Отговори
# 30

Тоничка, голямо си сладурче! Като те гледам, мноого ще ти ходи една бебешка количка Wink

Дива, мерси. Дано и Господ и късмета ни така е решил за в близкото бъдеще. Да вземе да ми прикачи и една количка към визията  hahaha
Блу, щом си започнала с изследвания и док. съм сигурна че много скоро усилията ви ще се увенчаят с успех. Вдигай главата и смело на пред  Hug Успех и дано всичко е ок.

# 31
Много,много се радвам,че ви зарадвах с темата.Направих я за около 10 минути,защото корема много ме болеше от О,и си легнах.Но се радвам,че ви е харесала  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

# 32
Данииии, стиснала съм силно палчета.
Алая, защо нова графика? Малко е паднала БТ, но не отписвай месеца  Naughty

Аз не съм го и записвала месеца Simple Smile
Много добре си познавам вече всички симптоми, абсолютно съм сигурна, че до няколко часа ще започна новия цикъл.
Но, съм доволна. Исках само да не е вчера, че ми беше важен ден. И то ме изчака Simple Smile
Иначе ЛФ стана 13 дни, което също ме радва. 
Е сега лошата част с болките започва, че мен доста ме боли, но пък ще си имам причина днес да не си давам много зор и довечера в къщи да се глезя Simple Smile

Стискаме палци на Дани да си задържи така БТ още няколко месеца и на теб да хванеш О. и да я оползотвориш.
 Hug

# 33
Прекрасен стих и аз искам да върна жеста, с любимият ми стих за мама:
Скрит текст:
Кой може да обича като мама?
Да не пресмята, да не се щади,
да е готов докрай да се раздава,
а себе си от всичко да лиши.

Кой може да погали като мама
и болката със нежност да стопи?
Сърцето ми да стопли с думи само
и само с поглед да успокои.

Кой може като мама да прощава
неволни грешки, смъртни грехове?
Да мине и през огън ако трябва,
но да опази своето дете!

Едва сега разбирам, скъпа мамо,
\нали сега съм майчица и аз\
че другаде подобна обич няма,
че тя дарява с щастие и нас.

И то е щастие неповторимо -
да гледаш как детето ти расте,
избира път, нанякъде отива,
но не напуска твоето сърце.

Ти чакаш все, готова да посрещнеш,
готова да погалиш, да простиш,
ти болката му винаги усещаш,
сълзите винаги ще пресушиш.

И то се връща винаги, когато
изгуби обич, вяра, смисъл, път...
Докато майките са на земята
сърцата им заради нас туптят.

Много ме разчувства винаги и се просълзявам, когато го чета.
Страготен стих,направо ми потекога сълзите,мога с часове да го чета newsm10

# 34
Pretty Kitty благодаря за темата. Hug
Запис да ви следя, ако мога.
Успех на всички. Peace

# 35
  • до най-прекрасния мъж
Момичета, страхотни сте, наистина. Благодаря ви!
С нетърпение чакам следващата седмица, за да видим как са нещата. При мен този цикъл беше почти безболезнен. Друг път болките ме почват още от предния ден, сега много леки бяха, не съм пила и хапче даже. А си е обилен. Дано и следващите ми са такива /ако въобще имам/.
Мамче, честит ти именник. Да ти е жив и здрав и много да те радва.

# 36
И аз да се запиша в новата тема  Grinning
Много хубава си я направила, Прити  Hug , ноооо.... само момиченца предлагаш. Голяма дискриминация  Mr. Green  Stop Аз вече си имам две девойки и много ще се зарадвам на един малък мъж вкъщи  Praynig

Разглеждах първата страничка и преброих, че от както следя темата и пиша тук са забременели 13 момичета. Това е страхотно! Мечтите се сбъдват! Е, при едни по-бързо, при други - по-бавно, но накрая се получава!
Дано да оредяват бързо редиците ни!

Страхотни стихчета сте публикували! Насълзиха ми се очите, особено на второто! Маги  Hug

Тоничка, много готина мацка си!  Wink

Мамче, да ти е жив и здрав именика и много щастливи споделени мигове да имате (колкото може по-скоро   Wink )

# 37
Темичката наистина е супер, благодаря, Pretty Kitty
Да си пожелаем с нея да има повече сбъднати мечти и да не се застояваме дълго тук, колкото и да ни е хубаво  smile3525

Аз нямам какво да кажа, дните до 21-ви тооооолкова бавно вървят, то аз си знам какво ще се случи тогава, но да идва по-бързо  Wink
По-късно, момичета ще ви искам мнението за резултата от Прогестерона, като ми го донесат, че в нета са ми го качили без референтните стойности  Outta Joint И за него времето минава бавно  Joy

# 38
Аз вече си имам две девойки и много ще се зарадвам на един малък мъж вкъщи  Praynig

Лелее Весе, ти си горда и смела мама, пожелавам ти сбъдната мечта и един малък принц, чее си представям какво му е на мъжът във ваща къща  Grinning. Аз си мечта за близнаци на второто раздаване, нооо за сега се моля да се случи, пък каквото даде Господ. Чакаме го и се молим всички вкъщи да се случи, колкото може по-скоро, нооо ще се заредим с търпение явно  Hug

# 39
Маги, у нас винаги е било "женско царство" и аз съм свикнала така. А Мъжът в нашата къща се чувства добре. Три жени постоянно му повтарят, че го обичат и му се радват.   Grinning Ама в същото време и едновременно му правим забележки, че не се е избръснал и боцка, например. И то с една жена на глава се излиза, ама с три ...  Mr. Green
Хубави са близнаците,... ама отстрани да ги гледаш  Mr. Green Много е трудно, особено когато са бебета. Аз сама съм си ги гледала и се чудех, дали ще оцелея по едно време. Сега е много по-лесно, но пак има моменти, в които виждаме, че голяма част от проблемите идват точно от това, че са близначки. Е, има и положителни неща, но като цяло си е доста натоварващо изживяване.
Извинете за лиричните отклонения  Stop

П.П. Момичета, промених си името, защото се притеснявам да не ме четат, хора, които не трябва. Все пак с вас си споделяме доста лични неща. Да не ме объркате, аз съм си Веселина  Hug

Последна редакция: пт, 18 яну 2013, 13:58 от Just me...

# 40
Маги, у нас винаги е било "женско царство" и аз съм свикнала така. А Мъжът в нашата къща се чувства добре. Три жени постоянно му повтарят, че го обичат и му се радват.   Grinning Ама в същото време и едновременно му правим забележки, че не се е избръснал и боцка, например. И то с една жена на глава се излиза, ама с три ...  Mr. Green
Хубави са близнаците,... ама отстрани да ги гледаш  Mr. Green Много е трудно, особено когато са бебета. Аз сама съм си ги гледала и се чудех, дали ще оцелея по едно време. Сега е много по-лесно, но пак има моменти, в които виждаме, че голяма част от проблемите идват точно от това, че са близначки. Е, има и положителни неща, но като цяло си е доста натоварващо изживяване.
Извинете за лиричните отклонения  Stop

П.П. Момичета, промених си името, защото се притеснявам да не ме четат, хора, които не трябва. Все пак с вас си споделяме доста лични неща. Да не ме объркате, аз съм си Веселина  Hug

Хайде и аз малко с лиричните отклонения, но много ме развесели поста ти, а и доброто настроение е нужно на всички в тези моменти. Ние вкъщи сме горе долу и ние женско царство - аз, щерката и кучето. Милото пък гледа да угажда на всички принцеси, макар, че често детето му казва, че бил на последно място по важност след принцесите вкъщи, но той не се сърди напротив радва се и умира да ни глези - та си представям ако има и още женски попълнения какъв купон ще бъде, до момента с пубертета, за тогава не ми е и мисли  Grinning

# 41
 Joy имам проблем. Дойде хигиенистката в офиса, аз трябва след 30 мин. да правя теста за О., ще се напишкам вече, а тя е непрекъснато в тоалетните  Laughing

Маги, и ти ли искаш близнаци, и аз искам. Обаче една колежка все ми повтаряше : "внимавай какво си пожелаваш, че може да се сбъдне"  Laughing Иначе Веси, да са ти живи и здрави  Hug

# 42
Хахаха, ейй като ви чета с тези тестове за О, май ще взема другия месец и аз да си поръчам ей така от любопитство. Иначе аз уж от малка все си усещам поради силни болки в яйчниците кога съм в О и до сега не съм имала съмнение, обаче като не се получава вече няколко месеца ще взема да си купя и аз да засека дали пък нещо не съм се променила през последните години.

Тоничка издебни я и се шмугвай, а то май май не е от значение няколко минути по-късно, просто на следващия ден пак трябва да дебнеш този час.

# 43
Момичета, вече имам резултата от прогестерона и съм много щастлива, доколкото сама си го разгадавам:
36,60 ng/ml  реф. ст. Лут. фаза 3.28 - 38.63   /нали другите фази не ми трябват/

Но сега пък идва другия въпрос: след като хормона си е ОК, хем като и щит. жлеза ми е наред - от къде, аджеба, ми е това няколкократно зацапване по време на МЦ.  newsm78
Каквото и да е, скоро нямам намерение да ходя на лекар, може би след 2 цикъла най-рано, нито Дуфастон-а ще взимам. Ако случайно следващия лекар ми го предпише - тогава.

За сега се оставям на течението....   Animal Tropical Fish

# 44
Благодаря за пожеланията на всички ви!  bouquet
Just me(Весе) - браво, 2 принцески си имаш .. Значи е време и за малкият принц. Simple Smile Дано в скоро време ви изненада.
Аз си имам син, и съответно си мечтая за принцеска .. Heart Eyes Но каквото и да дойде, важното е да идва, а не да се помайва. Crazy
Miss M, виждам и аз, че прогестерона ти е в норми, но нямам представа от какво са зацапванията. Rolling Eyes
Тоничке, устиска ли? Wink

Общи условия

Активация на акаунт