Халит Ергенч и новата продукция "Великолепният Век"( Muhteşem Yüzyıl) тема 60

• 51 761
  • 723
  •   1
Отговори
# 660
Когато стана въпрос  за  появяването на сестра на Сюлейман в сериала (преди 2-3 теми),момичетата се бяха разровили и публикували информация ( с имената им даже),че Валидето  и султан Селим имат 7 дъщери и 1 син!
Спомням си много добре, защото коментирах,че някои даже са родени в една и съща година! #Crazy
 Ако ви се рови, прегледайте няколко теми назад.

# 661

едно любопитно видео където турски историк опровергава версия, че Хю е виновна в смъртта на Ибрахим и Мустафа. Знаещи турски могат за подскажат повече.  Peace

ще бъде много интересно да се разбере

благодарности за превода Hug

и момичета и идея си нямам как да слагам цитатите скрити???? издайте великата тайна:))) моля ви:)

# 662
# 663
Скрит текст:
Ами ,когато пишеш в отговор -бутоните на  първия ред №7 е спойлер.Маркираш написаното и кликваш там.
mehtob,за теб  bouquet

# 664
# 665
# 666
  • somewhere near the sea
Здравейте момичета   bouquet
 Аз съм още доста назад със сериите от вас , незнам дали изобщо ще ви настигна  Grinning
 Но понеже съм нетърпеливка  Embarassed , искам да ви попитам кога в двореца ще разберат намерението на Садъка , да убие султана ? И ако се сещате да ми подскажете в кой епизод се случват тези събития ?
Благодаря предварително   bouquet
Когато наистина се опита да го убие Sick

# 667
  • Атлантис, Галактика Пегас
Когато стана въпрос  за  появяването на сестра на Сюлейман в сериала (преди 2-3 теми),момичетата се бяха разровили и публикували информация ( с имената им даже),че Валидето  и султан Селим имат 7 дъщери и 1 син!
Спомням си много добре, защото коментирах,че някои даже са родени в една и съща година! #Crazy
 Ако ви се рови, прегледайте няколко теми назад.

родени са от различни майки...

# 668
# 669
Сюлейман има две сестри от първата жена на баща му
Айше хатун и една от валиде.В новата книга Хюрем
това е споменато.

# 670
  • Сливен
Така,Валиде умира 61 епизод,ама не намерих сцената,когато разказваше за себе си. Изгледах по диагонала сериите,откакто се разболя и серията с погребението. И така не я открих. Дали тази сцена не е в момента,когато Сюлейман се разболя?
Толкова ми беше приятно да си припомня някои моменти и сцени. Толкова неща ми липсват. Липсват ми моментите,когато Хю и Махи се дъвчат.И Гюл ага. И най-вече-старата Хюррем. Гласа и е друг,погледаи е друг,а сега,каква отвратителна я правят. Тц,тц,тц. Продължавам да се ровя в архивите  Party

# 671
# 672
Така,Валиде умира 61 епизод,ама не намерих сцената,когато разказваше за себе си. Изгледах по диагонала сериите,откакто се разболя и серията с погребението. И така не я открих. Дали тази сцена не е в момента,когато Сюлейман се разболя?
Толкова ми беше приятно да си припомня някои моменти и сцени. Толкова неща ми липсват. Липсват ми моментите,когато Хю и Махи се дъвчат.И Гюл ага. И най-вече-старата Хюррем. Гласа и е друг,погледаи е друг,а сега,каква отвратителна я правят. Тц,тц,тц. Продължавам да се ровя в архивите  Party

И Кадията ще надминеш с това ровене в архивите  Hug

# 673
А,Кадията никой не може да го надмите!
Випче,много ти е актуална премяната Joy,с това диколтееееееее. Shocked

# 674
  • Сливен
Ох,спомени,спомени. Какви хубави серии сме гледали,като се сетя почнах да гледам серияла по тв7. После изгледах 2 сезона на един дъх. Искам да ви пусна един момент,който ми е любим.
Скрит текст:
http://vbox7.com/play:c28e0286af
11:26. Погледнете каква армия води Хюремчето

Общи условия

Активация на акаунт