Отговори
# 135
Започвам да си мисля, че срещите на Къванч с Керем Чатай и Селчук Йонтем в последно време никак не са случайни след провала на Кузей/Гюней. Та очаквам скоро да изскочи хабер за нов проект! Хаирлия да е! Grinning

Чул те Господ ! Praynig Praynig Praynig

Кралицата,  Heart Eyes това ми е много любимо !Благодаря ти !  bouquet

# 136
Много любим момент. Очите на Бихтер казват много, казват всичко.  Two Hearts

# 137
Само две думи: "Липсваш ми!"

# 138
  • Mystic Falls/Eindhoven/SoFiA
За всички мами аз не съм ама моята майка е най-добрата Simple Smile

Адресирано до мама
Ще дойда пак. Когато ми се плаче.
Когато имам нужда от другар.
Ще бъда не жена, а пеленаче,
което не признава друг за цяр.

Освен онази, дето го люлее
когато страшно много и се спи,
но въпреки умората се смее
със топли и загрижени очи.

Освен онази, с нежната милувка,
която по лицето му чете
добре ли е, дали не се преструва
горкото ù изпатило дете.

Освен онази, с благите съвети,
която сто процента има лек
за трудните и лошите моменти
(ще вдигне на крака и хром човек).

Освен онази, дето го обича,
а стига ù в замяна поглед благ...
Порасна, мамо, твоето момиче,
но страда ли - при тебе тича пак!

автор Васка Мадарова
Любовта през моите очи(поезия) - Васка Мадарова

# 139
# 140
# 141
# 142
http://kelebekgaleri.hurriyet.com.tr/galeridetay.aspx?cid=47102& … &hid=22550379

Преди малко съобщиха официално
След 11-годишна връзка КТ и АА се разделиха  Rolling Eyes

# 143
http://kelebekgaleri.hurriyet.com.tr/galeridetay.aspx?cid=47102& … &hid=22550379

Преди малко съобщиха официално
След 11-годишна връзка КТ и АА се разделиха  Rolling Eyes

Благодаря ти !  bouquet Жалко, аз много ги харесвам като двойка и ми се искаше този път да се получи !

# 144
Той каза пред журналисти *не искам да се женя!*  Laughing И аз исках да се получи, но явно не това му е основна цел в живота  Mr. Green

# 145
Той каза пред журналисти *не искам да се женя!*  Laughing И аз исках да се получи, но явно не това му е основна цел в живота  Mr. Green
Нормално е да има други приоритети в този момент от живота си, въпреки че винаги е твърдял, че иска голямо семейство. Аз, обаче, оставам с впечатление, че момата май го е попритиснала, а ? newsm78

# 146

Hug Защото не е срещнал такива дивни ккрасавици като нас smile3505,взех да заичам от мечтанието което ме обзема ooooh!
Жалко, харесвах ги като двойка Peace

# 147
Да, и аз такива коментари чух, ми на нея й е време, кога ще има деца?  Laughing Ма скорпион да притискаш не е добра тактика  Wink

Hug Защото не е срещнал такива дивни ккрасавици като нас smile3505,взех да заичам от мечтанието което ме обзема ooooh!

newsm10 newsm03

# 148

Ми кЪ ! На нас тутакси ще ни пристане ! Laughing

# 149
Скрит текст:

Аз се стягам за път и чеиз си нося............

Общи условия

Активация на акаунт