Филорга - красива всеки ден!

• 90 138
  • 746
  •   1
Отговори
# 570
Съдържа като активна съставка хидрохинон - за избелване на хиперпигментации по кожата, чиято употреба е забранена за влагане в козметични продукти

Продуктите, съдържащи хидрохинон, се използват за третиране на кожни петна, включително и на старчески петна, както и за цялостно избелване на кожата. Те са изключително популярни в Азия.

Останах с впечатлението, че доста от корейските ББ кремове за които пишат момичетата във форума са избелващи. Много е възможно да имат доста от тази съставка  Thinking

Последна редакция: вт, 11 юни 2013, 08:25 от Lemy

# 571
  • София
а тази съставка в избелващите кремове ли се използва или във всякаква козметика може да я намеря?

аз, за съжаление рядко се зачитам в състава (макар че си признавам как понякога концентрацията на парабени в един крем ме стряска), но ще гледам вече за тази съставка.

# 572
  • в 1001-та нощ
аз мисля, че има доста "опасни"съставки, по принцип  Peace

# 573
Ползвала съм само семпъли и останах много доволна. Сега искам да си взема крем за под очите и се чудя дали дневен или нощен да си взема. Чуала съм, че нощният крем е по-важен от дневният, въпреки че през целият ден си навън и не знам дали има логика.

Последна редакция: ср, 12 юни 2013, 14:14 от jalana

# 574
  • в 1001-та нощ
през нощта е по-изявена клетъчната активност за регенерация на кожата  Peace затова нощната грижа е по-важна  Hug

какъв ефект търсиш за контура? защо не оптим eyes?

# 575
Алена, мерси много  Peace
За контура към мен ли беше въпроса? За устните ли говориш? Нещо не разбрах тук  Thinking

# 576
  • в 1001-та нощ
да, нали питаш за крем под очите?  Rolling Eyes

# 577
  • Wolwedans
Ползвала съм само семпъли и останах много доволна. Сега искам да си взема крем за под очите и се чудя дали дневен или нощен да си взема. Чуала съм, че нощният крем е по-важен от дневният, въпреки че през целият ден си навън и не знам дали има логика.
Аз лично не съм виждала околочен само за през нощта, обикновено околоочните са такива, че могат да се нанасят сутрин и/или вечер, няма такова разделяне като при кремовете за лице.

Какъв крем използвате през летните месеци- имам изо структурата, но ми идва тежък. Слагам и ББ крема, но ми се иска и още нещо. Какво ви е мнението за мезомаск и изоейдж. Слийп енд пийл го слагам вече 2 месеца, да взема да го спра, че вече почнах с опитите за тен... И с какво евентуално на Филорга да го заменя?

И още нещо- какво мислите за тези капсули?
http://www.pharmashopdiscount.com/fr/solaire/23102-solar-extreme … 401526200955.html

# 578
  • Пловдив
На мен Мезо маската ми харесва много-изглажда ми лицето, успокоява кожата, освежава. И Исо ейдж имам, но ми идва малко тежък за лятото. Имах пробичка на Хидра филъра и мисля, че е най-подходящ за този сезон.

# 579
 a.l.e.n.a  да за крем под очите става въпрос, но за контура не го разбрах, за първи път чувам да се използва тази дума, когато става въпрос за околоочен крем. Извинявай, ако аз нещо не съм в час   bouquet

Ally_t, нещо блея днес, имах предвид, че искам да си взема околоочен И евентуално се чудех за още един крем, дневен или нощен. Сега виждам, че както съм го написала е все едно говоря за един крем само Simple Smile

Лили78, Хидра филъра само дневен крем ли е? Т.е има ли нощна серия?

# 580
  • гр.Добрич
Аз също бих помолила за съвет, кой крем е подходящ за дневен? Таймфилъра ми идва много тежък, защото съм с пореста и комбинирана кожа.

# 581
  • Wolwedans
Значи и таймфилъра отпада... Хидрафилъра май си е за млада кожа, а аз съм на 38 Thinking Изоструктурата е тежък, богат на липиди... Thinking

# 582
  • гр.Добрич
Ally_t, аз съм на 37г. и с голям ентусиазъм си взех Таймфилъра, Слеепендпеел и очния. Сутрин като стана още усещам Слеепа и ако си сложа дори малко от Таймфилъра, цял ден съм мазна. Затова слагам дневен крем през ден.

# 583
  • Wolwedans
Ally_t, аз съм на 37г. и с голям ентусиазъм си взех Таймфилъра, Слеепендпеел и очния. Сутрин като стана още усещам Слеепа и ако си сложа дори малко от Таймфилъра, цял ден съм мазна. Затова слагам дневен крем през ден.
Аз съм с нормална кожа, с леко омазняване в Т-зоната, но и аз лъсвам от средата на деня.
Имам мостри на Мезо плюс и много ми хареса- лека текстура, не омазнява, но идея си нямам какъв му е ефекта и как се прилага- като дневен и/или като нощен

# 584
Момичета ,Хидрафилър е страхотен крем-миналото лято бях с него,въпреки,че съм 40+,това лято-също.Определено ми е достатъчен-с нормална кожа съм,много добре ми повлия назолабиалната гънка,в съчетание с "писалката"http://www.filorga.com/en/details_produit.php?id_articles=190

Общи условия

Активация на акаунт