Отговори
# 615
  • София
vela, благодаря ти, очаквам рецептата за панирано мляко.

# 616
  • Sofia
mimi0585, да, на ситно ренде морковите, а отгоре на сладкиша съм слагала само течна бита сметна и само пудра захар, а също и сладка квасена сметана, но със заливката от рецептата е най-добре. Може да сложиш каквото ти хрумне - и шоколадова, и карамелена,...  стига да ти се вижда, че добре ще се съчетае като вкус.

Последна редакция: пн, 04 фев 2013, 09:24 от Morena

# 617
mimi0585, да, на ситно ренде морковите, а за отгоре на сладкиша съм слагала само течна бита сметна и само пудра захар, а също и сладка квасена сметана, но със завиката от рецептата е най-добре. Може да сложиш каквото ти хрумне - и шоколадова, и карамелена,...  стига да ти се вижда, че добре ще се съчетае като вкус.
Ок след малко ще го почвам и ще го направя със заливката от рецептата.  bouquet

# 618
  • Sofia
Намислила съм да правя торта Гараш за РД на детето.
Може ли да ми препоръчате изпитана рецепта без много врътни?

# 619
  • Sofia
Tari Tasartir, аз Гараш не мога да предложа, някой друг ще го направи, но само да кажа, че Виенската торта е много сполучлив заместител и е бърза и лесна, а и по-лека като вкус.

# 620

http://www.gotvetesmen.com/forum/index.php/topic,177.msg5899.html#msg5899 не е връткава  Peace

# 621

Гараш без много врътни няма, всеки блат се пече отделно. Иначе рецепта имам, но си е врътня.

# 622
2 блата не са врътня  де Peace  не звучи като Добуш торта

# 623
Пеп-чо, не видях, че си дала линк с бърза рецепта, да тази не е врътня, ако наподобава истинския Гараш на вкус, ще я пробвам за някой празник.

# 624
има и други варианти, но точно този ми е от първите, от преди 25-на години, който докарва същия вкус като в тогавашните сладкарници, където се правеха по единен рецептурник.  Peace

# 625
  • Пловдив
Дайте идея за нещо ефектно,соленичко за приготвяне ! Правих пингвините,цветя от шунка....
Благодаря !

# 626
  • Sofia
пеп-чо, огромно благодарско!
Два блата са си нищо в сравнение с осемте, които въртях наскоро! Това ще да е!

# 627
  • Sofia
Дайте идея за нещо ефектно,соленичко за приготвяне ! Правих пингвините,цветя от шунка....
Благодаря !

шареното руло на пеп-чо - адски ефектно и никак не е сложно - само така изглежда на пръв поглед!
http://pep-4o.blogspot.com/2011/08/blog-post_28.html

Скрит текст:
ми да се подмажа малко за гараша  Wink

# 628
 Joy  но си права. Ефектно е, а и вкусно.
Only, ами и солена торта всякакви варианти можеш да направиш, пълнено авокадо с разни работи, редена салата в чаши.. По-добре пиши с какви продукти ще го правиш

# 629
  • София
Да. Отвори Гугъл и напиши : Шоколадова торта тип Гараш. Аз съм я публикувала и е много лесна и хубава. Фина е. Ако имаш проблем, ме питай, ще ти пратя рецепта на лични.

Общи условия

Активация на акаунт