Халит Ергенч и новата продукция "Великолепният Век"( Muhteşem Yüzyıl) тема 60

• 51 758
  • 723
  •   1
Отговори
# 645
кога в двореца ще разберат намерението на Садъка , да убие султана ? И ако се сещате да ми подскажете в кой епизод се случват тези събития ?
24-ти оригинален, така свършва първи сезон  Simple Smile

благодаря на момичетата за преводите   bouquet Heart Eyes
    Едно огромно благодаря   bouquet

# 646
  • Атлантис, Галактика Пегас

едно любопитно видео където турски историк опровергава версия, че Хю е виновна в смъртта на Ибрахим и Мустафа. Знаещи турски могат за подскажат повече.  Peace

# 647
Благодаря на всички момичета, които се включиха с преводи и помощ   bouquet  Hug
От мен един гифт с края на серията. Определено от този вол ще излезе теле
  Laughing

# 648
Випче ,честит нов подпис -прекрасен е !  bouquet  Hug Heart Eyes
Корделия наистина ще бъде интересно ако разберем гледната точка на този историк.   bouquet

# 649
Випче ,честит нов подпис -прекрасен е !  bouquet  Hug Heart Eyes
Корделия наистина ще бъде интересно ако разберем гледната точка на този историк.   bouquet
ами за мен ще го преведат чак другата седмица, ако ви се чака...

# 650
Един въпрос имам, който сигурно сте обсъждали в многобройните теми, но не съм прочела: Сюлейман колко родни сестри има в действителност?

Защото на една от сериите, които повтарят рано сутрин по ТВ 7, Валиде султан каза за Хатидже: "Искам единствената ми дъщеря...". И кой е по-големия - Хатидже или Сюлейман?

zazo,  и аз си зададох същия въпрос. newsm78 Впоследствие обаче реших, че може да са от различни майки.  Thinking   ThinkingНо после - хоп - една от сестрите каза "майка НИ еди-какво-си..."  #Crazy #Crazy И сега просто не знам какво да мисля! Mr. Green

А след последния епизод според мен Хатидже изглежда с десетина години по-голяма от султана! Shocked

# 651

Имате ли представа кое е това момиченце? newsm78 newsm78 Shocked

# 652
Един съкрушен Султан...

Един объркан евнух...

Една невярваща на ушите си Хюррем...

# 653
Един въпрос имам, който сигурно сте обсъждали в многобройните теми, но не съм прочела: Сюлейман колко родни сестри има в действителност?

Защото на една от сериите, които повтарят рано сутрин по ТВ 7, Валиде султан каза за Хатидже: "Искам единствената ми дъщеря...". И кой е по-големия - Хатидже или Сюлейман?

zazo,  и аз си зададох същия въпрос. newsm78 Впоследствие обаче реших, че може да са от различни майки.  Thinking   ThinkingНо после - хоп - една от сестрите каза "майка НИ еди-какво-си..."  #Crazy #Crazy И сега просто не знам какво да мисля! Mr. Green

А след последния епизод според мен Хатидже изглежда с десетина години по-голяма от султана! Shocked

Преди време имаше инфо за валиде Хафса ....родена в тежка зима когато и водите на черно море замръзнали  и  хората смятали ,че Хафса няма да доживее пролетта ....омъжена твърде млада в Трабзон за Селим първи .......многодетна ......мисля 3 дъщери и 4 сина ......трима починали един след друг и тя не могла да им се насити и да им се нарадва.....

Хатидже нарича Сюлейман Батко .....в няколко сцени на по- близки отношения....

За Шахубан някой писа ,че му е сестра -близнак........ newsm78

# 654

"Крикни - услышит любой, прошепчи - услышит ближайший, и только я услышу, когда ты молчишь..."
Порой молчание важнее, чем тысяча слов..... (c)

# 655

- Не си го направил ти, нали? Не ти си убил Ибрахим – защо мълчиш? Кажи нещо!
- Кажи: не съм го направил, не съм убивал моя брат и приятел, моя спътник – как бих могъл!      Говори!
- Кажи нещо! Как можа да постъпиш така? Той беше всичко за мен! Бащата на децата ми!
- Хатидже...
- Кой си ти? Ти не си моя брат! Моят брат е добър и справедлив!
- Сестричке...
- Пусни ме – не ме докосвай! Аз вече не съм твоя сестра! Когато те погледна в очите, знаеш ли кого виждам? Баща ни...

# 656
И да предадем малко живот на сцената от снимката на Корделия.

# 657
  • Сливен
Добър вечер на всички! Благодаря за резюмето,преводите,новите информации Hug
Относно децата на Валиде,ако си спомняте в сериите,когато тя умираше,разказваше за себе си и за децата си,които е родила. Ама коя серия беше. Thinking
Ще се разровя и ако открия нещо ще пусна линк.

# 658
  • с/у ОколоМръсТното
Danaya33 - помниш ли в коя серия беше този разказ на Валидето? ... нейде в края на 2-ри сезон, май? newsm78

# 659
И едно видео от среща на артистите от сериала "Безкрайна песен" с Халит и Бергюзар.

Halit Ergenc & Bergüzar Korel - Show Kulüp

И снимка от същата вечер.

Общи условия

Активация на акаунт