Лакове за нокти- 73

• 46 275
  • 723
  •   1
Отговори
# 30
  • София...........
От мен похвал : получих минитата на пясъчните OPI.
Свалих си последния нанесен лак (China Glaze - Atlantis - разкошен, невероятен ...) и най-накрая се пиля до дъно - малко почивка Wink

# 31
Поръчах си Марайчето и аз!  Party

Аз имам Мерилин, на два пласта става плътен и хубав, на един пласт върху друга основа, бяла или като върхове на френски да се сложи леко също ми харесва!  Hug

За пролетта искам нещо лилаво, ама хубаво лилаво, като това .

Иначе обичам бледите млечни нюанси на зелено, синьо, розово, но на моите ръце не се харесвам с такива и само ги зяпам на снимка!  Tired

Поръчах си току що и тази щуротия , като съм станала от ранни зори, да свърша нещо поне за крастата!  Crazy

Последна редакция: пт, 18 яну 2013, 07:21 от ˙·٠●Bed●●of●●Roses●٠·˙

# 32
  • sofiq
записвам се и аз в новата тема,Дени   bouquet

аз се заглеждам по всякакви цветове,без оглед на сезона
 Peace

# 33
Densi   bouquet
По темата - всичко ми се носи,но ми писва в момента на лакирането... Sad...някаква лакова депресия ли що и аз не знам....Мисля само за пясъчните и колкото повече суочове гледам толкова повече ги искам...всичките..и ОПИ,и Зоя

http://redpolishorbadpolish.blogspot.com/2013/01/show-me-your-glitter.html

# 34
Заглеждам вече и пролетни, и летни, и всякакви цветове. Проблемът е, че сезонът не ми стига да си износя всички есенно-зимни лакове  Laughing Имам непробвани от преди няколко зими, ама като наближи пролет и вече не ми се носят...

# 35
записвам се и аз в новата тема с един нов топ лак

# 36
  • София
Денси   bouquet
Харесвам пастелните, млечни, нежни цветове. Все още не съм почнала да ги търся, защото ми е рано, а и имам избор сред тези, които имам.

# 37
  • София
Без да съм чела темата, снощи и мен ме удари пролетната вълна:

Brooklin 19. Цвета е нещо средно между двете снимки. Wink

# 38
В момента май нищо не ми грабва окото, сякаш си имам всичко необходимо. Thinking
Обаче искам да споделя снимките на една мацка, в чиито нокти и ръце съм влюбена... просто божествени, и няма лак, който да не ми харесва върху тях - http://www.flickr.com/photos/69915477@N08/ Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Не бих казала, че са по- хубави от твойте! Hug

Аз не знам защо, но нещо не съм впечатлена от тези пясъци.... Thinking Аз ли не съм в ред Rolling Eyes

# 39
  • not found
Цитат на: Drop
Някой да е виждал във Варна холограмните Пърфекти?

В Елитис на пазара имаше червени холограми на перфект , не знам кой номер , аз взех последния син  Blush

Другаде къде  има от тези холограми ?

# 40
човек за малко ви изпусне от поглед и хоп 3 страници в нова тема Simple Smile Densi  Hug

Още не съм планирал купуване на конкретни пролетни цветове, но от няколко дена съм с едо коралово, после обмислям да намажа джапанката и да се пробвам да я направя леко холограмна   Crazy Интересно ми е дали изобщо се получи Simple Smile

Всички показвате невероятни красоти и обожавам да чета темата докъто си пийвам кафе Simple Smile удоволствие...

Весел петък на всички Simple Smile

# 41
  • София
Аз не знам защо, но нещо не съм впечатлена от тези пясъци.... Thinking Аз ли не съм в ред Rolling Eyes

Мен също не ме впечатляват. Седи ми недовършена цялата история Thinking

# 42
  • Belgium
И аз все още не съм си харесала нищо пролетно. Като че ли си имам всички желани цветове за сега  Laughing

И на мен пясъците не ми допадат, като драни ми седят ноктите с тях  Blush

# 43
  • София
Все още съм на зимна вълна, червени, лилави, черни цветове...Simple Smile

# 44
  • в 1001-та нощ
Благодаря за темата   bouquet

От няколко дни нося тиарата и не мога да се нарадвам, в този план да попитам има ли други лакове с подобен ефект - зърнесто метална и плътна основа с равномерно пръснати частички, имам предвид други цветови комбинации  newsm78

Liquid Crystal, It's alive, Tinsel Town, Some like it haute, Ринга сигурно го знаеш

http://1.bp.blogspot.com/-5XZTv7vlN2Q/TqY5X7urrxI/AAAAAAAADX4/BM … dy+Collection.jpg

Аз имам It's alive, Tinsel Town, Some like it haute и трите са много хубави. Пробвала съм и Liquid Crystala - също е готин, но бързо му се наситих.

мерси много Ивче, аз имам червения и лилавия, но бих взела и златния и този на чертичките

ring in the red е много красив и за моя жалост го нямам  Cry

освен да видя дали случайно се предлагат още някъде  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт