Серенити Бей-Царево 2013г!

• 53 687
  • 746
  •   1
Отговори
# 705
  • В.Търново
Ето и повече снимки от почивката ни,снимала съм и апартамента,басейна,плажа,ресторанта:
http://rosinauzunova.snimka.bg/sea/sereniti-beyi-biyich-2013.761990

Всеки път  като излизах на терасата и виждах това напуканото,имах чувството че ще полетя със все балкон надоло.... Laughing Както бяхме на 5 етаж и височината е доста...,но изгледа прекрасен. Simple Smile

# 706
Харесва ми на снимките хотелчето. Единствено храната.... Ще видим в неделя. И аз правя планове да разгледаме замъка в Равадиново на път за хотела...

# 707
  • В.Търново
Входа е 8лв. за възрастни и деца до 7г. са безплатно.

# 708
  Роси, от началото на годината чета твоите мнения за хотела. Как не ти омръзна да се занимаваш само с това. В момента съм в хотела( за втора година) и не съм съгласна въобще с написаното от теб. За тези пари мисля, че няма какво повече да се иска. Има си достатъчно храна, шезлонги има за всички, аниматорите са страхотни. А и между другото пукнатината на вашия апартамент вече е измазана Simple Smile))
 Допълвам има минимум 6 вида салати, всяка вечер има скара- пържоли или ребърца, отделно кюфтета и кебапчета. Сафрид и бяла риба има постоянно. За втора вечер от почивката има и миди. Сладкишите са поне 5/6 вида, отделно плодовете. Снощи имаше и два вида баница - обикновенна и млечна. Пицата е нон стоп, както и хотдога, пържените картофи и сладоледа......

Последна редакция: сб, 06 юли 2013, 12:42 от Dezzzi

# 709
  • софия
quote author=Dezzzi link=topic=698698.msg25609429#msg25609429 date=1373102071]
  Роси, от началото на годината чета твоите мнения за хотела. Как не ти омръзна да се занимаваш само с това. В момента съм в хотела( за втора година) и не съм съгласна въобще с написаното от теб. За тези пари мисля, че няма какво повече да се иска. Има си достатъчно храна, шезлонги има за всички, аниматорите са страхотни. А и между другото пукнатината на вашия апартамент вече е измазана Simple Smile))
 Допълвам има минимум 6 вида салати, всяка вечер има скара- пържоли или ребърца, отделно кюфтета и кебапчета. Сафрид и бяла риба има постоянно. За втора вечер от почивката има и миди. Сладкишите са поне 5/6 вида, отделно плодовете. Снощи имаше и два вида баница - обикновенна и млечна. Пицата е нон стоп, както и хотдога, пържените картофи и сладоледа......

[/quote]

newsm10

# 710

Това явно е нещо ново, понеже аз също бях там средата на юни и няма нищо общо с това, което казваш.  Пържоли имаше 1 или 2 пъти за една седмица, ребърца - нито веднъж, сафрид 2 пъти мисля, кюфтета и кебапчета общо 3 пъти, бяла риба - мисля че нито веднъж. Някаква пържена скумрия имаше 2-3 пъти и в някакъв сос веднъж. През цялото време за вечеря картофите не бяха пържени а печени, май само 2 пъти бяха пържени. Сладкиши - 1 макс 2 вида.
Така че не нападай момичето, явно след многото напоследък отрицателни мнения за храната има подобрение. Дано да е така.

# 711
Dezzzi,
Много добре казано:)
Ние ходихме в началото на юни - за 65 лв на човек, ядене цял ден, пиене, хотел, чадър и шезлонг. Има какво да се желае, но от гледна точка цена/качество съм доволна.

# 712
ee, хайде да се чуе едно хубаво мнение за храната напоследък. Утре сутринта пътувам и аз натам. И ще пиша какво е положението.

# 713
Да не им е започнал високия сезон,та да са се засилили с храната LaughingДано да е така Peace
Иначе всичко,което писахме до сега си е самата истина...то няма и защо да я изопачавам Rolling Eyes

# 714
  • Plovdiv

Здравейте,чета Ви от доста време понеже в началото на годината си бях набелязала хотела  за лятната ни почивка но в последствие избрахме Турция.Миналата година почивахме в един хотел с Роси и мога да Ви кажа,че всичко което написа за него е на 100 процента вярно и напълно и се доверявам за оценките и мненията и за хотела в Царево.Деззззи направи ми впечатление,че си разбрала за ремонта на терасата в която са били,без тя да е споменавала за номера на стаята им.Интересно къде си го прочела и ако аз не съм го прочела се извинявам предварително.

# 715
На въпроса за терасата, отговора е в края на изречението Simple Smile)) Стига с тези конспирации и разследвания!

# 716
  • В.Търново

Това явно е нещо ново, понеже аз също бях там средата на юни и няма нищо общо с това, което казваш.  Пържоли имаше 1 или 2 пъти за една седмица, ребърца - нито веднъж, сафрид 2 пъти мисля, кюфтета и кебапчета общо 3 пъти, бяла риба - мисля че нито веднъж. Някаква пържена скумрия имаше 2-3 пъти и в някакъв сос веднъж. През цялото време за вечеря картофите не бяха пържени а печени, май само 2 пъти бяха пържени. Сладкиши - 1 макс 2 вида.
Така че не нападай момичето, явно след многото напоследък отрицателни мнения за храната има подобрение. Дано да е така.

Съгласна съм!Явно в по-активния сезон се подобрява и предлагането и качеството на храната.
Определено не съм си измисляла това,което описах като се върнахме.

Dezzzi,аз не виждам отговора в края на изречението.Да не би да сте били в същия апартамент?

mamamishi ,ние се върнахме от Серенити на 29юни,в който ден хотела влезе в следващия си междинен сезон,който беше от 29.06-5.07 и от 6.07.-17.08 е вече активния сезон,който тече 3 ден.Може би за това вече има промяна в предлаганата храна,а и все пак вече цената за апартамент-море е 119лв.
За това  Dezzzi си мисли,че си измисляме. Simple Smile

Последна редакция: сб, 06 юли 2013, 23:56 от rosinauzunova

# 717
Да,явно това е причината наистина.То трябвало да пребиваваме във въпросния хотел в активния сезон...не знам смешно ли е или тъжно.
Роси,вие колко платихте за апартамент с ранните записвания и колко дни?Ти сигурно си писала,ама не помня.Ние за 5 нощувки,двама възрастни и едно дете,платихме 700лв.Това за мен не е ниска цена,а за това което получихме си е направо минавка Laughing

# 718
  • В.Търново
 mamamishi ,вие сте били в студио,аз резервирах апартамен парк и платих 774лв. при ранните,добре че поне ни дадоха като подарък изглед басейн-море. Simple Smile

# 719
От любопитство погледнах във визит сега какви са цените.В активен сезон сериозно ли е 119лв на човек в апартамент Shocked или аз нещо бъркам...

Общи условия

Активация на акаунт