The Walking Dead - Тема 2

• 17 224
  • 739
  •   1
Отговори
# 600
  • Ænima/Albuquerque
Да, това допълнително утежнява положението и ми вкарва безпомощност.  hahaha

# 601
Плюс инвалидизацията на Хършъл.  Confused Правилно го каза Глен.

# 602
  • София
аз не мога да разбера защо губернатора не привиква нови хора в общността си... всъщност това ме влудява. Нали трябва защита, търсене на провизии

# 603
Да, като капан си е затвора, аз съм си волна душа и затова предпочитам епизодите на открито  Laughing Затова и последния ме изкефи.
Между другото не ви ли се струва, че доста нагъсто са ги разположили- Андреа отиде до затвора пеша със зомбито, после пък се оказа че са близо и до стария град на Рик.. чак пък толкова да са се въртяли в кръг?? Да не е пропуск на сценаристите  Thinking

# 604
Пусто не им остава време , една протеза да му издялкат на Хършел или да му вземат от някоя болница  Wink

# 605
  • София
Да, като капан си е затвора, аз съм си волна душа и затова предпочитам епизодите на открито  Laughing Затова и последния ме изкефи.
Между другото не ви ли се струва, че доста нагъсто са ги разположили- Андреа отиде до затвора пеша със зомбито, после пък се оказа че са близо и до стария град на Рик.. чак пък толкова да са се въртяли в кръг?? Да не е пропуск на сценаристите  Thinking

и аз съм размишлявала по този въпрос...

# 606
  • Ænima/Albuquerque
Да, и Хършъл, оххх, напрегнах се. Tired

Undrwater, и аз това мислих онзи ден, всичко ми се струва на един хвърлей.
Айде, до града отидоха с кола, не е ясно колко са пътували, ама пък не бяха два дена...
A, "града" на Губернатора пък ми се струва, че им беше в предния двор.  hahaha

# 607
  • София
пускам да гледам... после и аз ще съм абстинентна...

# 608
аз не мога да разбера защо губернатора не привиква нови хора в общността си... всъщност това ме влудява. Нали трябва защита, търсене на провизии

Е откъде да ги привиква? Но приема всички появили се, както видяхме с Тайрис и компания.

# 609
  • София
е изби де що има войници... напада и затвора...

# 610
Това сме го коментирали , Ване.....върни назад  hahaha

# 611
Тия в затвора няма как да ги интегрира, заплашват му властта. Не е тъп, я. Войниците също бяха потенциална опасност за господстващата му позиция порадия факта, че са войници.

Ама наистина всичко им е много наблизо. Да не говорим какви са всичките с идеално чувство за ориентация. Ще кажеш, че все в тези гори са си играли като малки. Изключвам Диксън, при тях е обяснимо, ама Андреа и Мишон как пък веднъж не объркаха пътя.

# 612
  • Ænima/Albuquerque
Аз като цяло се чудя що така отказват да се събират на по-големи групи, все пак къде къде по-лесно ще им е, предвид апокалиптичната картина.
Схващам идеята на Рик, де...

# 613
Щото все ще се появи някой Шейн, както си се сетила. Ама ей на, Губернатора интегрира, та пушек се вдига. Mr. Green

# 614
Ми да не мислите, че е лесно за екипа да сглобява и разглобява снимачна техника, че и да я пренася на километри  Joy То са ферми за сглобяване, камери, окабеляване...

Така по-наблизичко се случват по-леко нещата, пък и бензин трябва да се пести, че по време на Зомби апокалипсиса е трудно поддържането на наличност

Общи условия

Активация на акаунт