Отговори
# 600

Heart Eyes Hug Heart Eyes Нали ?! Нека ни е гадно ! Mr. Green

Нека, нека, аз направо страдам!  Crossing Arms

Айде и от мен малко грозота, да видиш ти и аз колко съм лоша  Mr. Green

# 601
Толкова е грозен и некадърен, завалията, че като го гледам така ми се свива под лъжичката ! Crazy

# 602
Толкова е грозен и некадърен, завалията, че като го гледам така ми се свива под лъжичката ! Crazy

И на мен така, джанъм, айде, грозотата я преглъщам, дето вика мъжът ми, *нищо особено не е*  Laughing Ама тва липсата на талант, некадърието... оххх, мъка, айде наздраве по тоя случай!  Mr. Green

# 603
Наздраве, джанъм !  Hug Викаш да прокараме по- лесно мъката ! Mr. Green

# 604
Ми какво да правим, трябва да я преживеем някак! Аз цял ден преговарям Ашкъ-то - любими моменти, какво ми остава, на сегашния филм нещо не ми се връзва ВНЛ-то  Rolling Eyes

# 605
Хехехе, значи сме на една вълна ! Heart Eyes
Нито ми се връзва ВНЛ-то, нито го усещам, нито го виждам.....
А като ги гледам тези двамата тук, пеперудите в стомаха ми не спират да трептят ! Crazy

# 606
Хехехе, значи сме на една вълна ! Heart Eyes
Нито ми се връзва ВНЛ-то, нито го усещам, нито го виждам.....
А като ги гледам тези двамата тук, пеперудите в стомаха ми не спират да трептят ! Crazy

+1  Peace И чувствата се връщат като все едно за първи път ги гледам! Особено любимите ми сцени, невъзможната любов, решението да не живееш без нея, и толкова страст и красота...  Crazy Не мога да си представя това да се повтори в друг филм с друга партньорка, и донякъде си мисля, че затова след този филм Къванч някак бяга от страстните сцени. Може и да си въобразявам, но така го усещам.

# 607
  • Mystic Falls/Eindhoven/SoFiA

Дами дано скоро да се появи филма на Български на мен лично ми хареса,но определено искам да го гледам на български по разлчно ще е ... страхотен Киво за мен още по интересен става със всеки следващ проект  Peace

# 608
И аз мисля, че скоро няма да видим Киво в подобни сцени . Peace Такава любов, такава страст такива емоции, които те завладяват до степен, че да ги преживяваш и ти ....Такова нещо се преживява веднъж, според мен.

Поли, дано !  Praynig Аз също много искам да го гледам този пеперуд, мисля, че филмът ще е завладяващ и ще видим наш левент в съвсем различно амплоа. Въпреки, че има романтика и в този филм. Няма как да не ми хареса - поезия, романтика, любов.....какво повече му трябва на човек ! Heart Eyes

# 609
Добро утро ! Пожелавам ви спокойна, топла и прекрасна неделя ! Hug

# 610
  • Mystic Falls/Eindhoven/SoFiA
И аз мисля, че скоро няма да видим Киво в подобни сцени . Peace Такава любов, такава страст такива емоции, които те завладяват до степен, че да ги преживяваш и ти ....Такова нещо се преживява веднъж, според мен.

Поли, дано !  Praynig Аз също много искам да го гледам този пеперуд, мисля, че филмът ще е завладяващ и ще видим наш левент в съвсем различно амплоа. Въпреки, че има романтика и в този филм. Няма как да не ми хареса - поезия, романтика, любов.....какво повече му трябва на човек ! Heart Eyes

Мила на мен ми въздеиства много лошото е,че някой от нещата определено не се разбират много а слушах Турски пък чета на холандски много трудно ми дойде а може и вълнението ми да беше в повече.Определено ме заплени. Много силни моменти разплаках се в киното което не ми се беше  случвало от Секса и Града на кино което си е много време. Залата беше пълна с Турци и атмосферата беше доста приятна защото всичките се вълнуваха за Киво а и бяха горди,че го дават тук според мен дават го всеки ден в два различни часа и залата не беше хич празничка  Peace  Има успех и ще има успех според мен още повече ... запленяващи картини и една топлина и много болка изиграна много добре пълно 10 от мен

# 611
Поли,  Hug щом такова е било въздействието без да разибраш езика и за какво точно иде реч, представям си какво ще е, когато го гледаме на български език ! Crazy

# 612
# 613
# 614

Общи условия

Активация на акаунт