Лакове за нокти- 73

• 46 271
  • 723
  •   1
Отговори
# 60
  • Стара Загора
Пеперудке, Ради, Наси kiss

Майка Зайка, Кати, много сте свежи. Heart Eyes

Днес намерих малко от холограмите на Пърфект и си взех за проба Н7. На пръв поглед ни един не ми хареса и избирах сума време; дано да си заслужава.

Само без база иначе ще изхабиш сума нерви и ще споменеш няколко пъти майка му.  Joy

# 61

Днес намерих малко от холограмите на Пърфект и си взех за проба Н7. На пръв поглед ни един не ми хареса и избирах сума време; дано да си заслужава.

Само без база иначе ще изхабиш сума нерви и ще споменеш няколко пъти майка му.  Joy

Мерси, Ивче! За мен база е мръсна дума, не ползвам никога. Grinning

# 62
Много се чудя с какво да се лакирам... Rolling Eyes
Идеи?  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 63
Мен ме потегли към червените, което си е явен признак за наближаваща пролет  Simple Smile.
Получих подарък за имения си ден Estee Lauder - Fiery Hot и съм доста доволна от него. Симпатичен и както винаги, бая траен:
Скрит текст:

# 64
  • USA, Steak State

А де и аз се чудя.  Mr. Green

Значи и аз и Юлето чакаме идея поне за цвят. Simple Smile

Пъмп, това Ести с какъв завършек е? Прилича ми някак на кожено такова...

Момичета невероятни неща сте показали!  Heart Eyes

# 65
Вдович, ако ще ти помогне - предните дни бях с онова Essie, светлолилавото, което има копие на Essence. /мързи ме да проверя името/ Blush Mr. Green

Аз веднага мога да ти кажа с кой цвят най-много ми харесваш, ако това помага - розово. Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Признала съм те теб и още две съфорумки, че сте хората, на които розово ходи най-много. Grinning

# 66
  • USA, Steak State
Някакво дуохромче си сложи ти по-тъмничко. 

Ще видя какво непробвано в тази гама имам.  Mr. Green

# 67
Някакво предположение за дуохром?  Rolling Eyes
Май не съм сигурна, че ми се носи точно това, защото съм си втълпила, че не ми отиват. Mr. Green

# 68
  • Ст Загора
от днес холото на Перфект номер 2  и имаше само още едно което беше 6 номер . Гледах го , ама реших сда пробвам първо само едно .

Новите неща на Есевнс през  пролетта , пише февруари в сайта http://www.essence.eu/bg/produkti/nai-novite-ni-produkti-fevruar … -ni-produkti.html

Последна редакция: пт, 18 яну 2013, 19:13 от nasito8988

# 69
  • Стара Загора
  Heart Eyes

# 70
Запис  Peace
Колко неща съм изпуснала за няколко дни. Simple Smile
Страхотни сте !   bouquet
Аз още си чакам Essie - No place like chrome. Вече съвсем нямам търпение  Heart Eyes

# 71

Пъмп, това Ести с какъв завършек е? Прилича ми някак на кожено такова...

Има умерен собствен блясък и поне три цвята блестящи частички в база брик (розови, лилави и златисти). По-едри от шимър и по- ситни от глитър; подозирам, че може да е много ситна слюда. Аз обаче винаги слагам топ, така че в момента ми е трудно да преценя точно завършека. Той е от колекцията Metal Mania, така че действително има логика да не е със силен гланц, а да мяза на метал.   bouquet

# 72
Още не знам какво искам от пролетните колекции, рано ми е.  Mr. Green
Иначе мисля да си купя Zoya - Blaze, Zoya - Aurora и Opi - Stay The Night is a black.

Днес сложих China Glaze - Trendsetter, много странен цвят, адски ме кефи.  Laughing

Последна редакция: сб, 19 яну 2013, 13:10 от Анонимен

# 73
Носи ми се розово , потривам ръчички за Dior Rosy bow

Напомня ми цвета на шишенцето на парфюма на Диор Forever and ever, с чийто аромат свързвам хубави спомени  Heart Eyes

# 74
  • в 1001-та нощ

А де и аз се чудя.  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт