Внезапно изчезнала Цервикална слуз

• 902
  • 4
  •   1
Отговори
Здравейте!

От няколко дни се чудя дали да задам въпроса си тук, тъй като звучи малко ... тъпо..., но  Blush Накратко - по принцип следя овулацията си по наличието на цервикална слуз, леки болки в яйчниците и наедряване на гърдите (през месец). Белтъкообразното течение не е силно изразено по бельото ми, например, но ако направя проверка навътре във влагалището веднага ще я намеря. ЦС е налична 2-3 дни, но ТОЗИ месец се появи за по-малко от ден и веднага изчезна (ако приемем, че пикът на фертилните дни са ми от 18,19,20,21, то видях ЦС на 18 вечерта и на 19 сутринта... и край). Оттогава имам по-скоро сухо влагалище с лек бял секрет. Нещо не мога да си обясня и се чудя на лекар ли да ходя, да го приема като нещо, което се случва понякога... Просто е новост в досегашното ми съзнателно наблюдаване на тялото и затова търся отговор.

Благодаря Ви за вниманието отсега   bouquet Heart Eyes

# 1
Да, така и предполагах - няма как да има отговор на малко объркан и повърхностен въпрос  Simple Smile

# 2
Никога не съм разчитала на този метод, когато правихме бебе.Дори не съм обръщала внимание имам ли слуз, каква е.Това е мое мнение, разбира се.Според мен е хубаво да си правиш тестове за О, мерене на БТ, фоликулометрия.Но ако е нещо, което наистина те притеснява, просто посети гинеколога си.

# 3
Наличието или липсата на ЦС могат да се повлияят от доста неща. Не мисля, че е притеснително, това, че е била на лице само за кратко, а не за 3-4 дни.
При мен, например ЦС има само 1 ден. Този месец въобще не съм забелязала. Но това нищо не означава.
Успокой се. А ако искаш да бъдеш по-сигурна за О, ползвай тестове или мери БТ, а най-добре и двете  Peace

# 4
Благодаря, момичета! Имам една кутийка Овю в мен, но така и не я използвах този месец. И аз не знам защо. Мина и замина овулацията за януари, но за феврурари ще си направя тестчетата. Е, дай боже да не се наложи да правя тест за овулация, а за нещо друго  Rolling Eyes Crazy

Общи условия

Активация на акаунт