Хайде пак на почивка в Сандански-2

• 79 492
  • 756
  •   1
Отговори
# 630
  • София
Едиа е с открит басейн.

# 631
  • София
Едиа е с открит басейн.

Благодаря   bouquet

# 632
  • ПРИ ЛЮБИМИТЕ ХОРА
Здравейте момичета!
Предстои ни почивка в Сандански в края на м.април и ще сме с две деца.Тъй като едното дете се храни изцяло на детска кухня бихте ли ми препоръчали детска кухня в Сандански?Има ли там частна бебешка кухня от която мога да се възползвам?

# 633
  • Русе, София
Здравейте, басейна на хотел Едиа не е с минерална вода, нали?

А Свети Никола далеч ли е от центъра?

И аз ще помоля да ми препоръчате хотел - да е близо до центъра, да може да се стига пеша, защото ще сме без кола и да има басейн с минерална вода.

Ще съм благодарна за информация, планувам ходене началото на май.

# 634
Св. Никола е на мегдана, на стъргалото и както още там може да се нарече най-оживеното място. Wink

# 635
Томас палас е за теб, има кухня и е на около 5 мин от парка. Точно на главната е.

Благодаря! Вече запазих стая там от 5 до 13 април. Забравих да питам, обаче, в кухнята всичко ли си има? Чинии, чаши, купички, прибори?

# 636
  • В.Търново
Чакам отзиви за Томас Палас.Стая или апартамент наехте?

# 637
  • София
Св. Никола е на мегдана, на стъргалото и както още там може да се нарече най-оживеното място. Wink
Да, но трябва да минеш през цялата търговска улица докато стигнеш парка. А това е голямо разоряване, когато си с деца/ не че и майките не поглеждат в този или онзи магазин  Laughing /

# 638
  • В.Търново
Как се казва главната търговска улица?

# 639
  • Някъде там...
Ние запазихме в Медите за седмицата след Великден. Дано е хубаво времето само...

# 640
Томас палас е за теб, има кухня и е на около 5 мин от парка. Точно на главната е.

Благодаря! Вече запазих стая там от 5 до 13 април. Забравих да питам, обаче, в кухнята всичко ли си има? Чинии, чаши, купички, прибори?
Според мен не трябва да се разчита на посудата - има разни неща, малко на брой, във всеки апартамент различно.
Чакам отзиви за Томас Палас.Стая или апартамент наехте?
Там са само апартаменти  Peace

# 641
  • София
Интерхотела е на самата главна, точно до парка.
Ако ти е ок като цени....И е с минерална вода. Хотелът е много добър. Ние бяхме там миналата седмица.

# 642
Bunnie, а били ли сте в Парк Хотел Пирин? Ако да, може ли да сравниш двата хотела?   bouquet

# 643
А Томас Палас не е на някакъв баир, нали? Една позната ме попита дали съм проверила какъв е терена около хотела. Все пак отивам сама с две бебета... Joy
А някой може ли да даде инфо и за хотел Хевън? По-далече ли е от парка? А като обстановка в сравнение с Томас Палас?

# 644
Ние запазихме в Медите за седмицата след Великден. Дано е хубаво времето само...
Дано! Преди две години имам спомен, че по това време на годината в аптеките им нямаше никаква слънце-защита за деца. Аз изгорях, а куршумчето хвана най-прекрасния загар, който и й остана до края на сезона. Въпреки, че след това направихме и едно море и половина. Тази година ще си взема за всеки случай от родните места някакво противо-слънчаво мазАло.  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт