The Walking Dead - Тема 2

• 17 227
  • 739
  •   1
Отговори
# 390
Не знам, просто мъртво тяло не ми се връзва с метаболизъм, колкото и да е бавен, нали писах. Не може да нямат никакви жизнени показатели от рода на сърдечен ритъм и дишане, а пък да храносмилат и да отделят. Просто и за  двете дейности трябват двете горепосочени неща. Ах, ти, Ромеро!  hahaha

# 391
  • София
че те по филмите ако ги дават до тоалетната да ходят... треаше поне по ненам колко време на епизод да го дават. Подозирам, че поради тази причина не дават и части от функционирането на човешката отделителна система, но ние - хората си знаем, че е там някъде.

Черепът е чуплив и става все по - чуплив с напредване на възрастта. той си е кост - мисля плоска се водеше... Както казвах по - горе ставите са здравото място в човешкото тяло + сухожилията.

# 392
В зоопарка мецана ги вършеше нещата, докато си ходеше   Mr. Green

пп по филмите само Алмодовар ги дава жените във WC-то

# 393
  • София
ти пък мецана... аз снощи гледах езда и един кон се изходи преди да почне да скача...

# 394
  • Ænima/Albuquerque
Много вярно, колега-зомбист, много вярно.  Sunglasses Онова се разполови, защото беше подгизнало, бе!  hahaha

Знаех си, че веднага ще се сетиш, че за подгизналия говорех!  hahaha
Ма как беше подгизнал, а? И как се изсипа!  Mr. Green

# 395
Да, какъв куц късмет. Не стига, че си умрял и зомбясал, ми и гъбясваш в някъв кладенец! И другият нещастник, дето се беше обесил и си висеше, та Даръл изгуби цяла стрела, щото на Андреа ѝ стана мъчно. hahaha

# 396
  • София
е, това беше свръх на гадта... като се сетя кви неща гледам заради вас и лошо ми става!

# 397
  • Ænima/Albuquerque
Ти престааш ли си клетия висящия пък? Начи толкова да ти е сакат късмета, че аха да се бастисаш пък да те наръфат, че да зомбясаш!  hahaha
Иначе и на мен ми стана мъчно, де, щях да го гръма също.

# 398
Ама не бе, той се беше обесил преди да дойдат, май. Ти нали изгледа целия втори сезон, не те спойля.  hahaha

Жал, жал, ама стрелите не растат по дърветата. Тоест растат, ама в непреработен вид.  Mr. Green

# 399
  • София
ауууууу! страшни работи стават в тоя сериал! аууууууу! аз съм в потрес!

# 400
  • Ænima/Albuquerque
Ама ако умре и го ухапат, не би трябвало да зомбяса, а само да стане храна. Не е ли логично да го ухапят, докат е жив, че да премине отвъд? Спекулирам си.   Mr. Green

Мне бе, не ме спойлираш. Ей ся съм на оная предпоследна серия, дето я чакам с нетърпение!

# 401
Не непременно, ама ше видиш еееей сегинка.  hahaha Айде, да минеш да се похвалиш като изгледаш.  Mr. Green

# 402
Съмнявам се от месото да си набавят целия набор витамини, които са им необходими. То ако беше така, нямаше да има нужда да ядем плодове и зеленчуци.  Whistling
Иначе очевидно обонянието и зрението им си работят. Слух също. Как иначе ще усещат кой да нападат и да не се нападат помеждуси? Според мен и сърцата си им тупат, то трябва да се помпа кръв към крайниците, иначе ще почернеят, пък нещо не виждам черни крайници.
Може и да съм в грешка, де, но според мен не са съвсем умрели, ами в някакво полуживо състояние.

# 403
  • София
не, няма никакви черни крайници! (за справка сцената, в която Дарил извършваше дисекция на зомби)
кръвообращението си им работи, права си!

# 404
Съмнявам се от месото да си набавят целия набор витамини, които са им необходими. То ако беше така, нямаше да има нужда да ядем плодове и зеленчуци.  Whistling

За разлика от животните, с които се храним, ние сме всеядни, плюс хранителните добавки. Това имах предвид.

Общи условия

Активация на акаунт