Отговори
Здравейте, съжалявам ако темата се повтаря, но проверих в интернет но не намерих това което ме интересува. На 4ти този месец ми дойде, и когато ми свърши цикъла правих секс но приятеля ми свърши в мен заради скъсан презерватив. Взех ескапел същи ден и преди малко получих леко зацапване и то е с странен цвят .. Та въпроса ми е може ли толкова скоро след края на миналия цикъл да ми дойде отново защото са минали около 13 дни .. или вероятно е само замалко Simple Smile благодаря предварително

# 1
Това е един от възможните странични ефекти на това хапче.
http://apteka.framar.bg/30003049/%D0%B5%D1%81%D0%BA%D0%B0%D0%BF% … -5-%D0%BC%D0%B3-1

# 2
Да, аз доста съм го чела но се учудих възможен ли е цикъл след толкова кратко време.. попринцип моя цикъл винаги е много силен първите 4 дни ..

# 3
Пишеш, че си получила леко зацапване, именно за него казвам, че е симптом. Прочети пак.

"• Възможна е промяна във вида на менструацията. При повечето жени настъпва нормална менструация в очакваното време, но при някои може да има закъснение или преждевременно настъпване на менструацията. Възможна е появата на неправилни кръвотечения или зацапване до следващата редовна менструация. В случай, че менструацията Ви закъснява с повече от 5 дни или е необичайно оскъдна или обилна, обърнете се към Вашия лекар възможно най-скоро."

# 4
  • В сърцето на любимия човек
Възможно е. Преди няколко години пих точно Ескапел и на 14-ден от месечният ми цикъл започна подобно кървене/зацапване, което продължи 2-3 дни. Следващата ми менструация беше 27 дни след въпросното зацапване.
Трябва да те предупредя, че въпреки, че си взела Ескапел, това не ти гарантира 100% предпазване от нежелана бременност и е добре 2 седмици след непротектираният полов акт да си направиш тест за бременност, за всеки случай. Освен това спешните контрацептиви са "хормонална бомба" и е възможно известно време цикълът ти да не е много точен (да подранява или закъснява малко).

# 5
Както познахте- дойде ми. Води ми се трети ден и обикновено на мен първите дни ми е повече и сега е така.Но не се чувствам много добре една лека болка в главата и понякога усещам замайване и гадене но това е за много кратко време. Говорих с една позната и каза че може да е от загубата на повече кръв този месец от обикновено / защото на мен си ми вървя и двата пъти доста и при нормалния цикъл и в момента а и ако ми дойде трети път както трябва ... / . Та въпроса ми е възможно ли е наистина да е лека кръвозагуба / не знам дали така да го нарека / и мога ли да си взема предписани от лекар хапчета за нормализиране на цикъл или хормоните ще ми дойдат в повече ..

# 6
Съветвам те да дадеш на организма си почивка от хапчета и да го оставиш сам да се нормализира.

# 7
И аз мисля като Мечо Пух.
Балансът на хормоните е деликатна работа.
Ти явно си го нарушила.
Не приемай повече, а си дай почивка.

Последна редакция: вт, 22 яну 2013, 12:05 от Iventse

Общи условия

Активация на акаунт