Хайде пак на почивка в Сандански-2

• 79 552
  • 756
  •   1
Отговори
# 555
  • В.Търново
До сега сме били все през септември. Един път втората половина и два пъти до началото на учебната година. Времето варира от топло до горещо и като цяло е много приятно. Едната година се случи малко по-дъждовно - тогава на вечерните разходки взимахме суичъри за децата. Тази година ще сме пак септември месец, но за разлика от преди, когато отсядахме в апартаменти, сега ще потърсим хотел с басейн на по-достъпна цена.
Разглеждах такива хотели, но колко достъпна е според теб цената?Повечето хотели с по-ниска цена имат вътрешен басейн, друго е през хубавото време да сме навън на слънце и да се къпем в басейна.Закритите басейни са за по-хладно време.Аз за това си мислех за вариант апартамент или хотел без басейн и да ходим до градския плаж.

# 556
И мен ми препоръчаха да я заведа септември,много често ми се разболява,а знаете ли как се записва за процедури в санаториума там ? newsm78

# 557
rosinau, Нали знаеш, че всеки мери с различен аршин  Laughing 

# 558
  • В.Търново
Да , така е.Аз за това попитах, защото за мен например цена от 100лв. на човек само със закуска е направо висока.За хотел с минерален басейн ми се вижда това като чисто изнудване.

# 559
Да , така е.Аз за това попитах, защото за мен например цена от 100лв. на човек само със закуска е направо висока.За хотел с минерален басейн ми се вижда това като чисто изнудване.
Търся да е под 100 лв. /към 80 се надявам/ със закуска и басейн, при това за цялото ни семейство  Mr. Green Ние ходим за 10 дена, а тази година ще е точно след морската почивка и се налага да се максимално икономични...

# 560
Никой ли  не знае нищо за санаториума ?

# 561
Никой ли  не знае нищо за санаториума ?
Един път само бяхме на процедури там. Предпочетох да плащам процедурите, а да спим в апартамент. Отива се там делничен ден, минава се на преглед /платен естествено/ и докторът ти назначава процедури. Ние ходихме за малкия ми син, който тогава беше като че ли на 3 години и малко отгоре. За него първо каза, че е достатъчно, че сме отишли да дишаме въздуха. После реши да пробваме все пак с нагревки. Та така... ходихме на нагревки всяка сутрин. От там нататък като ходим в Сандански - само дишаме въздуха  Joy

# 562
И аз си мислех само за въздуха ,но да видим,иначе има къща там,където да спим,ако се реша на процедури за дребната.

Благодаря за мнението  Peace

# 563
  • В.Търново
А колко ви струваха нагревките?

# 564
Когато ходихме 1 нагревка беше от порядъка на 3-4 лева... Има в нета телефони на санаториума - трябва да се пита за актуални цени Peace

# 565
  • В.Търново
В момента моя син е на нагревки,лампа и инхалация с направление в Търновската поликлиника.Много трудно се добрахме до направление.Същите процедури се правят явно и по санаториумите в Сандански и др.места.

# 566
В момента моя син е на нагревки,лампа и инхалация с направление в Търновската поликлиника.Много трудно се добрахме до направление.Същите процедури се правят явно и по санаториумите в Сандански и др.места.

Да, така е.Същите и други още процедури ги правят в санаториума в Сандански.За възрастните по НОИ или по клинична пътека, за децата се плаща.Възрастните също плащат някаква сума.Четири години поред ходихме с децата и съм доволна.

# 567
  • В.Търново
На колко време е хубаво да се правят такива нагревки?

Не знам дали има такъв хотел с минерален басейн до 80лв, разглеждах, но май не попаднах на такъв.
Queen L , ако попаднеш на такъв хотел сподели, че и нашето море все ни излиза солено с две деца и бюджета ще е ограничен.

# 568
В момента като че ли само Св.Никола срещу фонтаните влиза в 80 лв. /10-дневния пакет/, но според мен е още рано за оферти за септември месец. Ще пиша ако попадна на нещо, което отговаря на изискванията ни - вие също споделяйте изгодни оферти  Praynig

# 569
  • В.Търново
Големия ми син минава вече за възрастен и , ако идем на хотел ще плащам за 3 възрастни и дете на 4г. и половина.
Хотел Панорама гледа ли му офертите, не са лоши, а и имат външен басейн.Дете до 5 години е безплатно.

http://www.panoramahotel-bg.com/offers/bg/

Общи условия

Активация на акаунт