The Walking Dead - Тема 2

• 17 224
  • 739
  •   1
Отговори
# 675
Скоро преговарях, не че имам особено силна памет.  hahaha

Не се оправдавай, връткала си ги тези кадри  hahaha

За ко мий да ги връткам тези пък точно.   Mr. Green Само два епизода съм гледала по повече от два пъти.  Whistling

Саркът, Ването направи ценен принос! Пиши: длета, чукове. Вие ще дълбаете, аз ще стоя къде? На топло!  Sunglasses

Смоуки, моля те, как така "един мъж" за Алън Рикман? Като ще е гарга, да е рошава.  Mr. Green

# 676
  • Ænima/Albuquerque
Саркът, Ването направи ценен принос! Пиши: длета, чукове. Вие ще дълбаете, аз ще стоя къде? На топло!  Sunglasses

Пиша. Няма да дълбая, пък ти да спиш. Full stop.

# 677
Няма да спя, няма, обещавам.  Flutter Ще готвя топла храна. Просто няма начин да ме изкараш на студа, ако имам вариант да съм извън него. Mr. Green

# 678
  • София
Какъв секс...Виж ги кви са мърляви всичките  Mr. Green
Мда, пък и гащите не си сменят hahaha

# 679
  • Ænima/Albuquerque
Няма да спя, няма, обещавам.  Flutter Ще готвя топла храна. Просто няма начин да ме изкараш на студа, ако имам вариант да съм извън него. Mr. Green

Тогава може ли аз да спя, ти да готвиш, а Ването да дълбае зомбита?  Flutter

# 680
Не, защото твоето спане не допринася никак за общото благо, или ако допринася, то е в твърде стеснения аспект на това, че няма да ни лазиш по нервите, оплаквайки се от студа.  Mr. Green

Излязла е играта с Дъ Диксън Брос. Норман много си я хвали.  Laughing

# 681
  • Ænima/Albuquerque
Не, защото твоето спане не допринася никак за общото благо, или ако допринася, то е в твърде стеснения аспект на това, че няма да ни лазиш по нервите, оплаквайки се от студа.  Mr. Green

Стеснен аспект? Определено не си често около мен през зимата.  hahaha

# 682
Не съм, я, нали не излизам! hahaha

# 683
  • Ænima/Albuquerque
Начи, знаех си, че т'ва ше кажеш!  hahaha
Веднага ште контрирам, като кажа, че аз излизам щот ми се налага. Т'ва да работиш е ужасно просто.  Tired

И мрънкам. Мрънкам до Бога!  Mr. Green

# 684
  • София
Начи най - логично е Саркът да дълбае щот обича зомбита,
Пуцът да готви и да пренася касите с бира, щот за Саркът нямам доказателства за готварските и умения, а пък на Пуцът съм готвила неща.  
А за мен! За мен, както винаги остава най - трудната задача на летописец! Ще предам информацията за бъдните поколения по възможно най - достоверния начин, безпристрастно.
Нели ше изравя зомбитата изпод снега!

# 685
  • Ænima/Albuquerque
О, не става. Ше си легна, ако поне бирата не ми зачислите...

# 686
Така бързо разпределихте но остава нещо важно, второто по важност след оцеляването,
ще трябва да ги правим тия бъдещи поколения.  Heart Eyes

# 687
  • Ænima/Albuquerque
То за таа работа мъж требе, бе, Бумhahaha

# 688
Един Дарил ни стига  Flutter

# 689
  • София
Я, па Бумър къде се подреди!
Начи поколенията ще ги правим на ротационен принцип в почивките.
Сарко мъ! Пуцът на кой мислиш, че ще я носи тая бира!!!! Аз в студЪ няма да замръзвам! Само няма да може да ти я налее, щото ще бърка манджи с големия черпак!

Общи условия

Активация на акаунт