Преди и след „Каква е вината на Фатмагюл?” (Fatmagul'un Suçu Ne?) – Тема 179

• 26 170
  • 741
  •   1
Отговори
# 690
TWITTER`DEN :
oyuncularsitesi @oyuncularsitesi
Engin Akyürek'in yakında hayranlarına bir sürprizi olacak.Yazılmasında sakınca olmadığı bilgisini alırsak sizlere açıklayacağız.

ENGLISH: Engin Akyürek soon going to be a surprise for his fans. Without objection in writing If we disclose information to you.(ALINTI )

Велияна, новина ли имаме? Направо не ми се вярва! Кой го е написал?

Марияна, благодаря, много се радвам, макар че наистина не е съвсем ясно.

Благодаря ,момичета !Имаме новина,може да е за игралния филм.
Аз напоследък пък си мислех дали не снима и втори филм,затова
да не се показва,защото е с различна визия.

# 691
Лека, Марта! Simple Smile

# 692
  • Пловдив

Еми той медальонът е в тайна... Wink))

Всичко около него е тайна....Мъж - мечта....

# 693
Лека нощ,Марта! Simple Smile Simple Smile

# 694

Еми той медальонът е в тайна... Wink))

Всичко около него е тайна....Мъж - мечта....

Оф, беееееееееее... Марта сигурно си легна... ще ми се да напомни, че мечтите се сбъдват. Simple Smile))

# 695
В Американския фан клуб са го написали някакси по-ясно,че Енгин има изненада за феновете си и ако админките получат неговото разрешение ще я обявят.

# 696
В Американския фан клуб са го написали някакси по-ясно,че Енгин има изненада за феновете си и ако админките получат неговото разрешение ще я обявят.

newsm17 newsm17 newsm17
Сега ще чакаме Енгин да разреши... Praynig Praynig

# 697
  • Пловдив

Ама са ни прекрасни.....

# 698
Боже дано не го включат в 20мин.,че разочарованието ще е голямо.

# 699
Боже дано не го включат в 20мин.,че разочарованието ще е голямо.

Велянче, опасявам се, че феновете най-добронамерено, но много наивно продължават да ни изправят на нокти не, ами на мигли... подхвърляйки подобни съобщения с очаквания. Simple Smile)

# 700
Маричка,аз не казвам че това което съм написала е вярно-просто съм го постнала.Ако има изненада-има,ако няма-няма да е за сефте.

# 701
  • AMS
Привет, момичета!!! newsm18 newsm18 newsm18
Благодаря ви за преговора и за дискусията!!! Аз си запазвам правото да се изкажа, като мине и следващата серия. Още не мога да се отърся от шока при отвличането.
А сега новините -  обобщена емисия за днес.
Започваме с новината от последния час. Предават специални кореспонденти velijana и mariana51
Twitter: "Скоро предстои изненада за феновете на Енгин Акюрек. Без възражение за написаното, след като ви предоставяме информацията."
"В Американския фан клуб са го написали някак си по-ясно,че Енгин има изненада за феновете си и ако админките получат неговото разрешение ще я обявят."
Не възразявам на написаното  в Twitter, но си запазвам правото, да се съмнявам. А и за изненадите не съм много сигурна, че ги обичам. Моля, да бъде направен добър запис на изненадата, защото при директно излъчване на такива новини мога и да колабирам. Гледам с широко затворени очи. И сърцето лудо .... http://www.youtube.com/watch?v=sACPr-TIBTM
Впрочем тази новина не е съвсем неочаквана. Нашият друг специален наблюдател Никол, ни подсказа преди това нещо в картинки.
Скрит текст:
Ще чакаме от нея допълнителна информация както от Twitter, така и от турската преса.
Нашата кореспондентка AureliaFelix ни уведоми, че "Администраторки на "Официалният" Engin Akyürek са четири арабки, които знаят за него колкото и ние." Благодарим за новината!!!  Оставаме на същите позиции.
Благодарим и на неуморния ни Председател ValentinaP, която и днес зададе въпроса -
Engin akyurek where are you? , придружен с видео клип
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=SK8pDOvTgJ0
Имаме назначен нов фотограф в офиса - KIKI 75.  Да ни е честито!!! Впрочем тя беше източник и на информация за обучението на ЕА в Америка. Да не забравяме!!!
И накрая, но не на последно място, както всеки ден напоследък SOIE е излязла с нов клип -
"Искам да знам какво е любовта" - За сега не се занае дали ще разбере
Последно за днес се връщаме на новината от последния час. –
Очаква се Енгин да ни изненада!?
Ха дано!!! Hadi Bakalım!
http://www.dailymotion.com/video/xrlf4c_engin-akyurek-hadi-bakal … go=2#.UQGlU_IRRBw
Само да не е с отмъщението!
Приятна вечер и ако има новини, сме готови да се включим с извънредни емисии на всеки 20 минути.
Емисията подготви пресгрупа Ни  чул, Ни видял Енгин!!![/b]

Последна редакция: чт, 24 яну 2013, 23:22 от di...va

# 702
Дива,много хубаво! smile3525

# 703
Маричка,аз не казвам че това което съм написала е вярно-просто съм го постнала.Ако има изненада-има,ако няма-няма да е за сефте.

Не оспорвам нищо, Велянче. Simple Smile)) Просто отбелязвам, че всички се изправяме на нокти при всяко едно такова съобщение... Simple Smile)) тръпнем, ровим из нета с надежда... Simple Smile)

# 704

Общи условия

Активация на акаунт