено тук.
Wink

# 685
Мерси Simple Smile
Качих я на Киндъла , но тези pdf-и как ги четете Sad то е някаква мъка, на всяка страница трябва да увеличавам за мога да чета . Sad

пробвай да смениш формата с програма калибре примерно.

# 686
Търся Дневникът на един дръндъо 5 част

# 687
Цитат

Allexiss, книгите на Елиф Шафак наистина са много известни, всички знаем за какво става въпрос, но поне няколко пъти е било коментирано, че за момента ги няма на български в електронен вариант. Сигурна съм, че щом се появяват някъде веднага ще бъде разгласено тук.
Wink
Еми дано....Ако някой има ще може ли да ми прати и  ''Слугинята'' от Катрин Стокет. Благодаря Ви предварително!!! Simple Smile email: allexiss955@hotmail.com

Последна редакция: ср, 01 май 2013, 14:34 от Allexiss

# 688
  • Варна
Имате поща: Г-ца Димитрова, poli8009 и Am'eli.
Мноооого благодаря  Heart Eyes

# 689
Цитат

Wink
Еми дано....Ще можете ли и на мен да ми пратите ''Слугинята'' от Катрин Стокет. Благодаря Ви предварително!!! Simple Smile

Ти изобщо четеш ли какво пишем тук или така си драскаш newsm78  Някой търси "Слугинята" ,но никой не е написал ,че я има.....

Общи условия

Активация на акаунт