Отговори
# 240
Момичета от "февруарския отбор", прекрасни сте! Аз ще съм в очакване/неочакване тези дни, ако нямам късмет и аз ще се класирам за февруари, каквото и да стане, ще остана с вас да чакам. Много е трогателно и успокояващо е да намираш такава подкрепа в сестри по съдба! Късмет на всички! Дано скоро видим  EFP

# 241
Ева Б. аз и да го чувам си знам моето  Laughing не се ли харесвам, ако ми го каже го приемам като успокоение а не като истина. По добре да не ми го казва.

Хихи това е то - няма угодия  afwitch И в тоя ред на мисли нещо ... --->

Правиш комплимент - отрича; Не правиш - цупи се.
Съгласяваш се - безхарактерен си; Не се съгласяваш - не я рабираш.
Търсиш я - омръзваш; Не я търсиш - не ти пука за нея.
Ревнуваш я - лош характер; Не я ревнуваш - не я обичаш.
Закъснееш с минутка - Армагедон; Няма я час - какво лошо има?
Виждаш се с приятели - пренебрегваш я; Тя се види с нейните - нямаш място с нас.
Загледаш друга - дере ти очите; Нея я гледат - това е комплимент. За теб.
Когато говори - да я слушаш; Когато слушаш - защо не ми говориш.
Обръщаш й внимание - досаждаш; Не й обръщаш - как смееш!
Нежен си - иска силен мъж; Силен си - иска нежност.
Успокояваш когато плаче - остави ме; Оставяш я - безсърдечна свиня си.
Грижиш се за нея - господстваш; Не се грижиш - не я обичаш.
Помагаш в кухнята - пречиш; Не помагаш - мързеливец си.
Отричаш че роклята я прави дебела - лъжеш; Не лъжеш - нараняваш нарочно.
Хвалиш майка й - подлизурко; Не я хвалиш - типична мъжка свиня.
Разсмиваш я - несериозен клоун си; Не я разсмиваш - скучен си.
Говориш си с други - игнорираш я; Говориш с нея - обсебваш я.
Романтика - айде че съм на работа утре; Даваш направо - шовинистко прасе.
Питаш я кой ресторант - какъв мъж си; Не я питаш -не зачиташ желанията й.
Разказваш й денят си - уфф досаден си; Не разказваш - за нищо не си говорим вече.
Питаш за нейният ден - подозрителен си; Не питаш - нищо не те интересува за мен
Нека тя реши обяда - имай мнение поне веднъж; Пожелаваш си - това не ти е кръчма.
Изядеш си всичко - прасе си; Оставиш малко - О, да, нали не готвя като майка ти...
Помагаш в чистенето - пречиш; Не помагаш - да, нека се мъчи робинята...
Гушкаш я - дишаш ми в ухото; Не я гушкаш - безчувствено говедо.
Много работиш - нищо не правиш вкъщи; По-малко работиш - нищо не внасяш вкъщи.
Грижиш се за колата - обичаш я повече от мен; Не се грижиш - и мен така занемари.
Четейки това:
Възмущаваш се - жена си; Кимаш ухилено - мъж си!!!   newsm62

# 242
Едно отклонение и от мен. Simple Smile
Днес е Международен ден на прегръдката
На този ден хората се прегръщат, без да влагат някаква интимност.Прегръдките могат да кажат много, дори когато хората не могат.Смята се, че по време на приятелското прегръщане хората обменят душевна топлота.

Прегръщам ви и аз! Hug Hug Hug

21-ви януари - Международен ден на прегръдката

# 243
Хайде момичета, днес е понеделник. Нова седмица, така че очаквам да ни зарадвате с много положителни тестчета:)

# 244
  Флоретка, опасна си. Браво, много хубаво си го написала  Hug Съжалявам за лелката.

Добро утро.
Аха, 2 реда да драсна и някой от офиса ме прекъсне  Close

Колко емоции ще има покрай 14-ти февруари, супер. А дано са от положително естество  fingerscrossed

Беборанка, възможен е спад, да. Ако е еднократен може да е т.н. имплатационен спад. Кога ти беше О. Ако е на 14-тия ден, тоест този спад е на 7-мия ден след нея и е напълно нормално. Не е задължително да има бременност, но ти го пожелавам  Simple Smile Важно е да се качи БТ и да се задържи висока. Успех

Маги, ти си планувай прегледи, няма лошо. Ама съдбата друго да ти планира  Wink

Мамче, добре че си ти, а ни информираш кога какво празнуваме. В тази връзка  Hug Hug Hug  Кога не чакаш ти?

Аз си продължавам с тестовете и очаквам утре в други ден ( ако съдя от миналия цикъл) да хвана О. Ако е така, няма да чакам седмица преди Св. Валентин и аз ще поднеса най- прекрасния подарък на мъжлето ми. А родата ще празнува Трифон Зарезан подобаващо  Mr. Green Много ще ме улесни един такъв подарък,че вече ми е трудно, след 9 години, да мисля с какво да се отчитам по празници  Laughing

Хубава седмица и от мен и бебеносна, разбира се. Включително и за нас  Flutter

# 245
  • София
Тони, миналия месец на кой ден беше О.?

# 246
Привет и от мен, мили момичета!   bouquet

Имах да довършвам един проект в службата и съм ви изтървала дирите... докато се усетя новата тема е стигнала до средата  newsm78

Връщам се да чета! Успешен и много усмихнат ден на всики!  Peace

# 247
Tonichka много ти благодаря, дано да е имплатационен спад  Praynig Тестове за О не съм правила ориентирам се по графиката и мисля, че беше на 14 ден, тогава ми е най- ниската Т.
Във връзка с празника и от мен много  Hug

# 248
Просто нямам какво да пиша Весенце  ама ви чета редивно,аз си чакам О и няма да чакам и аз около 8.02 ама и моето мила май ще заминава във командировка и май ще я изпуснем ама каквото такова Laughing

# 249
Мамче, добре че си ти, а ни информираш кога какво празнуваме. В тази връзка  Hug Hug Hug  Кога не чакаш ти?
В края на седмицата, Тони, но не залагам много надежди ..  Confused Hug
Макар че в правилните дни "работихме", но .. ще видим. Rolling Eyes

# 250
Тони, миналия месец на кой ден беше О.?
Само според БТ, трябва да е била на 17/18 ден. С 13 или 14 дневна ЛФ. Ние с теб и Нелката май ще сме заедно ( ако имам О. ,че към момента никакви признаци  Sad )
Хващайте мъжете за тирантите, залоствайте вратите и никакво пускане в командировки. Понякога е неизбежно, така е .

Мамче, нямаш основание тогава да отписваш месеца  Praynig Или имаш......?
Беборанка, не ти се отваря графиката. Ако искаш да я споделяш погледни настройките.
Чилита, ти на какъв етап си? Освен на завършен проект в службата Grinning

Дани, пожелавам на всяка една от нас, като твоята графика  Peace Много ми харесва. Как си ти ? А другите ни бремелинки. Да дойдат да ни ръснат малко  Laughing

Отивам до WC-то да доизпишкам кафето и почвам стискане до към 15:15h , когато ще препикавам Овю-то. То се е видяло, че ще се потайвам в офиса с тия тестове и чашки   Laughing

# 251
  • Пловдив
За късмет
 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7

Следя си ви редовно и чакам още хубави новини. Късмет на подгонилите яйцето и стискам палци на нечакащите тази седмица  Hug Hug Hug

# 252
  • София
Ей Тони от сега ли ще стискаш?
Голям зор ми е това стискане. Аз ги правя тестовете към 18.30, след работа. Опитвам се да стискам поне 2 часа, ама ми е много трудно и с непиенето на вода.

Ооо, Пивалче, тъкмо на място попаднах! Ти как си?
 newsm28 newsm79 newsm79 newsm79 newsm79 newsm28 newsm28 newsm79 newsm28

# 253
Здравейте, милички, как сте?
Прегръщам ви всички много силно  Hug Hug Hug Hug Hug
Нали е ден на прегръдката Simple Smile
Аз съм долу-горе добре. М ми е доста засилен и 3ти ден не спира и не спира, не знам защо така. Днес си взех час за петък в Пловдив, в клиниката на Д-р Васил Даскалов, както за мен, така и за мъжо. Ще пуснем една спермограма и ще чуем мнението на лекаря. Това, че е доста късно следобед, нямаше по-рано, а ние нали не сме от града и сигурно следващата седмица пак ще се наложи да се връщаме, но каквото такова. Важното е да минава и заминава прегледа, да видим какво става и така ...
А при вас ... кои са новите НЕ ЧАКАЩИ?  newsm78
ЦЕЛУВКИ И ЛЕК ДЕН

# 254
Tonichka миличка недей така с това стискане Simple Smile
Овю са много добри, винаги показват. Това е препоръчително, не задължително.
Аз съм пишкала и на сила съвсем малко и пак ми е показвал. И го правех всеки ден по различно време и не съм се съобразявала какво и кога пия.
Недей толкова да му се навиваш.
Щом тестовата ти се насища малко по малко както разбирам, значи скоро ще е по-наситена от контролната. Има време не спирай да ги правиш и аз така миналия месец отписах О. а тя се появи на 21 ден.

Прегръдки  Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт