The Walking Dead - Тема 2

• 17 229
  • 739
  •   1
Отговори
# 150
То всъщност от всичките изстреляни стотина куршума, само един попадна в жива цел.  hahaha Извинете, два. Един за Аксел, и един за лошия на кулата.

Не е вярно - оня, дето стоеше до Губернатора от страната на шофьора и се криеше зад отворената шофьорска врата, по едно време падна. Стават трима.

Адорабъл, същински Магнето беше (от X-men).  Mr. Green

# 151
Три от сто? Много добре.  Laughing

# 152
  • Сопот, Пловдив
E, то тогава излиза, че губернатора е понесъл по-големи поражения при тази атака, откъм човешки жертви.

# 153
  • Резерват "Северозапад"
Аз пък не разбрах как се появи онзи на кулата newsm78...

# 154
И аз се учудих, но явно се е промъкнал някак.  Rolling Eyes То толкова огради и коридори има около тоя затвор...

# 155
  • КиТ
Нали обсъждаха,че предната част на затвора е по уязвима,може от там да е  Thinking

Надявам се Рик да се вземе в ръце,че  Twisted Evil

# 156
Едночасово гости на Лорън, Стивън, Норман и Грег Никотеро в Милуоки миналата събота. Невероятни са! В пет части е, пускам първа, останалите след края ѝ излизат.

# 157
Гласувах за третия сезон  Peace
И предните два ми харесват, но в този наистина има динамика не само на действието, но и в характера, поведението и мотивите, които задвижват героите.
Сега си свалям целия сезон и утре се отдавам на пуканки и зомбита  Laughing

# 158
Това не знам дали сме го поствали ? За любителите на логиката и историята на персонажите(като мен  Wink):
 http://walkingdead.wikia.com/wiki/TV_Series_Characters

# 159
Схема на всички свидни жертви, паднали в сериала. Тия хора са луди да броят всичките зомбита.  hahaha

# 160
Супер , даже е документирано кой ги утрепал  hahaha

# 161
И с какво! Нали и за Breaking Bad имаше такава схема?  Laughing

# 162
Ма не могат им стъпят на бройката  Mr. Green

# 163
 hahaha И аз това си помислих. Зачудих се обаче как са преброили ония подпалените в плевнята? Трябва да се взели приблизително число.  Thinking

# 164
Те нали излязоха през парадната врата.......наш`те ги стреляха като мишени......да има 5-6 заблудени, карай сега да не издребняваме  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт