The Walking Dead - Тема 2

• 17 227
  • 739
  •   1
Отговори
# 540
  • София
За РД-то искам самурайски меч да почна подготовката за когато му дойде времето

Нали щяхме да пилотираме изтребители hahaha

Ирина иска арбалет, ти самурайски меч, въобще бая трябва да се потрудим ooooh!

# 541
И не вдига шум! Heart Eyes

# 542
  • София
кво да се потрудим... трябва да събираме пари от закуските още отсега...

# 543
https://www.youtube.com/watch?v=WdCCHcttyP4  Кратка версия на онова видео. Някои познати макети.  Wink

# 544
  • София
кво да се потрудим... трябва да събираме пари от закуските още отсега...
Мда, предпочитам самурайския меч, отколкото да купувам изтребител Crazy

# 545
При всички случаи ще ти излезе по-тънко. А моят арбалет е съвсем евтин, кво.  Crossing Arms

Никотеро разказваше, че зомбитата за близък план са с грим от-до, зъбни протези и всичкото му, а тези за далечни планове са с цели маски. Отделно тия дето ги транжират. Конкретно разправя за ръката на онзи, когото Глен пречука и после му я извади от ставата. Беше от силикон и още нещо, което забравих, но каза, че са направили степента на трудност при изваждането ѝ много достоверна. hahaha

Това да гледаш Декстър-зомбита-Декстър-зомбита е като да ядеш сладко-солено-сладко-солено...  hahaha

# 546
Хора, какво друго?

Гледах каста, една играе зомби в 7 епизода hahaha

Joy
 А , някой недоволстват , че главни герои мрът , зомби на заплата да си  Crazy

# 547
Това да гледаш Декстър-зомбита-Декстър-зомбита е като да ядеш сладко-солено-сладко-солено...  hahaha

Ммммммм, любимата ми комбинация, досущ като халва с маслини  eat

# 548
 hahaha Именно, няма наяждане. Ама при мен няма да е Декстър, по-скоро някаква истинска комедия.

# 549
  • София
Спойлер прочетох...

Скрит текст:
Защо според вас, Рик отива при Губернатора следващия епизод?

# 550
Нелко,
Скрит текст:
за да му бръкне в окото  Wink Мчи то време е вече да се срещнат  Rolling Eyes

# 551
  • София
Хах, Като, много жистока, много hahaha

Пише

Скрит текст:
Докато ги е нямало, някой е отвлечен и Рик отива на преговори hahaha. Но не казват кой  newsm78

# 552
  • Ænima/Albuquerque
Нели, заради глупавата Андреа, защото си помисли, че Губернатора иска да преговаря.
Иначе не те знам кво си чела.  Mr. Green

# 553
Е, Андрея не каза на Рик, че Губернатора иска да преговаря...
 newsm78
Идеята за нападение и отвличане на някой от групата /във времето, когато Рик, Карл и Мишон бяха в другия град/ ми хрумна - но я отхвърлих засега. В затвора все още са братята Диксън - не е лесно да им се опреш...и да отвличаш току-така...ще се лее кръв!

Обаче - какво ще кажете за това: Не Рик отива при Губернатора - Губернатора идва при Рик - в другата част на затвора - тази, която не е под контрола на нашите. Там има административна сграда и какви ли още не отделения и сгради. Затвора е голям комплекс. Нашите държат двора за разходки и малка част от килиите на блок С. Останалото е пълно със зомбита - или пък вече не цялото... Flutter
Та Г. си прави "офис" там и изчаква Рик - на новата си територия...
Тайрис и сестра му и техните двама спътници сигурно вече са му нарисували карта на всичко. Те знаят повече за затвора, отколкото нашите хора... ooooh!
/спекулирам си само, де/. Crazy

Teresa of the Faint Smile - Лори ли е на втората снимка от комикса?
И още един въпрос -към комикс-прочелите -  ако се сещата - има ли герой на има "Анабел" в него?

Последна редакция: ср, 06 мар 2013, 10:00 от Мишана

# 554
Спойлер прочетох...

Скрит текст:
Защо според вас, Рик отива при Губернатора следващия епизод?

Според мен, за да го убие.  Grinning А и ако има отвлечен, да го спаси.

Мишана, да - така умира Лори в комикса. Гръмната в гръб, пада върху бебето си и умират и двете.
За Анабел не знам, не съм чела целия комикс.

Общи условия

Активация на акаунт